Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44
    i/e regjistruar Maska e SyKaLtRa
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    30

Cool hej hej hej

Wow cuni duket shume mire me nuk i duket vetja ...Top model
    Por eshte shume simpatik dhe me kulture ....dhe mos tju vi keq juve gocave qe nuk ua var dhe aq shume ...ka Koleget njeher ai pastaj juve /..... po Nejse Ai e di vet si eshte dhe ti Alida ....dhe kushdo tjeter goc duhet ta respektoj ate ashtu sic eshte ai ,,,dhe jo ta ofendoj ate ....shpresoj se u kuptuan hajde ciao all bye bye
    Sduuuuuuuuuuu....kot...e...ke....sduuuuuuuuuuuuuuu

i/e regjistruar Maska e Leli
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Larg syrit njerezor
    Postime
    21

pse nuk te njofta me pare :P

o sycka aman pse je kaq e mire??????????? nuk besoj se e ka gjetur njeri deri me sot po edhe ti vete nuk e din se pse gjeja me e bukkur eshte kur njeriut i duket vetja aq i zgjuar sa duhet vetem te ofendojenejse ti je gjithmon si rrush,mos me zhgenje,puci puci :P
    Mundohuni te kuptoni hallet e popullit

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    oh lelo rrofsh sa malet. le njehere qe qenke si shpirt per veten tate po me nxorre mallin e syrit te kalter. ke ndonje foto tjeter te syrit po pa njeri ne te do ishte mire se mua fotot e mia mu dogjen atehre kur vajta. do te doja me shume se te dua nese me gjen nje te tille.
    e mallengjyer katana

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Larg syrit njerezor
    Postime
    21

patjeter

kam plako kam nje ku kam nxjerre vetem syrin e kalter nga lart,hypa ne nje peme qe ishte aty edhe e nxorra,eshte grand fare po ta shofesh foton te meren mend nuk e di pse te jepe kete reagim,nejse lale nqs e don kete foto me thuaj ok???mbaje veten

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    te lutem

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Larg syrit njerezor
    Postime
    21

pa merak

po muhabeti eshte qe nuk i kam skanuar akoma ate foton se nuk me shkoi ne mendje qe do em hynte ne pune po ja qe paska edhe nje amirator te syrit se une per vete shkoj nje here ne 2 jave nga ato ane edhe sa here kaloj aty se me pelqen vendi shume,neser do ta skanoj edhe do ta dergoj pa merak fare ok??

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Kam dhe une nje foto te syrit nga lart, tek ai si ballkon natyror ne faqe te malit. e kam lene ne shtepi (Shqiperi) dhe nuk e kam me vete. Po ato kabinat alpine qe filluan te ndertohen kur isha une, jane shtuar ndopak?

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    o Leli ma pershendet pak ate Syrin e kalter se me ka marre malli ta pi makiaton aty qe o zot sa me shijonte. pi dy makiato more per mua:

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Larg syrit njerezor
    Postime
    21
    u pa puna ne c do vend te botes ku ka shqipetare duhet te bejme nga nje sy te kalter qe te gjith ku te jene te ken syrin e vet te kalter shanon patjeter po ishte 1000 lek kafja lal leket do i paguash vete po kafene e pi une,(mbaje veten)

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Lelo mos ia zhyt kot kur u be kafja 1000 mije leke? 700 e kam lene une lol apo do dhe bakshishin ti

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •