Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    episode,

Jozefina ka urdheru marrjen e makines, prandaj permendet emri i saj. Ashtu sic dyshohet se ka gishte edhe ne vrasjen e nje drejtuesi te PDK ne Malesine e Madhe.

Makina e gazetarit Arben Cokaj duket se asht marre per keto qellime, me i fute ndonje gfje te keqe ne makine, prandaj policia nuk e jep, derisa te thyejne qafen Jozefina nga pushteti.

Turi

Brari,

Arbeni nuk asht kopil i Edvinit, por anetar dhe mbeshtetes i PD, qe sipas disa shkrimeve te tij te publikuara ne gazetat qendrore del se ne 4 vjet pushtet te PD ate vetem sa e kane ngacmuar gjithe kohen, per arsye te nje lufte brenda llojit, nga Jozefina, ish-deputeti Ramiz Cobaj, etj.

Turi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Ti shkruen qe vellai yt qarkullonte me makine me targa te huaja dhe jo me te si pronar.
    Me thuej ne cilin vend te botes nuk te bllokojne?!
    Ti thue: "Ky urdhër nuk ka arsye, është i paqartë, i pabazuar në ligj, tendencioz dhe i dyshimtë." Apo "Me krerët e policisë së Shkodrës u sqarova ditën e shtunë dhe u thashë se, nëse nuk ma jepni makinën në moment, atëherë mbajeni për vete, dhe më ktheni vlerën e blerjes së saj." Provo t'ia thuesh policise gjermane kete!

Makina qe kishte kryetari i PDK per Malesine ishte ne emen te nji te vdekuni! Sikur kjo makine te ishte bllokue edhe Ndoka do fliste keshtu.

Ndersa persa i perket postimit tim "Si thua ti, se kriminelat sadista hasnedare-aranita torturuen per gjyse shekullit pse te masakruemit kenaqeshin nga dhimbja?!", iu pergjigja shprehjes tende: "Po te mos kishte masokista qe kenaqen me dhimbjen, nuk do kishte as sadista."
    Populli, qe shume e shohin nga lart se ndiehen me te mençur dhe e trajtojne si injorant, ka tregue se asht shume ma i zgjuar se gjithe ato qe i japin mend prej piedestaleve qe i kane ngrite vetes me fjale. Populli din me analizue alternativat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mire brari qe brar asht po ti o shkodra 13 aman mos na e qo ne qiell jozefinen se sla b... pa ba drejtor a drejtoesh shkollash
    e sla niri ne shkoder qe ka teseren e pd pa i dhan nje vend te mire punet diku
    e sla musliman pa hek prej punet
    aman thirrni mendjes ifije se njat rastin e turit e kam nigju dhe prej shume tjerve
    po ka gjet ajo me qytetaret e shkrete e te ndersheme shkodran me ba lojna
    ne fillim une jam gezu si fmija qe jozi arriti kaq shume se ne kohen e ps-se asi shkodran nuk pat post ne qeveri e ministri mirepo qe po na e ban shkodren jozefina city kete se kam mendu
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Ku e lexove ate rrjesht qe paskam shkrue per Topallin?!

Problemi asht se ne Shqipni shof veç njerez qe dojne privilegje e s'dojne me zbatue asnji rregull.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shkodra13 : 22-06-2009 më 07:32

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57
  2. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-06-2005, 15:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •