o kazani me lakna po Baiden e ka than ket e jo une
edhe njiher per qorrin kazan
“Tungjatjeta, miku im i vjetėr”, i drejtua Thaēit.
Presidenti Fatmir Sejdiu dhe Kryeministri Hashim Thaēi kishin dalė disa minuta mė herėt nė hollin e Parlamentit, pėr tė pritur mikun amerikan.
I buzėqeshur dhe me hapa tė mėdhenj, Biden ėshtė afruar te liderėt kosovarė dhe ėshtė pėrqafuar ngrohtėsisht me tė dy.
“Tungjatjeta, zoti President”, iu drejtua Sejdiut.
“Tungjatjeta, miku im i vjetėr”, i drejtua Thaēit.
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
He ku jeni qu pesh he kryt e juv e hangshi.. Po a nuk dini me bisedu si njer po veq me fyrje aaa..
Po moni more se duhet pak me pas edukat dhe kultur..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
O i nderuar koha e trimerise ka mbaruar.
Nese ta theme te verteten nuk po te tregohet askush trime.
Trimat per te lajmeruar rrena une nuk kam nevoje me i kerku,po kerkoje ti qe po insiston se diqka paska ndodhe.
Veq kam thene, po e them dhe do ta theme leni qlirimtaret te qete se nuk e kan meritu,te thuren rrena nga me te ndryshmet per ta.
Nese ke qka me lajmeruar,shko aty ku ashte vendi e lajmero nese done veq me rrejte diqka atehere ashte puna jote.
Nese nuk dine gje per kete pune atehere rri anash se eshte me e ndershme
...amerikant rugoven e kan urrejt....Eshte hera e par e takimit thaqi me biden,dhe kete mundesi ja krijoj i madhi rugova
...amerikant i dojn luftetart , trimat si Thaqi .....
amerika eshte shtet i interesit ekonomik mbrojtja e keti shteti eshte aq delikate sa kushton me miljona dollar andaj ne perendim sidomos ne amerik vlera e nje njeriu eshte sa ka pasuri sa peshon sa ka influenc ne vendet dhe ekonomit multinacionale andaj qdo peqafim nuk do te thot dashuri siq e dini edhe te gjithe kryetaret perqafohen po skan se si ndryshe , se kemi nevoj ne per ta eshthe e paevitueshme se i admirojme i kemi borgj se na ndihmuan po mos harroni interesat strategjike te shba, se a duhet te ket edhe oaza pushimi per amerikan a duhet lejur rusin te del ne detra permes serbis cili shtet ka monopol detar jasht teritorit te tij andaj amerika ka interes dhe ne ate interes inkorporohet interesi madhor kombetar shqipetare kemi hipur ne vagonin e fundit te trenit qe qon ne perendim e dini kush hypi i pari ne lokomotive ... LEH VALENCA, JOZEF GLEMP ME SOLIDARNOSHQ aty ju thye shpata rusit e sa per ne jemi ashtu si kemi qene i marim punet e gjykates nvet dhe bejme sehir nen drunje te sekvoas.
Krijoni Kontakt