Close
Faqja 5 prej 93 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 921
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Cna duhet gjith ai dete tek e fundit!! Neve nje breg na intereson sa te lahemi pak ne vere. Merreni pjesen tjeter. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    paskemi qen njerez koti ne shqiptaret. Vjen greku ne mes te dites duke u zgerdhire dhe na merr 225 km ne det. Dikur merreshin me lufte por tani ka ndryshuar strategjia qe ne nuk kemi me shance te mbajm asnje pellemb toke dhe hapesire detare.

Shifeni neser me anetaresimin ne BE kur te marr autonomin vorio epiri dhe ketu do jemi perseri te diskutojm se sa te mbaruar jemi.

Pse nuk ngrihemi si popull dhe ta shqyejm ate kryeminister dhe ate minister te jashtem qe na shesin vendin kaq leht
    vari leshte

Astrit Kosturi Maska e Astrit Kosturi
    Anëtarësuar
    03-03-2009
    Vendndodhja
    Gramsh, Qarku Elbasan
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    paskemi qen njerez koti ne shqiptaret. Vjen greku ne mes te dites duke u zgerdhire dhe na merr 225 km ne det. Dikur merreshin me lufte por tani ka ndryshuar strategjia qe ne nuk kemi me shance te mbajm asnje pellemb toke dhe hapesire detare.
    Shifeni neser me anetaresimin ne BE kur te marr autonomin vorio epiri dhe ketu do jemi perseri te diskutojm se sa te mbaruar jemi.
    Pse nuk ngrihemi si popull dhe ta shqyejm ate kryeminister dhe ate minister te jashtem qe na shesin vendin kaq leht

Paskan qene te kota sakrificat e te pareve tane!!? Paskan luftuar kot ata burra qe na lane kete vend dhe emrin shqiptar!?
    Siç duket, paska qene me e lehte, te rrojme duke shitur burrerine e tyre, siç po bejne te pangopurit tane.
    Sa qesharake situata!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    MJ: Nuk i dhamë asgjë Greqisë, ndamë kufirin detar

“Nuk kemi cenuar asnjë milimetër nga deti dhe territori ynë". Kështu ka deklaruar të mërkurën Ministria e Jashtme e Shqipërisë dhe Flota Detare, duke reaguar pas lajmit se "Shqipëria i fal Greqisë 225 km det".

Në një konference të posaçme për shtyp, drejtoresha Juridike në këtë ministri, Ledja Hysi si dhe komandanti i Flotës Detare, Kristaq Gërveni, kanë shpjeguar marrëveshjen Berisha-Karamanlis për kufijtë detarë.

"Jemi të detyruar të përcaktojmë kufirin detar sipas një Konvente, pjesë e së cilës vendi ynë është anëtar që në vitin 2003" tha Hysi, ndërsa sqaroi se "më parë nuk ka pasur kufij detarë mes Shqipërisë dhe shteteve fqinje". "Marrëveshja e nënshkruar pak ditë më parë mes Berishës dhe Karamanlis është bërë në bazë të Konventës së OKB, palë e së cilës është edhe Greqia", tha ajo. Sipas Hysit, ndarja u bë me metoda e matje bashkëkohore.

Ministria e Jashtme deklaron se një marrëveshje e ngjashme është nënshkruar edhe me Italinë ne vitin 1992 dhe me Greqinë para pak ditësh, ndërsa pritet të nënshkruhet pas pak kohësh edhe me Malin e Zi.

Komandanti i flotës detare e cilësoi marrëveshjen me Greqinë një sukses. "Kështu shmangim konfliktet në det. Një peshkarexhë duhet të dallojë kur hyn e shkel ujërat territoriale të një shteti tjetër. Por, theksoj në asnjë rast nuk është bërë ndryshimi i kufijve", tha Gërveni. Sipas tij nuk ka patur kufij të ndarë në det, dhe marrëveshja cakton pikërisht këta të fundit.

Gërveni vazhdoi më tej se marrëveshje te tilla janë vetëm për shtetet që rrethohen nga ujërat, se në tokë është e lehtë të përcaktohen kufijtë. Ai tha se distanca është e baraslarguar dhe për ndarjen në fjalë është respektuar pikërisht parimi i baraslargësisë, por pa dhënë shifër konkrete.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    Nuk e di juve...po une nuk jam krenar per vendim tim.
    Me duket absurde te jesh krenar per nje vend si ky joni.Konceptin e atdheut une e lidh ngushte me familjen,fisin dhe rrethin shoqeror personal...per ate lloj koncepti ruaj akoma krenarine.Kur e shoh ne aspekt me te gjere...c'do gje me duket e pakuptimte.
    Nuk meritojme asgje.Historikisht kemi qene nje grup tradhetaresh,dembelash,mashtrusish dhe injorantesh pa dinjitet dhe gjendja ku ndodhemi eshte e korrura e asaj qe kemi mbjellur.
    NJe hiç!

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Astrit Kosturi Lexo Postimin
    I nderuar z. Ilia Spiro!

Miqte e mi, nuk jane vetem ata qe domosdoshmerisht, duhet te mendojne si une. Miqte e mi jane edhe ata qe mendojne ndryshe, veçse me ta nuk debatoj shume, veçse uroj te binden sa me pare.
    Edhe Juve, pavaresisht nga respekti, nuk mundem të mos nderhyj, ndaj gjerave te tilla naive apo te nje apollogjeti kuislingesh. Uroj gjithashtu, te mos jesh Ilia qe njoh une, kur lavderon peruljen e shqiptarit, te genit me krenarine e mençurise dhe trimerise se Shqiptarit. S'eshte e vertete se eshte virtut kokeulja dhe s'mund te na ndihmoje asnjehere qenia langaraq para botes. Edhe pse pragmatiste, bota tallet me servilizmin tone te peshtire dhe vlereson dinjitetin.
    Ne cilin vend te botes ndodh, qe nje proteste behet per t'i thene Zyrtarit te larte te nje vendi, "Mireseerdhe". Atehere, te mos quhet proteste, por feste.
    Do t'u lutesha, te benim ate qe kerkon koha e shqiptarizit, edhe pse humbasim diçka nga vehtja.

Shpresoj ne mirekuptim!
    I nderuar z. Kosturi! Sigurisht qe nuk kemi dale per t`i mbushur mendjen njeri tjetrit, pasi seicili ka te vetat. Nuk mund te flitet ne kohen e sotme per "kuislinge", etj., pasi u ka kaluar kohe ketyre gjerave. Vazhdoj ne mendimin tim se "perulja" e popullit eshte e mbetet nje virtyt i madh dhe ndertues. Krenaria ben te kunderten, ajo shkaterron. Nuk e besoj se bota tallet me ne per qendrimet tona shume te matura ne politiken e jashtme. Cfare mund te bejme qe te zhdukim varferine ne vend. Kush perpiqet per kete mund te konsiderohet me te vertete "patriot" dhe jo te merremi me folklorizma te 2 shekujve me pare.
    A i ka sherbyer vizita e Karamanlisit, 800 mije emigranteve ne Greqi? Po!
    A na quajti "miq" dhe a na siguroi per voten "pro te shpejte" per BE? Po!
    A nxiten investitoret greke te investojne ne Shqiperi? Po!
    ..............................
    Konceptet komunisto-enveriste te "shitjes" e te "blerjes", na kane lene ne kete dite te hallit. Por nese ne ate kohe i sherbenin nje politike te caktuar, sot jane tejet te demshme dhe anakronike, sidomos per nje intelektual.
    Nese nuk dime te vleresojme te miren, asnjehere nuk do te bejme perparim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 29-04-2009 më 13:21

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    236
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    I nderuar z. Kosturi! Sigurisht qe nuk kemi dale per t`i mbushur mendjen njeri tjetrit, pasi seicili ka te vetat. Nuk mund te flitet ne kohen e sotme per "kuislinge", etj., pasi u ka kaluar kohe ketyre gjerave. Vazhdoj ne mendimin tim se "perulja" e popullit eshte e mbetet nje virtyt i madh dhe ndertues. Krenaria ben te kunderten, ajo shkaterron. Nuk e besoj se bota tallet me ne per qendrimet tona shume te matura ne politiken e jashtme. Cfare mund te bejme qe te zhdukim varferine ne vend. Kush perpiqet per kete mund te konsiderohet me te vertete "patriot" dhe jo te merremi me folklorizma te 2 shekujve me pare.
    A i ka sherbyer vizita e Karamanlisit, 800 mije emigranteve ne Greqi? Po!
    A na quajti "miq" dhe a na siguroi per voten "pro te shpejte" per BE? Po!
    A nxiten investitoret greke te investojne ne Shqiperi? Po!
    ..............................
    Konceptet komunisto-enveriste te "shitjes" e te "blerjes", na kane lene ne kete dite te hallit. Por nese ne ate kohe i sherbenin nje politike te caktuar, sot jane tejet te demshme dhe anakronike, sidomos per nje intelektual.
    Nese nuk dime te vleresojme te miren, asnjehere nuk do te bejme perparim.
    Si thashe edhe me siper, muhabetet partiake i pelqejne me teper ketij populli! Po te kesh qef per popullin ja ku e ke websitin tim! Shko lexo edhe sheno nai gjo

www.newalbanian.eu

OSe thjesht fillo te mendosh me ndryshe!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    236
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ktu si pala akuzuse si pala e akuzume nuk na e kan sqaru hic ne popullit te shkret

pse nuk del kush me ni harte ku tregohet se si kan qon kufijt para marrfeshjes e si jan kufijt tash qe ta morim vesht ne na se cpo bohet po ktu njani i bje gozhdes e tjeteri patkoit
    mund te lexosh faqen e pare! flm!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    236
    Juve diy hard Besniket e Slaiut, kombi perpara interesave partiake!

Mos na hidhni hi syve kot tashi, kjo esht fakt edhe proveeeeeeeeeeeeeeeee!

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Shiten Shqiperine ne Nato,,,tashi po e shesin ne BE......ne sipas ZPse duhej ta kishim shit ke prroi i plakave, naj rusia apo naj kore veriu.

njerez pa shkolle ka sa te duash por me habit fakti qe te gjith behen kunder qeverise dhe me opoziten.

Faqja 5 prej 93 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ritet kufiri maksimal i tenderimit ndërkombëtar nga 2 milionë USD në 10!
    Nga RaPSouL në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 15:10
  2. Kufiri i lirisë fetare
    Nga Akili-A në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 22-11-2006, 09:48
  3. SHPK: Të mbyllet kufiri për adoleshentët shqiptarë
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-10-2006, 10:26
  4. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-04-2006, 13:37
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-02-2004, 04:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •