Postuar mė parė nga bombona xhamia a te rraf tuten aa?????????? hahahaahha hahahahahahaha jo mi se sdon xhamia qe te me rrafesh,,a xhamia?? me rrif po deshe po i them mamit une..........
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga tutankamon hahahahahahaha jo mi se sdon xhamia qe te me rrafesh,,a xhamia?? me rrif po deshe po i them mamit une.......... jo tani e lash ,ja qa do bej tani hahaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona jo tani e lash ,ja qa do bej tani hahaha avash mi gru se po na kafsho....
Postuar mė parė nga tutankamon avash mi gru se po na kafsho.... jo mi se nuk te le shneja ahaha se kam frik riduanen ahahaa
Postuar mė parė nga bombona xhamia a te rraf tuten aa?????????? hahahaahha jo lere sepse do ja fillon me qajt hahahhhahaha Postuar mė parė nga tutankamon hahahahahahaha jo mi se sdon xhamia qe te me rrafesh,,a xhamia?? me rrif po deshe po i them mamit une.......... hahahahahhah jo jo nuk te nguc me bombona per mua a ska a????
Postuar mė parė nga xhamia jo lere sepse do ja fillon me qajt hahahhhahaha hahahahahhah jo jo nuk te nguc me bombona per mua a ska a???? hahaahaha ja shpetove nga xhamia tute ahaha qa do ti mer?
Postuar mė parė nga bombona hahaahaha ja shpetove nga xhamia tute ahaha qa do ti mer? asi qfare i dhe tutes hahahhahaaha
Postuar mė parė nga xhamia asi qfare i dhe tutes hahahhahaaha harrova se qar po ma kujto ti se mbase kam dhe per ty>.............
bombona mire se te gjejme. Na jep ndonje gje tradicionale shkodrane se ty te kemi mikpritesen ketu Pershendetje shkodra..
La vita č bella...
Postuar mė parė nga bombona harrova se qar po ma kujto ti se mbase kam dhe per ty>............. ........
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt