Mir jam omelsine ..po shyqyr qe me erdhe mi ,se na kishe tha syt
hahhaahhaah edhe ty eeee
po pse nuk thoni mi se un qenkam ilaq per syt tuaj hahahaahahha
ylli si ke qen?si jan sjell keta ne mungesen time?i ke mbajtur mir ti?
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
qe 1 milion her po te tregoj qe 3=tre qe don me than qa ka te re nga ti ahhahahahahahahahhahah
hahahahhahahhahahhaaha h a ahaahhahahhaha e sheh se nuk eshte e veshtir me fol shqip hahahahha
un nuk kam te re po ti a ke te re?kur e mbaron shkollen se un dhe nje jav dhe ohohoohohoh
hahahahhahahhahahhaaha h a ahaahhahahhaha e sheh se nuk eshte e veshtir me fol shqip hahahahha
un nuk kam te re po ti a ke te re?kur e mbaron shkollen se un dhe nje jav dhe ohohoohohoh
hahahahahhahahahahhahahahahahahahahahaa op kjo eshte gjuha jone tani hahahahahaah
un kam e kam mbaruar qe 1 jave po tasht kam provimet edhe mu ka lodh shpirti veq tu msu
hahahahahhahahahahhahahahahahahahahahaa op kjo eshte gjuha jone tani hahahahahaah
un kam e kam mbaruar qe 1 jave po tasht kam provimet edhe mu ka lodh shpirti veq tu msu
u me raft pika je lodh tu msu ti eeee
po qa deshte ti mo me ndejt ne kafe e ma te ardh shkolla ne dor veta a?eshte kapitalizem sot mor qun,po nuk luajte kembet nuk te luajne as dhembet hahahha
u me raft pika je lodh tu msu ti eeee
po qa deshte ti mo me ndejt ne kafe e ma te ardh shkolla ne dor veta a?eshte kapitalizem sot mor qun,po nuk luajte kembet nuk te luajne as dhembet hahahha
po moj po , po kur mu knaq ee??
Kurr me sbehesh 20 vjeq me dal , po ait se bohet mir se sish kan kjo jet per ne hahahahahha
Krijoni Kontakt