Postuar mė parė nga tutankamon mrama shkodra si shkojn punet ktej nga kjo lagje??ku je mor xhami se ke humbur .... i ngarkuar me fakulltet skam patur kohe te lire , si te kemi ty ???
Postuar mė parė nga xhamia hahahahahaahha un vetem me 5 % te kapacitetit po boj zhurm si ta ba jeta fizik mar i uruar hahahahaahahah po ti dhe me 500%nuk ja del sa gjysma ime
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona si ta ba jeta fizik mar i uruar hahahahaahahah po ti dhe me 500%nuk ja del sa gjysma ime hahahahhahahahahaha po un te shtoj vetem edhe 5 % do te dilte kapaku i kokes prej zhurmes hahahahahah
Postuar mė parė nga xhamia hahahahhahahahahaha po un te shtoj vetem edhe 5 % do te dilte kapaku i kokes prej zhurmes hahahahahah hahahahaha vazhdo beja vedit qefin ti se un shoh faktet
Postuar mė parė nga bombona hahahahaha vazhdo beja vedit qefin ti se un shoh faktet hahaahahhahahahahah cfar faktesh don mer ??? po sikur te beja me shum zhurm do duhej te lironin gjith forumin hahahhahaha
Postuar mė parė nga xhamia hahaahahhahahahahah cfar faktesh don mer ??? po sikur te beja me shum zhurm do duhej te lironin gjith forumin hahahhahaha per nder veq nese ha fasule se ndrysh nuk del njeri per ty hahahaahahhahah
Postuar mė parė nga bombona per nder veq nese ha fasule se ndrysh nuk del njeri per ty hahahaahahhahah hahahahahahahahahhahahahahahahaha nga pervoja po flet ti ??? te pershendes niher se shkova te ha dark
Postuar mė parė nga xhamia hahahahahahahahahhahahahahahahaha nga pervoja po flet ti ??? te pershendes niher se shkova te ha dark hahahahah jo mor jo nga pervoja po nga ajo qe shoh se ja ti po shkon te hash se do me marr forca ahhahaha
ku jeni shkodraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..xhamia nji pershendetje te vecant per ty i her se ke humb fare;-)
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Postuar mė parė nga Tironcja_BLN ku jeni shkodraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..xhamia nji pershendetje te vecant per ty i her se ke humb fare;-) ou po mir se erdhe moj tiranse si ja kalove,mos na thuj se erdhe me na ngushellu per humbjen se nuk kena nevoj hiq
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt