Postuar mė parė nga bombona ate po te thosha se un dal sa per 100 erdhe rremujaxhie...si po ja kalon?? e di qe je per 100, di edhe qe je e amel shume..
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga tutankamon erdhe rremujaxhie...si po ja kalon?? e di qe je per 100, di edhe qe je e amel shume.. un rremojaxhije?te kan rrejt per kry te fmijve se nuk jam rremujagjije e per e amel lene ma.................
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona un rremojaxhije?te kan rrejt per kry te fmijve se nuk jam rremujagjije e per e amel lene ma................. hahaha, per fmijt e lagjes a???ti s je rremujaxhije.....po sa erdhe ti nuk merret vesh ma ktu je tu ba shum zhurm..
Postuar mė parė nga tutankamon hahaha, per fmijt e lagjes a???ti s je rremujaxhije.....po sa erdhe ti nuk merret vesh ma ktu je tu ba shum zhurm.. po qar faji kam un se sa kyn pula ne kotes kakarisin gjelat mor tutenkamon
Postuar mė parė nga bombona po qar faji kam un se sa kyn pula ne kotes kakarisin gjelat mor tutenkamon hahahaha ah ti mos vdeksh kurre...baj pra qe mos te kakarisin ma....
Qysh jeni shkodraaaa ??????? Perseri do beje pak zhurme per inat te bombones hahahahha
Postuar mė parė nga xhamia Qysh jeni shkodraaaa ??????? Perseri do beje pak zhurme per inat te bombones hahahahha ti mor xhamia me u mundu me hell dhe nje bomboe nuk ban zhurmen qe baj un hahahahahha
Postuar mė parė nga tutankamon hahahaha ah ti mos vdeksh kurre...baj pra qe mos te kakarisin ma.... po qa me ba un e shkreta ateher duhet qe te behem e padukeshme se nuk di ndrysh hahahaa
Postuar mė parė nga bombona ti mor xhamia me u mundu me hell dhe nje bomboe nuk ban zhurmen qe baj un hahahahahha hahahahahaahha un vetem me 5 % te kapacitetit po boj zhurm
mrama shkodra si shkojn punet ktej nga kjo lagje??ku je mor xhami se ke humbur ....
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt