Postuar mė parė nga TEKNIKU a ban me ardhe dhe une ka sofra juj per darke se kojshi jena fjalt rakise di me ja thane si ma i miri burre patjeter hajde bujrum na kena peshkun ju silleni rakin e po hajm e po pim si ma te miret hahahha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona eee jo mo se edhe un jam me pd ahhahahhaa dhe po gezohena sebashku jo e disha qe ti din te dallosh te miren nga te keqen ne fakt....lol
Postuar mė parė nga Homza jo e disha qe ti din te dallosh te miren nga te keqen ne fakt....lol eee keshtu eshte kur edukohesh me frymen e me te medhenjve hahahha
Postuar mė parė nga bombona eee keshtu eshte kur edukohesh me frymen e me te medhenjve hahahha hhaha ehh ta marrsha maj ta marrsha.
Postuar mė parė nga TEKNIKU a ban me ardhe dhe une ka sofra juj per darke se kojshi jena fjalt rakise di me ja thane si ma i miri burre ja ta solla dhe rakin,tani hajt hani,mos kini turp
Postuar mė parė nga bombona ja ta solla dhe rakin,tani hajt hani,mos kini turp tu rrit nera,qe besa e zotit pa ardhe nuk rri e me ja qit funin asaj shishe
Postuar mė parė nga TEKNIKU tu rrit nera,qe besa e zotit pa ardhe nuk rri e me ja qit funin asaj shishe jo si te duash se ne te sjellim prap
.................................
Postuar mė parė nga bombona jo si te duash se ne te sjellim prap para dy javesh isha ne shkoder dhe kam hanger nji drek qe i kam maru dhe gishtat tu i lupi
Postuar mė parė nga TEKNIKU para dy javesh isha ne shkoder dhe kam hanger nji drek qe i kam maru dhe gishtat tu i lupi eeeeeee ehe nuk ke faj se persa i perket gatimit e kena speciale po nga je ti?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt