Postuar mė parė nga Homza bombona....a jeni bo gati ne shkoder me festu fitoren e kampjonatit dhe PDse maj? lere homza se kemi me dal ne shesh me ba fest te madhe sa ka me u tund gjith shqiperia po ti do vish ne shkoder
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga Midja Mir se u gjej shkodra,si po kaloni ,bombona flm qe na ke ftu ne sofren tuaj. mir se erdhe shpresoj tia kalosh mir mes nesh midja... he si po te duket sofra jon?????????
tana te mirat, ciao..
Mire se erdha!!
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY AlBaGiRl
Postuar mė parė nga E.B.E po, Xhamia... po ti? ku i ke, Bombona..?! ne cilat lende, mund te te ndihmoj ne ndonje menyre..? i kam ne matematik,sociologji,biologji
Postuar mė parė nga AjSi Mire se erdha!! mir se na gjete
Postuar mė parė nga bombona i kam ne matematik,sociologji,biologji Si duash ndihme per matematik mundem te ndihmoj
Postuar mė parė nga xhamia Si duash ndihme per matematik mundem te ndihmoj jo flm po ne ate lend jam shum e afte dhe nuk kam nevoje
Ca bahet ktej??? kush den me ardh me mu ne stadium per vllaznine
Postuar mė parė nga AjSi Ca bahet ktej??? kush den me ardh me mu ne stadium per vllaznine kush den me ardh me ty???po na kena me ken aty moj hahahahahahhaha si ja kalove moj vajz se ke ba mungesa shum keto koh?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt