Postuar mė parė nga bombona puro mir se erdhe naqe ja kalofshim sa ma mir si te ajo tjetra veq se ketu ke me na urdhu me shpesh po moj bombone po vi e nuk ju gjej ku jeni ku jeni? mos ka ndryshu gja kta dit qi nuk kam hi?
Postuar mė parė nga puroshkodran po moj bombone po vi e nuk ju gjej ku jeni ku jeni? mos ka ndryshu gja kta dit qi nuk kam hi? po tani jeta vazhdon mor puro... po ti qa ke ba keto dit se nuk ta kan pa bojen tane hiq?
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona po tani jeta vazhdon mor puro... po ti qa ke ba keto dit se nuk ta kan pa bojen tane hiq? kam pase do pune se mi kan blloku nja 17 maune n'han t'hotit e mu desht me pagu nja i gjyse milionit euro me i liru ēa me ba i ka tregtia kto
Postuar mė parė nga puroshkodran kam pase do pune se mi kan blloku nja 17 maune n'han t'hotit e mu desht me pagu nja i gjyse milionit euro me i liru ēa me ba i ka tregtia kto po mor po kot nuk ka dal ajo shprehja ''tregtija o te zbardh faqen ,o te zbardh ******''
Postuar mė parė nga bombona po mor po kot nuk ka dal ajo shprehja ''tregtija o te zbardh faqen ,o te zbardh ******'' i kena ba hesap ata pune bombone, kure te vine puna te b..... me ike vrap
Postuar mė parė nga puroshkodran i kena ba hesap ata pune bombone, kure te vine puna te b..... me ike vrap a thu ke koh me ik ateher mo puro,se mos te nxehesh ngusht
o ajsi a je ne tirane te shtunen a
JO SEKS PARA MARTESE
Postuar mė parė nga bombona a thu ke koh me ik ateher mo puro,se mos te nxehesh ngusht Kamt e shpejta faqja e bardhe kan thane dikur. Me ken kishin thane kamt e shpejta b.... e zbardhun
Postuar mė parė nga puroshkodran Kamt e shpejta faqja e bardhe kan thane dikur. Me ken kishin thane kamt e shpejta b.... e zbardhun hahahahahhahahahahhahahhahhaahahahahh ahahaahah qa kena kap nje muhabet te bukur dhe ne hahahahahaha po i tremim ta tan me duket ahhahaahh
Postuar mė parė nga bombona hahahahahhahahahahhahahhahhaahahahahh ahahaahah qa kena kap nje muhabet te bukur dhe ne hahahahahaha po i tremim ta tan me duket ahhahaahh asht prish rinia krejt
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt