Postuar mė parė nga xhamia nxeht , vajza , djem qaq shum qe jan bo monoton hahhhahahahaha per bes 3 asgje hiq , kam tasht provimet sme bie ndermend asgje neser dua te shkoj ne Prizeren per shkak lidhjes se Prizerenit .....do vish ti ? hahahhahhaha jo mor djal qe du un ne prizren me shku me u lidh,jam mir ne shkoder ohohhohoho e zgidhun hahahaa
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona hahahhahhaha jo mor djal qe du un ne prizren me shku me u lidh,jam mir ne shkoder ohohhohoho e zgidhun hahahaa oooo sa ke ne histori ti 4 ??? hahahhhahahahhaha ndesh mer sepse ne festojm edhe pa ty hahahhahahahah do knaqemi
Postuar mė parė nga xhamia oooo sa ke ne histori ti 4 ??? hahahhhahahahhaha ndesh mer sepse ne festojm edhe pa ty hahahhahahahah do knaqemi ti ma marsh te keqen se historin e kam 10.po ti mor sa e ke psikologjin-1 a?se per me ta pre mendja nuk ka pret per asgje hahaahhaahahha
Postuar mė parė nga bombona ti ma marsh te keqen se historin e kam 10.po ti mor sa e ke psikologjin-1 a?se per me ta pre mendja nuk ka pret per asgje hahaahhaahahha hahahhahahhahahahaha uhh psikologjin e kam perfunduar qe 4 vite moj edhe ato me noten me te lart 5 pse ma ke inati ee ?? per qfar sma pret mendja ?? hahahhahahaha
Postuar mė parė nga xhamia hahahhahahhahahahaha uhh psikologjin e kam perfunduar qe 4 vite moj edhe ato me noten me te lart 5 pse ma ke inati ee ?? per qfar sma pret mendja ?? hahahhahahaha hahaha jo mo se u shihke ti po kot e thash
Postuar mė parė nga bombona hahaha jo mo se u shihke ti po kot e thash po de po veq futja ti kot hahahahahhahahahhahahahahahha
Postuar mė parė nga xhamia po de po veq futja ti kot hahahahahhahahahhahahahahahha jo mo se un ja fus gjithmon plot hahahhahaa
Postuar mė parė nga bombona jo mo se un ja fus gjithmon plot hahahhahaa ahahhahahaha trego moj ndoj muhabet se je tek sofra yte .....spo ben llaf hiq ti hahahahhah
Postuar mė parė nga xhamia ahahhahahaha trego moj ndoj muhabet se je tek sofra yte .....spo ben llaf hiq ti hahahahhah he mo qa me te tregu,te kam thon ti na pyt se ne jemi te hapur per cdo lloj problemi,bisede,konflikti,idesh.etj....
Postuar mė parė nga bombona he mo qa me te tregu,te kam thon ti na pyt se ne jemi te hapur per cdo lloj problemi,bisede,konflikti,idesh.etj.... po nuk tregon miku nshpi te huj qfare te flitethahahahahah tek odat tona ish kan ofendim ky
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt