ma more se pot qojn n'Shtime(nese se ke harru qka eshte) hahahahahhahahahahhahahahahahhahah
si kalove sot ee? edhe me vjen mir qe sonte qenke ne dispomin
hahahahahhahahhahah jo mo se shtimen e ke ti me afer hahahahaah,megjith se na eshte shtru rruga e kalimashit hahaha
kur nuk kam ken ne disponim un mo?un dhe me ken ne gryk te vorrit tham jam ne disponim ahhahahhaha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
hahahahahhahahhahah jo mo se shtimen e ke ti me afer hahahahaah,megjith se na eshte shtru rruga e kalimashit hahaha
kur nuk kam ken ne disponim un mo?un dhe me ken ne gryk te vorrit tham jam ne disponim ahhahahhaha
hahahahahhahahhahahahaaha e per pse e ke larg te afrojm ne meniher hahahahhahahahahah
hahahahahhahahhahahahaaha e per pse e ke larg te afrojm ne meniher hahahahhahahahahah
ee kshtu eshte mir te te shofum te buzqeshur
qfar ka te 3 andej nga shkodra?
hahahhahaha t3 nga shkodra kemi se kemi pas sot edi ramen ne shesh po nuk shkova se nuk e kam qef ate shtyllen e tensionit te lart ahhhahaha
e pash ne televizor pak,po nga gjilani qar kemi 3?
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
hahahhahaha t3 nga shkodra kemi se kemi pas sot edi ramen ne shesh po nuk shkova se nuk e kam qef ate shtyllen e tensionit te lart ahhhahaha
e pash ne televizor pak,po nga gjilani qar kemi 3?
nxeht , vajza , djem qaq shum qe jan bo monoton hahhhahahahaha
per bes 3 asgje hiq , kam tasht provimet sme bie ndermend asgje neser dua te shkoj ne Prizeren per shkak lidhjes se Prizerenit .....do vish ti ?
Krijoni Kontakt