mir dita shkodraa si ma keni qefin sot ju????
Postuar mė parė nga bombona pershendetje mire se erdhe tutankamon nje shprehje thot i dashur''jemi para qametit dhe cdo gje ban vaki'' hahahaha ,urime pra..... mire se te gjeta oj zemra e forumit....
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga xhamia mir dita shkodraa si ma keni qefin sot ju???? xhamia akoma dite eshte andej nga ty??? nuk mund te them si e kam qefin por mire se na erdhe se ke hum fare....
Postuar mė parė nga tutankamon hahahaha ,urime pra..... mire se te gjeta oj zemra e forumit.... hahahhahhah jo mo se nuk e pohova,po thjesht e thash si mundesi te mundeshme hahah si te kemi ty?
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga xhamia mir dita shkodraa si ma keni qefin sot ju???? mire se erdhe ne jemi mir po ti?
Postuar mė parė nga tutankamon xhamia akoma dite eshte andej nga ty??? nuk mund te them si e kam qefin por mire se na erdhe se ke hum fare.... uh ende ska perendu dielli eshte koh romantike tani hahahaha jo mer kendej pari kam qen un po ti ke humbur se ?
Postuar mė parė nga bombona mire se erdhe ne jemi mir po ti? me vje mir qe dikush eshte mir hahahaha un sot hiq fare
Postuar mė parė nga bombona hahahhahhah jo mo se nuk e pohova,po thjesht e thash si mundesi te mundeshme hahah si te kemi ty? une si top jame,kshu i themi ne nga lushnja.. po nuk ka gje te keqe..ti mos ki turp, thuaj qe te pelqen... ne te ndihmojme nese ke veshtiresi .....
Postuar mė parė nga xhamia uh ende ska perendu dielli eshte koh romantike tani hahahaha jo mer kendej pari kam qen un po ti ke humbur se ? ahh ai romanticizmi qe na ka marr me qafe.... po s tka pa hic..as ty e as bombonen,ku ishit fshehur???
Postuar mė parė nga tutankamon une si top jame,kshu i themi ne nga lushnja.. po nuk ka gje te keqe..ti mos ki turp, thuaj qe te pelqen... ne te ndihmojme nese ke veshtiresi ..... hahahahhahahhahahhahahahaah jo mer se ba me dasht un nuk ka veshtirsi qe me del para hahahahahhahahhaahah gjithsesi flm
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt