Postuar mė parė nga -Alda- Mrama tanve. Bombona, goldian si ju kam? Hajt se jeni shkodrane te fort ju, sju gjen gja xhamia persh se na je ba si i shpise tani. Si duket do kemi dasem shpejt, a mos na ka marre dhe malli Apo jo bombona Persh All. hahahahahaha Perpara kendej kur shkojshin musafir rrishin afer 1 muj , e une du me ruajt traditen hahahahaha Postuar mė parė nga bombona epo kontrolloje mendjen se po te fut ne bela ndonje dit hahaha ehh ja qe me ka dal jashte kontrolli jhahahaahhaha
Postuar mė parė nga xhamia hahahahahaha Perpara kendej kur shkojshin musafir rrishin afer 1 muj , e une du me ruajt traditen hahahahaha ehh ja qe me ka dal jashte kontrolli jhahahaahhaha qar tradite do me rujt ti mor??????????????? e me ate kok qe ke do gjesh belan ndonje dit ahahha
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona qar tradite do me rujt ti mor??????????????? e me ate kok qe ke do gjesh belan ndonje dit ahahha te thash de me ndejt musafir nga 1 muaj hahahahaha vetem ishalla me ndoj vajz se me djem skam qef ahahahhahaa
Postuar mė parė nga xhamia te thash de me ndejt musafir nga 1 muaj hahahahaha vetem ishalla me ndoj vajz se me djem skam qef ahahahhahaa hahahaha keshtu si ja ke nis ti e hem. veq me femra nuk ke me u ngaterru ta dish nga un kete hahaha
Postuar mė parė nga bombona hahahaha keshtu si ja ke nis ti e hem. veq me femra nuk ke me u ngaterru ta dish nga un kete hahaha haahhahahhahahah po mer nuk ngaterrohem me ato qe jan busy po veq me ato single hahahahha
Postuar mė parė nga xhamia haahhahahhahahah po mer nuk ngaterrohem me ato qe jan busy po veq me ato single hahahahha po ti veq nese luan nga mendja me shku me u ngaterru me ato qe jan busy,gjith ai qun pupupuppupuppu
Postuar mė parė nga bombona po ti veq nese luan nga mendja me shku me u ngaterru me ato qe jan busy,gjith ai qun pupupuppupuppu pra me keto single nuk me del problem mer
Postuar mė parė nga xhamia pra me keto single nuk me del problem mer po normal veq nese te ka qefi me shku me u ngaterru me singelat e jo singele
Postuar mė parė nga bombona po normal veq nese te ka qefi me shku me u ngaterru me singelat e jo singele edhe pse i kem te garantume te drejtat me ligj une i du gocat mer hahahhahahahha qka te 3 andej nga Shkodraa???
Postuar mė parė nga xhamia edhe pse i kem te garantume te drejtat me ligj une i du gocat mer hahahhahahahha qka te 3 andej nga Shkodraa??? e ma perkthe pak kete fjalin me te zeza se nuk e kuptova?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt