Ti more je xheloz ...do dhe nuse nga Shkodra ti ...hahahahahah
bombona mos i jepni nuse nga Shkodra ktij xhamis moj ,se ky pa e mar dhe osht xheloz ,e jo me kur ta mari ...pupupupupuppupupupup se ēdo heqi ajo e shkreta nga ky ..hahahahahahhah
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Bombona mir te kam ty omelsine ....si mi ke kto xhelozat mi mire ...hahahahahahahahah
pershendetje mi goca-bules si je ti si ke qen ....un mir jam,e keta xhelozat me qmenden fare kan fillu tu u gjujt me fjal(ishalla nuk po fillojn me gje tjeter thuj)
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
pershendetje mi goca-bules si je ti si ke qen ....un mir jam,e keta xhelozat me qmenden fare kan fillu tu u gjujt me fjal(ishalla nuk po fillojn me gje tjeter thuj)
Kto me fjal dhe ne me
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Ti more je xheloz ...do dhe nuse nga Shkodra ti ...hahahahahah
bombona mos i jepni nuse nga Shkodra ktij xhamis moj ,se ky pa e mar dhe osht xheloz ,e jo me kur ta mari: ...pupupupupuppupupupup se ēdo heqi ajo e shkreta nga ky: ..hahahahahahhah
hahahahhahahahahahhahahhhahahahahhhahhah
Kush moj xheloz ???
Jo mer un smarr gru qe si besoj .
Ooo thuj kush e ka at nafak mem marr burr muee se kishme fluturu prej gzimi hahahaahhahahaah
Ooo thuj kush e ka at nafak mem marr burr muee se kishme fluturu prej gzimi hahahaahhahahaah
hahahahaha ti je xheloz i tmerrshem papappapa
e sa per gru qe nuk i beson kam frik se nuk te merr ajo ty mo qyqar se nuk te beson ajo ty ahahahhahaa
e sa per burr i mir qe je.................na e veteto?
jo mi goca e bules ne jemi paqesore,ne thjesh po ulemi nje vend e po shohim keta duke u rrah me njeri tjeterin,dhe po te dush merr ca kokoshka se duket se ka per te qen ndeshje e gjat dhe e fort
hahahahaha ti je xheloz i tmerrshem papappapa
e sa per gru qe nuk i beson kam frik se nuk te merr ajo ty mo qyqar se nuk te beson ajo ty ahahahhahaa
e sa per burr i mir qe je.................na e veteto?
hahahahahahahhahaah
jo mer kutpo qe sjam xheloz hhaahahahaha
mem njoft ajo , jo qe ka me pranu por ka mu tranu prej gzimi
jo mi goca e bules ne jemi paqesore,ne thjesh po ulemi nje vend e po shohim keta duke u rrah me njeri tjeterin,dhe po te dush merr ca kokoshka se duket se ka per te qen ndeshje e gjat dhe e fort
E di mi qe shkodrant jan shum te mire,po ku mer vesh ky xhamija mi amon ...hajt se un po i boj ca kokoshka dhe po pres kur te filloj ndeshja ..hahahahahahha
E di mi qe shkodrant jan shum te mire,po ku mer vesh ky xhamija mi amon ...hajt se un po i boj ca kokoshka dhe po pres kur te filloj ndeshja ..hahahahahahha
ahhaahahahh flm me ju se bashku ahhaahah
neshja ka fillu moj po ti thuj kur te filloj me u nxeh keq ahahhhahah ateher shiko ti
Krijoni Kontakt