Postuar mė parė nga bombona hahahah xhamia qa je tu than mar se nuk e kisha shum per ty po per ate tjerin,pastaj qa ke qe me bertet mu njher eeee a i bertas vetes aq tye mer ani qa ka 3 andej ??
bombona.,....ku je moj zane e botes moderne,,,,se zane mali ti nuk je
Postuar mė parė nga Homza bombona.,....ku je moj zane e botes moderne,,,,se zane mali ti nuk je hahah si te kam o njeri i madh me horizont e me kultur e jo si ata pa edukat qe po flisja deri tani ahaha si te kam sonte?
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona hahah si te kam o njeri i madh me horizont e me kultur e jo si ata pa edukat qe po flisja deri tani ahaha si te kam sonte? ahaa ok pra te thot naten e mir ky qe ska kultur
Postuar mė parė nga xhamia ahaa ok pra te thot naten e mir ky qe ska kultur hahah e po don me nejt ti qe je me kultur eeeeee hahahahahahahah
Postuar mė parė nga bombona hahah si te kam o njeri i madh me horizont e me kultur e jo si ata pa edukat qe po flisja deri tani ahaha si te kam sonte? eh tu rrit nera per komplimentet, te raft i burr me dur te holla ishalla
Postuar mė parė nga bombona hahah si te kam o njeri i madh me horizont e me kultur e jo si ata pa edukat qe po flisja deri tani ahaha si te kam sonte? Postuar mė parė nga bombona hahah e po don me nejt ti qe je me kultur eeeeee hahahahahahahah Ja shife vet iher me tha i pakultur dhe qfare me nejt .......skan vend per ata me kultur dhe ata pa kultur .
Postuar mė parė nga Homza eh tu rrit nera per komplimentet, te raft i burr me dur te holla ishalla hahahahahha po qa eshte ky komplimet more ahhahahaahhahaa ??????????????
Postuar mė parė nga xhamia Ja shife vet iher me tha i pakultur dhe qfare me nejt .......skan vend per ata me kultur dhe ata pa kultur . hahah a po ik me fjet ma mir pra ahahahaha
Postuar mė parė nga bombona hahahahahha po qa eshte ky komplimet more ahhahahaahhahaa ?????????????? te raft nje burr me dure te holla pra, qe lan enet, fshi vendin dhe gatuan per ty....a nuk eshte kjjo cfare cdo femer deshiron??
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt