Postuar mė parė nga xhamia ahhahahahahaahha aha pe kuptoj tasht qa po kupton ti mer??????????
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga bombona qa po kupton ti mer?????????? blockun de qe ma paske dhon
Postuar mė parė nga bombona hhahahaha hajde bujrum moj lule dielli qa te te doj zemra jote merr Bombone te lumshin duart!
Postuar mė parė nga Der_Kaiser5 Bombone te lumshin duart! ty te bafte mire po i ke hy ne rracion te eres ahahahahaha mire se erdhe ... si keni nje shkodra a ju kam kund?
pershendetje shkodra pershendetje ylli i shkodres ......si jeni sot???
Postuar mė parė nga xhamia pershendetje shkodra pershendetje ylli i shkodres ......si jeni sot??? pershendetje xhamia si te kam?
Postuar mė parė nga bombona pershendetje xhamia si te kam? me se miri ........po un ty ??
Postuar mė parė nga xhamia me se miri ........po un ty ?? shyqyr qe qenke mir njeher se gjithmon tu u anku ahhahahah
Postuar mė parė nga bombona shyqyr qe qenke mir njeher se gjithmon tu u anku ahhahahah hahahahahha kur te jesh ti ketu edhe un do jem mir .....e ndryshe jo hahahahah
Postuar mė parė nga xhamia hahahahahha kur te jesh ti ketu edhe un do jem mir .....e ndryshe jo hahahahah qa thu mer po un po rri ketu mer tan kohen ahahahahahahha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt