Postuar mė parė nga bombona tute pse genjen un ate dit du me nejt ne kufi me mitroloz e du me ta shu faren tende ahahahahha xhamia ma ka prish disponimin tutja ahahhahaha hahahaahhahah ma bombona sepse do te marrin ne polici edhe qfare do beje un mandej ??? Postuar mė parė nga tutankamon hahahahahahahaha xhamia a te thash qe kjo genjen,,ja lexo... po pse mi zemra e forumit ca t bana un ty qe dashke me shujt faren time..... po xhamia kjo esht e vertet se me tha mua hajde te dalim nji xhiro dhe une i thash jo sepse kam shok xhamin dhe nuk mund ta bej nje gje te tille..... valla tute mos u provoko nga kjo sepse do biesh nbela me mua hahahahah
valla tute mos u provoko nga kjo sepse do biesh nbela me mua hahahahah __________________ po pra edhe une per ty e bera qe nuk shkova,,,,
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar mė parė nga xhamia hahahaahhahah ma bombona sepse do te marrin ne polici edhe qfare do beje un mandej ??? valla tute mos u provoko nga kjo sepse do biesh nbela me mua hahahahah hahaha jo mer se dhe policija e shkodres me ka frik mua ahahahhaah tute e degjove qa tha xhamia aaaa
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar mė parė nga tutankamon valla tute mos u provoko nga kjo sepse do biesh nbela me mua hahahahah __________________ po pra edhe une per ty e bera qe nuk shkova,,,, flm prej teje se per kete te kam shok te mir Postuar mė parė nga bombona hahaha jo mer se dhe policija e shkodres me ka frik mua ahahahhaah tute e degjove qa tha xhamia aaaa hahahhahahhahah pse oj aq e rrezikshme ti ee??
Postuar mė parė nga xhamia flm prej teje se per kete te kam shok te mir hahahhahahhahah pse oj aq e rrezikshme ti ee?? e rrezikshme jo po e parrezistushme po ahahaha
Postuar mė parė nga bombona e rrezikshme jo po e parrezistushme po ahahaha mo bre sepse po me shtin me mendu shum hahahahhahahahha
Postuar mė parė nga bombona hahaha jo mer se dhe policija e shkodres me ka frik mua ahahahhaah tute e degjove qa tha xhamia aaaa po pse sthua ti qe te ndrroj rrug une...... po e nigjova ...po ti vet me the mua qe do te me takosh un ste kerkova gja ty....
Postuar mė parė nga tutankamon po pse sthua ti qe te ndrroj rrug une...... po e nigjova ...po ti vet me the mua qe do te me takosh un ste kerkova gja ty.... hahahahahahah meqe e degjove a po ja mbath tani ahhahahahahhaha
Qa keni mer ju dy ee??
Postuar mė parė nga xhamia Qa keni mer ju dy ee?? xhamia a te rraf tuten aa?????????? hahahaahha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt