Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 82
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Thaçi shkarkon edhe tre shefa të agjencive

Prishtinë, 13 prill 2010

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi, duke u mbështetur në kompetencat e tij sipas Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe ligjeve përkatëse, ka vendosur që të suspendojë nga detyra e Kryeshefit Ekzekutiv të Agjencisë Pyjore të Kosovës, z. Muzafer Luma.

Vendimi për suspendimin e z. Luma është marrë pas konstatimit të përgjithshëm se në APK është treguar performansë e dobët në realizimin e detyrave dhe përgjegjësive të kërkuara. Arsyet e vendimit ndërlidhen edhe me të dhënat e ofruara nga raporti i Auditorit të Përgjithshëm e që konsistojnë me vërejtje për aktivitete të prokurimit në kundërshtim me legjislacionin në fuqi, si dhe dhënie në shfrytëzim të tokës pyjore në kundërshtim me ligjin.

Në kuadër të APK-së janë vërejtur edhe mungesa e mbikëqyrjes dhe menaxhimit efikas të stafit të agjencisë, mospërfillje të vendimeve të Inspektoratit të Pylltarisë, mungesë efikasiteti në mbrojtjen dhe kontrollin e pyjeve, mos-realizim i planeve të ripyllëzimit dhe të rrallimeve para-komerciale të pyjeve si dhe dështim në parandalimin e prerjeve ilegale të pyjeve dhe mos-raportim real për prerjet ilegale.

Kryeministri Thaçi ka vendosur që të mos i vazhdohet kontrata Kryeshefit Ekzekutiv të Entit të Statistikave të Kosovës, z. Avni Kastrati. Vlerësimi negativ për punën e z. Kastrati ndërlidhet me shkeljet e vazhdueshme që janë evidentuar edhe në raportet e Auditorit të Përgjithshëm, përfshirë vërejtjet për aktivitete të dyshimta të prokurimit, në kundërshtim me legjislacionin në fuqi. Në përgjithësi, z. Kastrati ka dështuar në menaxhimin efikas të Entit të Statistikave të Kosovës dhe nuk a arritur rezultatet e kërkuara.

Gjithashtu, Kryeministri Thaçi ka vendosur që të shkarkojë nga detyra edhe Kryeshefin Ekzekutiv të Agjencisë Kadastrale të Kosovës, z. Hamit Basholli, si pasojë e rezultateve të dobëta në punën e kësaj agjencie, si dhe mos-menaxhimit efikas të saj.

Vendimet e sotme bazohen në dëshmitë e bazuara të ofruara në Zyrën e Kryeministrit në lidhje me performansën e zyrtarëve të suspenduar, si dhe në rezultatet e punës së agjencive përkatëse. Vendimet janë pjesë e angazhimeve në kuadër të rritjes së efikasitet në punën e këtyre agjencive, me qëllim të fuqizimit të qeverisjes së mirë, sundimit të ligjit, rritjes së transparencës, si dhe në frymën e luftës kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 13-04-2010 më 16:32
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Feith: Qeveria të luftojë korrupsionin në nivele të larta

Dublin, 14 prill 2010,(QIK,Prishtinë)
    ----------------
    - Qeveria e Kosovës duhet t'i kthejë fjalët në vepra sa i përket luftës kundër korrupsionit në nivele të larta, deklaroi Piter Feith. Adresimi i çështjeve që kanë të bëjnë me korrupsionin, sipas Përfaqësuesit civil ndërkombëtar në Prishtinë, nuk ka të bëjë vetëm me përmirësimin e imazhit të Kosovës jashtë, por dhe me pritjet që ekzistojnë brenda vendit. "Populli në Kosovë e ndjen se janë marrë masa të pamjaftueshme kundër korrupsionit, ndaj presin më shumë", tha Feith. Përfaqësuesi më i lartë ndërkombëtar në Kosovë theksoi rëndësinë e vendimit të GJND së. "Mbijetesa e projektit të pavarësisë tashmë po përballet me një provë kritike dhe Kosova shpreson që vendimi do të jetë së paku i baraspeshuar, të ketë elemente pozitive në mënyrë që të arrihen njohje të mëtejshme dhe qasje më e mirë në organizmat ndërkombëtare, çfarë do të mund të ndihmojë zhvillimin socio ekonomik", tha Feith. Duke folur për shkallën e bashkëpunimit mes Kosovës e Serbisë, Faith theksoi se "shumë nga ministrat e BE së janë disi të shqetësuar, pasi nuk kemi parë atë lloj ecurie që do të donim. Ndoshta është ende herët dhe duhet të presim për vendimin e Gjykatës, por është koha të fillojmë të mendojmë për një të ardhme ndryshe", tha Feith. Deklaratat e Piter Feithit u bënë gjatë një paraqitje në Institutin e Marrëdhëneve Ndërkombëtare dhe Evropiane në Dublin të Irlandës.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Javën e ardhshme, riformatizimi i zëvendësministrave
    Prishtinë, 16 Prill 2010 (Kosovapress) Koha 16:14

Java e ardhshme duket se do të sjellë emra të rinj në radhët e zëvendësministrave, si pjesë të riformatizimit të Qeverisë së Kosovës. Ndërkohë që përveç Ministrisë së Integrimeve Evropiane, për të cilën është thënë se do t’i ketë dy zëvendësministra, sipas zyrtarëve të Qeverisë, mund të ketë një vendim edhe për ministritë tjera të kenë nga dy zëvendësministra.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Shum po ndermer hapa qeverija per me e rrit korupcionin hallall i kofte
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Kryeministri Thaçi emëron z.Nait Vrenezi, ushtrues detyre i Kryeshefit Ekzekutiv të Entit të Statistikave të Kosovës dhe z.Murat Meha, ushtrues detyre i Kryeshefit Ekzekutiv të Agjencisë Kadastrale të Kosovës

Prishtinë, 19 prill 2010

Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi, duke u mbështetur në kompetencat e tij sipas Kushtetutës së Republikës së Kosovës dhe ligjeve përkatëse, ka emëruar sot z.Nait Vrenezi, ushtrues detyre i Kryeshefit Ekzekutiv të Entit të Statistikave të Kosovës, si dhe z.Murat Meha, ushtrues detyre i Kryeshefit Ekzekutiv të Agjencisë Kadastrale të Kosovës.

Kryeministri Hashim Thaçi i ka marrë këto vendime, duke u bazuar në thellimin e frymës së qeverisjes së mirë, efektive dhe transparente, sundimin e ligjit, si dhe në funksion të rritjes së rezultateve të punës në këto agjenci.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    sipas disa informatave qe sillen neper Prishtine
    per zevendesminister te integrimeve europjane LDK-ja ka propozue njifar Dardan Gashin
    qe eshte edhe antar i keti forumi me nofken "DardanG"
    por i shkreti si do te ndegjoi eprorin e ti Kryministrin Hashim Thaçin kur deri sot
    nuk ka lan te zez pa e shpifur per ta
    haaaaaa
    e tash i ka ra ne gjunj e po e lut aman mi fal mekatet
    por pasiqe siq dihet LDK-ja ska njerz tier se te gjith nji tum jan
    me siguri se Thaçi do tia fal dardanit nese i bjen pishman
    dhe nese ato te shame qe ua ka ba ish pjestarve te UÇK-se tash e tutje do tua bej shkive

DardanG me kerko edhe mua falje sa her me ke sha e ofendue ne ket forum
    se perndryshe ti prishi punt me dasht haaaaa
    shifni se qfar ka than kyfar dardani per Thaçin ne nji koh ndersa sot i ka ra ne gjunj tuj e lut mem fal mem fal

-------------------------------------------------------

Citim Postuar më parë nga DardanG Lexo Postimin
    Nuk kam menduar kurrë se "ky ishte takimi më i arsyeshëm ma me rëndësi dhe me i dashur"! Ishte një takim i shtyrë nga bashkësia ndërkombëtare ose me duar të lidhhura pas shpine! Këto të tjerat, në Tiranë dhe Kretë, janë bërë për hesape politike, të mos them antishqiptare! Fundja këto në Tiranë dhe në Kretë nuk kanë qenë të detyruara të mbahen!
    Nëse e vlerëson dhe e ironizon takimin e Rugovës dhe Aganit me Milloshevicin, dhe këto takime i vlerëson njësoj me ato takimet e mbajtura në Tiranë e Kretë e gjetkë, atëherë cfarë do të thuash për takimet në Rambuje, në Vjenë, të cilat ishin të shtyra nga diplomacia ndërkombëtare dhe ato duhej mbajtur dosido dhe as nuk mund t´u thuhej jo, ashtu sic nuk mund t´i thoshte jo, jam i bindur, as Ceku takimit të kurdisur me Tadicin në Shkup! Mos vallë edhe këto takime do t´i futesh në të njejtin thes sikur ato të cituara më lartë!
    Raporti i forcave dikton mënyrën e bisedimeve! Ushtarakisht serbët ishin shumë më të fortë dhe ata as që pranonin bisedime me palën shqiptare, e cila as që u binte në sy! Ndërhyri një palë e tretë që ishte më e fortë se të dy palët dhe i detyroi qoftë edhe formalisht të uleshin në bisedime palët në konflikt, atë serbe dhe atë shqiptare. Serbët u tallën me këto lloj bisedimesh ( sic talleni edhe ju PDK) dhe kjo tallje solli intervenimin e NATO-s.
    Por, do të ishte mirë që edhe ju PDK t´i hapni publikisht takimet e liderëve tuaj me serbët, hapur e fshehurazi! Edhe ju dini të bënim pazare për xhep e pushtet, edhe ju bëni politikë, qe cke më të! Populli ju ka vlerësuar gjithmonë me notë jokaluese për "patriotizmin" tuaj, që nënkupton pushtet në cdo mënyrë e me cdo mjet!
    More Llap sa faqe interneti hape për të na bindur se PDK do vijë në pushtet (pas aq humbjesh radhas), se ajo është kështu e kështu, por kot...malli i prishur nuk shitet dot! Dhe nga zemërplasja kundërshtarëve, pa një pa dy ua kthen b..., e vetmja armë që të ka mbetur. Me këtë armë ke luftuar për lirin e Kosovës a?!
    Dhe sa për këto faqet e internetit që aq shpesh i hap, që të janë bërë dyqane me shumë pak mall dhe me shumë pak myshterinj, më përkujton sorren në dy hunj e i treti në b... Dhe ti LLap nuk të mjaftojnë dy hunj për tu ulur, pasiqë ke dyfishin e dy këmbëve, ndaj ulesh në më shumë hunj dhe e "lumja" b... e jote!
    Pac shëndet Llapo! Kështu si je!
    Propaganduesit mendoj se duhet të jenë më të mencurit në partitë e tyre! Kur Llapi, si propagandues i PDK është i tillë, gjysmëanalfanbet dhe gjithmonë me b... në gojë të vet, atëherë merrnje me mend si janë të tjerët në të "famshmën" PDK!

-----------------------
    17-12-2006, 18:33 #23
    DardanG
    Eh, po të shporreshin njëherë e përgjithmonë ato mbeturina marksiste leniniste, titiste e staliniste, maoceduniste e enveriste nga tokat dhe mendjet shqiptare! Sa të këqija i sollën kombit tonë dhe drojë se edhe shumë të këqija do i sjellin! Sa kuptimplote ishte dhe mbetet fjala e urtë e popullit, "ku mbinë fara e kuqe ruse as bari nuk mbinë!" Dhe nuk po mbinë se ende ka shumë farë të kuqe sllave, të veshur nën petkun gjoja kombëtarë por që i gërryejnë themelet e shtetit shqiptar, vazhdojnë ti gërryejnë tokat etnike shqiptare
    http://www.forumishqiptar.com/showth...03#post1488503

-------------------------
    17-12-2006, 16:58 #19
    DardanG
    Menime t´mira keni ju që doni me marr pushtetin në Kosovë! Po, po, besa e Zotit menime t´mira! Dardaninë doni me ba Dragani e Dardanin doni me ba Dragane, e Gashin, fism me nam han e dan në Shqiptari, fisin e Lek Dukagjinit, doni me ba gashiq...! Hajt lum bali se mirë e keni, taman sikur shkijet i keni ba gati edhe birucat për bijt e dardanve, stërnipat e gashëve, për ilirat dhe teutat...Doni me ba një biruc të madh për krejt Dardaninë he more ju faqezi!
    Po e mira e t´mirës asht se t´keqit i kallzohet veni! Dhe ty Llapi e atyne tuve populli u ka kallxu venin, por ju kok se kok! Dhe vazhdoni të kërccnoni dhe të qitni petulla n´uj. Sikur ju ma!

-------------------------------

LDK nën ombrellën e Tacit! Kjo thirrje mburravece, më lartë ngjan kështu! Më duket se si shumë herët po e kremtoni një fitore që mund të mos jetë fitore e juaja, ore Llap dhe ju sorollop të tjerë që mendoni kështu! Por, sështë më rëndësi! Ju gjithmonë keni kremtuar gjërat ogurzeza që i keni b
    ërë dhe ëndërroni ti bëni!
    Megjithë dua të thëmë dicka që kamë vërejtur kaherë në realitetin e shqiptarë të Kosovës, por jo vetëm të Kosovës! Në këto pesëmbëdhjet vitet e fundit gjithëcka i ngjan ngjarjeve gjatë Luiftës së Dytë Botërore dhe pas përfundimit të saj. Edhe atëherë shqiptarët ( djathistët) luftuan për bashkim kombëtarë, por dolën ca komunsitë shqiptarë që, në emër të një internacionalizmi, duke u bërë aleat i sllavëve dhe duke vrarë sa mundnin shqiptarë dhe duke shkatërruar parti djathtiste kombëtare, ashtu sic po ndodhë edhe sot, ashtu sic ndodhi deri më sot në këto vite të fundit . Dhe, pastaj sec na dolën dy "hoxhë!", një në Shqipëri e tjetri në Kosovë, sec na dolën ca Kolë Shirokë e Ali Shukri që sunduan Kosovën gjysmë shekulli! Dhe kështu kërcënohet edhe Llapi me kompani, dhe madje është i bindusr se Taci i tij do e kapërdijë LDK dhe do ta mbajnë pushtetin gjatë, gjatë, sa të duan vetë!
    I mjeri! Të mjerët! Cfarëdo që bëjnë e bëjnë për pushtet dhe hakmarrje edhe pse thirren në emër të popullit, ashtu sic thirreshin dhe hoxhët e shukritë., e shkinitë..), por populli e njeh at¨´e farën të keqe që lë që nuk mbinë mbarë, porse nuk lë farë tjetër të mbijë, tokën e lë shkretë!
    Mos harroni ju more lapuca dhe farë sllave se kriza më e madhe e LDK ishte pasi që inrevenoi NATO në Kosovë! Ajo kirizë kaloi sepse populli e njihte farën e kuqe,
    që shtihej si "clirimtare"ndaj as atëherë nuk ju deshi, nuk ju votoj. Pritni zgjedhjet e ardhshme dhe mateni veten edhe njëherë dhe pastaj mburruni dhe krekosuni! Populli kurrë nuk i ka dashur mburravecat, ata që kanë ndjellur zi dhe kanë sjellur zi në trojet shqiptare! Si nuk e keni kuptuar këtë deri më tash , apo jeni të bindur se historia po përseritet dhe popullin askush nuk e pyet?! Ndaj mezi prisni dasmën tuaj të madhe me gjithë hakmarrjen e madhe dhe gjëmën e madhe! Ju kësaj i gëzoheni, ndaj keni nisur të festoni, por mos harroni se gardhi nuk është këcyer ende!

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    sipas disa informatave qe sillen neper Prishtine
    per zevendesminister te integrimeve europjane LDK-ja ka propozue njifar Dardan Gashin
    qe eshte edhe antar i keti forumi me nofken "DardanG"
    por i shkreti si do te ndegjoi eprorin e ti Kryministrin Hashim Thaçin kur deri sot
    nuk ka lan te zez pa e shpifur per ta
    haaaaaa
    e tash i ka ra ne gjunj e po e lut aman mi fal mekatet
    por pasiqe siq dihet LDK-ja ska njerz tier se te gjith nji tum jan
    me siguri se Thaçi do tia fal dardanit nese i bjen pishman
    dhe nese ato te shame qe ua ka ba ish pjestarve te UÇK-se tash e tutje do tua bej shkive

DardanG me kerko edhe mua falje sa her me ke sha e ofendue ne ket forum
    se perndryshe ti prishi punt me dasht haaaaa
    shifni se qfar ka than kyfar dardani per Thaçin ne nji koh ndersa sot i ka ra ne gjunj tuj e lut mem fal mem fal

-------------------------------------------------------

-----------------------
    17-12-2006, 18:33 #23
    DardanG
    Eh, po të shporreshin njëherë e përgjithmonë ato mbeturina marksiste leniniste, titiste e staliniste, maoceduniste e enveriste nga tokat dhe mendjet shqiptare! Sa të këqija i sollën kombit tonë dhe drojë se edhe shumë të këqija do i sjellin! Sa kuptimplote ishte dhe mbetet fjala e urtë e popullit, "ku mbinë fara e kuqe ruse as bari nuk mbinë!" Dhe nuk po mbinë se ende ka shumë farë të kuqe sllave, të veshur nën petkun gjoja kombëtarë por që i gërryejnë themelet e shtetit shqiptar, vazhdojnë ti gërryejnë tokat etnike shqiptare

-------------------------
    17-12-2006, 16:58 #19
    DardanG
    Menime t´mira keni ju që doni me marr pushtetin në Kosovë! Po, po, besa e Zotit menime t´mira! Dardaninë doni me ba Dragani e Dardanin doni me ba Dragane, e Gashin, fism me nam han e dan në Shqiptari, fisin e Lek Dukagjinit, doni me ba gashiq...! Hajt lum bali se mirë e keni, taman sikur shkijet i keni ba gati edhe birucat për bijt e dardanve, stërnipat e gashëve, për ilirat dhe teutat...Doni me ba një biruc të madh për krejt Dardaninë he more ju faqezi!
    Po e mira e t´mirës asht se t´keqit i kallzohet veni! Dhe ty Llapi e atyne tuve populli u ka kallxu venin, por ju kok se kok! Dhe vazhdoni të kërccnoni dhe të qitni petulla n´uj. Sikur ju ma!

-------------------------------

Pershendetje Llap,

Nese edhe qeky far Dardani ka marr post ne qecerin e Kosoves kuku per neve..
    Po a i ke lexu more keto postime Babale qe nje qytetar i thjesh nuk i ban, As Isa pastrusi i WC ne Ferizaj nuk i ben keto shprehje e aj tipi tash ne Qeveri..
    Luje mac kryt e bullit..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Paralajmërimi i Feithit
    Pieter Feith thotë se Kosova duhet të luftojë krimin e organizuar dhe korrupsionin ose kurrë s’ka për të përparuar drejt BE’së. I pyetur nëse ka kërkuar nga Kryeministri Thaçi të shkarkojë një Ministër, Feith nuk e ka pohuar as mohuar këtë. Por, ka paralajmëruar “zhvillime të tjera” lidhur me këtë.

Nga Express më 28.04.2010 në ora 9:22
    Luftimi dhe mposhtja e korrupsionit nuk ka alternativë, përndryshe Kosova kurrë nuk do të arrijë sukses drejt Bashkimit Europian, ka deklaruar Shefi i Zyrës Civile Ndërkombëtare, Peiter Feith, të martën, gjatë një ligjërate në Universitetin Amerikan të Kosovës në Prishtinë.

Ai ka thënë se institucionet e Kosovës duhet të luajnë rolin kryesor në luftimin e korrupsionit, ndërkaq gjykatësit dhe prokurorët e EULEX’it do të ndihmojnë dhe monitorojnë kolegët e tyre kosovarë.

“Mendoj se Kryeministri, gjatë dialogut tim të vazhdueshëm me të, më ka siguruar se çështja e krimit të organizuar dhe korrupsionit do të trajtohet me sukses. Në realitet, një numër i veprimeve tashmë janë ndërmarrë, por kjo nuk është diçka që do të përmirësohet brenda natës”, ka thënë Feith.

Megjithëkëtë, Shefi i ICO’së, ka theksuar se hapa të tjerë janë të domosdoshëm në këtë drejtim.

“Në fakt, nuk ka alternativë për hapat e tjerë që duhet ndërmarrë, përndryshe Kosova kurrë nuk do të përparojë drejt Bashkimit Europian. Për këto gjëra duhet kohë, por unë jam i bindur se ne do t’ia dalim që Kosova të lirohet nga korrupsioni”, ka thënë Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar.

Ndërkaq, i pyetur nëse ka kërkuar nga Kryeministri Hashim Thaçi të shkarkojë një Ministër të Qeverisë, Feith nuk ka pohuar as mohuar këtë.
    “Ju lutem, bëhuni të durueshëm dhe do të shihni zhvillime të tjera”, ka thënë Feith.

Ndërkaq, duke iu referuar rastit të Albin Kurtit dhe tentimeve të pasuksesshme të Policisë së Kosovës, që pas një ceremonie mortore ta arrestojnë atë, Feith tha se drejtësia është në kërkim të Kurtit dhe se ai nuk mund të fshihet nga drejtësia.

“Një sistem i pavarur i drejtësisë përbën njërin prej komponentëve kryesorë të një shteti”, nënvizoi Feith.

Në vazhdim, ai u ndal edhe në perspektivën europiane të rajonit. Përmirësimin e raporteve Kosovë - Serbi, Feith tha se e sheh si të domosdoshëm dhe kriter që këto dy shtete të mund t’i realizojnë synimet për integrimet evropiane.

“Është me rëndësi që Prishtina dhe Beogradi të fillojnë bashkëpunimin për zgjidhjen e çështjeve të hapura, që kanë implikime afatgjate për të dyja palët”, tha zyrtari i lartë europian.

“Regjistrimi i popullatës, i caktuar për majin e vitit 2011, është një çështje që do të kërkojë bashkëpunim me Beogradin”, tha ai.

Gjatë kësaj ligjërate, Feith u shpreh i rezervuar në lidhje me përparimet ekonomike. Ndërkaq, në vazhdimësi adresoi mesazhe optimiste për përparimet e bëra në përgjithësi, këto vitet e fundit.

Feith tha se mandati i Shefit të ICO’së, pavarësisht se do të jetë ai apo dikush tjetër në krye, pritet të zgjasë edhe për më shumë se një vjet, përderisa ai i Përfaqësuesit Special të BE’së mund të jetë më afatgjatë.

Deri më tani, ai tha se nuk ka dashur në asnjë rast t’i përdorë autorizimet e tij që ia mundëson Pakoja e Ahtisaarit dhe t’i shkarkojë përfaqësuesit e zgjedhur kosovarë, kur ata bëjnë shkelje të caktuara, ngase këtë përgjegjësi ua kishte lënë në autorizim udhëheqësve të institucioneve të Kosovës.
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 28-04-2010 më 06:11 Arsyeja: me i tregue lapit se fatmir limaj veq edhe pak kohe ka me vjedhe!!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka marrë vendim për emërimin e nëntë zëvendësministrave

Prishtinë, 7 qershor 2010

Në vazhdën e reformave afirmative që ka ndërmarrë Qeveria e Republikës së Kosovës, që kanë për qëllim shtimin e efikasitetit dhe efektshëmrisë së punës së qeverisë në periudhën vijuese dhe duke u bazuar në nenin 94, paragrafin (1) dhe (4) të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka marrë vendim për emërimin e nëntë zëvendësministrave, në pozitat, si vijon:

Z. Emin Krasniqi, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Transportit dhe Post-Telekomunikacionit

Z. Idriz Vehapi, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Z. Naim Fetahu, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Administratës Publike

Z. Zenun Pajaziti, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale

Z. Imri Ahmeti, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme

Z. Arban Abrashi, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Integrimeve Evropiane

Z. Xhabir Morina, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Z. Dardan Gashi, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Integrimeve Evropiane

Z. Gani Elshani, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Z. Xhabir Morina, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.... Suksese i deshiroj Z.XHabirit dhe te gjitheve
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Teuta Arifi kritikon qeverine ne Maqedoni
    Nga Cimo në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 20:07
  2. Emrat e ministrave të PDSH në qeverinë maqedonase
    Nga babadimri në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 22:12
  3. A mendoni se duhen bere ndryshime ne gjuhen Shqipe ?
    Nga baby dream në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-03-2006, 10:46
  4. Rëne van der Linden: Rekomandimet tona për qeverinë Berisha
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-10-2005, 14:32
  5. Plani i Metës për të votuar qeverinë e PD
    Nga Irfan në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 17:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •