C'far na sillni dhe ju ne forum keto lloj minaresh .Hej pike e zeze.Pak gjera te bukura ka Fieri qe te mburremi.Si duket jeni te ardhur ne fier dhe dritat shume ngjyrshe ju bejne shume pershtypje.
pershendetje per patriotet e mi![]()
O shoqe qetesohu nje cik apo je me periudhen mujore qe je kaq histerike,po na tregon se kush qenka fierak autokton...nuk shoh pse nuk duhet treguar xhamia perderisa ajo ndodhet ne qytet pastaj une postova edhe kishen apo vetem xhamia te jepka bezdi ty...me duket se ti qenke e ardhur perderisa sa nuk kuptoke qe une po paraqes qytetin ne teresi me te gjitha bukurite e tij arkitektonike...here tjeter ndiz trurin para se te fillosh te shkruash ndonje koment...te fala
The world is mine...
Ah cuno qenke i ri ne forum, e kisha thene ne menyre tjeter per antaret e tjeR kur bejme shaka me njeri tjerin .Por do mesohesh dhe ti s'ka problem .Ketu nuk na ngel qefi me njeri tjetrin se jemi nga nje vend .
Gjithsesi pershendetje dhe nqs ndodhesh ne fier hidhi dhe njehere syte verdall dhe per mua sa te vi vete .
Pershendetje .
mire pra u pajtuam...
hahahaha
The world is mine...
Sigurisht qe do pajtoheshim.Ne s'majme inate brenda shtepise .
![]()
Ehe nuk ta var njeri ketu mesa po shof une po qenkeni pa cip fare ju o ju zente korendi ne maj te shtylles. Vetem nje njeri me ka dal tamam mua nga Fieri i madhi AIRON^BOY.
Gjith te mirat dhe mire ju gjeca
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Krijoni Kontakt