Postuar më parë nga Apollyon Ouu paska plas seksi cifte-cifte kshu!! Thone se shqiptaret nuk po shkojne drejt perendimit pastaj!! Ah kto filmat erotik, po marrin ciftet ne qafe! lol qdo te keqe shqiptari kopjon , nuk asht krijues i kultures se vet !....... majmuna bre ! per nji nate qejfi e paguajn shum rend ! rroft dashuria e qmendur !
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Postuar më parë nga Dorontina qdo te keqe shqiptari kopjon , nuk asht krijues i kultures se vet !....... majmuna bre ! per nji nate qejfi e paguajn shum rend ! rroft dashuria e qmendur ! Kan pare filmat Wild Orkide e ku di un sa filma te tjere erotik.. ndaj edhe ju bie ndermend te bejn te tilla gjera.. nejse!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Postuar më parë nga Jack Watson Haha, presim sa te dale video-ja ne qarkullim, se do e nxjerrin patjeter . Per tiranas edhe mund te pranohet, po te benj eshte ushnjaret foursome sme kishte vajtuar mendja. Ata te urtet jane me te rrezikshmit o Jack
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
ca temash mor...ka ece shqiperia ka ece...ska me tek e tek, dyshe dyshe tashi e mrapa
Çkane kerkuar , ate kane gjetur. Me vjen keq
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt