Close
Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 209
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ate fshatin Likmetaj se paskam degjuar se egziston.

Apo tani na dolet duke kerkuar te gjith fshatrat e shqiperise? He se ka edhe me keq nese ikni andej poshte nga Mirdita rruges per Lure. Kan qene te izoluara historikisht edhe akoma mbeten, madje disa pushtetaret tane po ti pyesesh sja kan idene se a egzistojne ne harte te tilla fshatra.

Aulona, jan propaganda te kota ato.. Mos u lodhni duke kerkuar fshatrat tipi i Likmetajve (qe te them te drejten se kam idene ku ndodhet, mire qe kemi top qanellin) ne 4 vite pushtet ka ndertuar qeveria jone, smund te themi se ka ndejt duar kryq, ja ka nis nga tirana edhe po vazhdon te perhapet vija ne te cilen po nisin te rregullohet infrastruktura.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Aulona,
    Merr syte e mi dhe shikoje ralitetin do te ishte me e parshtashem sesate me mbushesh mendjen se jam i verber apo i shurdher sepse nuk kam te njejtin mendim me ty. Pse nuk me pyet njehere per arsyet e mia qe besoj ne kete menyre?
    Une nuk kam turp te shprehem se jam Demokrat, nuk jam simpatizaniti me i madh i Sali Berishes si politikan por i heq kapelen per punen dhe vendosmerine qe tregon.

Atehere si demokrat qe je ashtu sic jam edhe une, do te respektosh ate qe une mendoj, se c'fare ka bere ky njeri.

Ti e quan te madh, shume bukur, nuk do te thote qe se e pelqen ti duhet ta pelqejne edhe te tjeret.

C'do njeri si ne demokraci qe jemi kemi mendimet tona te lira, si relaitetin qe shikojme.

Kupton, e nese nuk e kupton, nuk e di se c'fare demokrati je.
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Aulona, po cfar u duhet rruga e asfaltuar fshatareve atje aman? Nese ua asfaltojne, do dilni te thoni "pse u asfaltuan rruget, sepse Xhevit pijaneci po ecte me 100km/h ne rrugen e asfaltuar, edhe padashje shtypi lopen me gjith pronar" kshu qe edhe ne kte rast do ja vinit fajin qeverise se pse asfaltoi rrugen sic benit tek tema tjeter. Prandaj per te shmangur kto tragjedi, me mire ua leme fshatareve rrugen pa asfaltuar. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Ate fshatin Likmetaj se paskam degjuar se egziston.

Apo tani na dolet duke kerkuar te gjith fshatrat e shqiperise? He se ka edhe me keq nese ikni andej poshte nga Mirdita rruges per Lure. Kan qene te izoluara historikisht edhe akoma mbeten, madje disa pushtetaret tane po ti pyesesh sja kan idene se a egzistojne ne harte te tilla fshatra.

Aulona, jan propaganda te kota ato.. Mos u lodhni duke kerkuar fshatrat tipi i Likmetajve (qe te them te drejten se kam idene ku ndodhet, mire qe kemi top qanellin) ne 4 vite pushtet ka ndertuar qeveria jone, smund te themi se ka ndejt duar kryq, ja ka nis nga tirana edhe po vazhdon te perhapet vija ne te cilen po nisin te rregullohet infrastruktura.

Po pra me behet qejfi qe mediat ti nxjerrin emrin qe pikerisht keto zona e fshatra te harruara, tashme te kene nje fytyre dhe nje ze, ku te shikohen e te degjohen, e mos te harroen.

Sic thashe informacioni te dime te miren dhe te keqen nuk eshte dicka qe duhet te na mundoje si shoqeri, por biles ta pergezojne ate, qe te merret vesh, c'fare tjeter duhet rregulluar.

Ne poltike do kesh prapagande, kjo nuk eshte dicka e re. Keto ka pluralizmi, do te nxjerri ne pah gabimet e njera tjeteres, ansnjegje e re qe duhet te na cudisi, mbase ata qe vertet nuk e kane perjetuar tamam, nje gje te tille.

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Aulona, po cfar u duhet rruga e asfaltuar fshatareve atje aman? Nese ua asfaltojne, do dilni te thoni "pse u asfaltuan rruget, sepse Xhevit pijaneci po ecte me 100km/h ne rrugen e asfaltuar, edhe padashje shtypi lopen me gjith pronar" kshu qe edhe ne kte rast do ja vinit fajin qeverise se pse asfaltoi rrugen sic benit tek tema tjeter. Prandaj per te shmangur kto tragjedi, me mire ua leme fshatareve rrugen pa asfaltuar. lol
    Mire pa diskutim, ndaj ja beje punen, ja mos e bej shkel e shko vetem per tu dukur rruge. Qeveria jo vetem kjo e kam thene kaq here, c'do qeveri qe te jete, duhet te jete ne vezhgim te vazhdueshem te popullit me ane te medias, mbasi keta jane ata qe i paguajne taksat dhe i vendosin atje per tu sherbyer "gjoja"...

Nga kritikat vijne ndryshimet, se edhe vertet mbase nuk e dine nga bien keto fshatra.

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga BlerinaL Lexo Postimin
    Aulona, nese deshiron te me informosh, atehere me thuaj cfare pretendon ti te beje PSja per Shqiperine?
    Pretendoje te sjelle dicka me te re, dhe me te perparuar per shqiptaret. Te ndryshoje fytyren e politkes ne Shqiperi, se hap e mbyll TV boll eshte pare Sala.

PD sic e kam thene duhet reformuar nga brenda sic tha edhe zoti Biberaj. Nqs ne votojme per te njetit njerez, Berisha, Nano, Nano Berisha, eshte si ajo kenga:

Iku Lena e mori Prena
    Iku Prena e mori Lena

E ku ishim ne vend numero. Shqiperia duhet te beje hapa te vegjel per ndryshimin me menyres se votimit, te sjelle njerez me vizione te ardhshem, jo te vazhdojne akoma , me ata qe kane mentalitetet e viteve te xhaxhit.

Po te ishte PS ne kete kohe do te kerkoja ndryshimin e saj, te merrnin pushim, e te linin palen tjeter te bente ndryshime per Shqiperine.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Mire pa diskutim, ndaj ja beje punen, ja mos e bej shkel e shko vetem per tu dukur rruge. Qeveria jo vetem kjo e kam thene kaq here, c'do qeveri qe te jete, duhet te jete ne vezhgim te vazhdueshem te popullit me ane te medias, mbasi keta jane ata qe i paguajne taksat dhe i vendosin atje per tu sherbyer "gjoja"...

Nga kritikat vijne ndryshimet, se edhe vertet mbase nuk e dine nga bien keto fshatra.
    Aulona, ndryshime po behen perdite, vetem se neve skemi sy ti shohim, ose duam qe gjithcka te behet ne moment. Por ne moment vetem zoti mund ti beje gjerat, se cdo pune qe niset nga njeriu do kohe qe te perfundohet. Smund te pretendojme qe te rregullohesh e gjith shqiperia ne nje hark kohor prej 4 vitesh. Edhe nese ka puntore krahu te mjaftueshem, mungojne puntoret e kualifikuar, gje qe do te thote vonese ne projektet qe nisin, ndertimet ne infrastruktura e kudo tjeter. Kshu qe mos pretendojme qe te dale Qeveria me kazma e lopata ne dore, apo te ngasin rulat qe shqypin asfaltin. Duhet kohe te ndryshohet e gjith shqiperia, por jemi ne rruge te mbare.

Ps; dicka me pelqen tani.. Sepse ka konkurence teper te madhe, edhe sikur te rrije PD'ja ne pushtet gjerat do ecin vetem perpara, edhe sikur te vije PS'a po e njejta gje do ndodhe, sepse frika e konkurences per karrige i bejn te punojne pak me hard. Do ishte mire madje qe qeveria te sulmohet gjithmone, se kshu detyrohen te punojne akoma me teper nga frika se mos u zene karriget.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-04-2008
    Postime
    529
    Aulona: Tani ti po kerkon thjesht rotacion politik, ashtu sic po kerkonte dhe D&G ne teme tjeter. Por rotacioni nuk eshte i mjaftueshem ne shqiperi, ku rrezikon shume nese vine dikush aq i korruptuar ne pushtet, sic eshte Edi Rama. Shqiperia nuk eshte Amerika, ku kush do te behet president, themelet e Demokracise jane tepatundshme. Shqiperia eshte ende ne tranzicion.

Prandaj kur kerkon dicka te re, ji me konkrete, sepse perndryshe dukesh edhe ti si ata njerez qe votojne qorrazi.

Po te bej dhe ty pyetjen qe i bera Llapi. Kush eshte Edi Rama? Cfare pergatitje ka ai dhe cfare do i sjelli ai Shqiperise?

Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Ps; dicka me pelqen tani.. Sepse ka konkurence teper te madhe, edhe sikur te rrije PD'ja ne pushtet gjerat do ecin vetem perpara, edhe sikur te vije PS'a po e njejta gje do ndodhe, sepse frika e konkurences per karrige i bejn te punojne pak me hard. Do ishte mire madje qe qeveria te sulmohet gjithmone, se kshu detyrohen te punojne akoma me teper nga frika se mos u zene karriget.

E pra e shikon kete kam thene gjithmone. Ti te pakten e kupton, mirepo keta te tjeret, vetem se shikojne nje logo e u verbohen syte.

Psh sic thashe une hera e pare qe nuk votova Demokrate ketu ne Amerike. Pse nuk me pelqeu kandidati, doja te ishte Hillary.

Keshtu edhe shume republikane votuan per demokratet kete radhe, qe ti jepnin si mesim partise te tyre te reformohet, jo se vertet u bene demokrat.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ti te pakten e kupton, mirepo keta te tjeret, vetem se shikojne nje logo e u verbohen syte.
    Aulona, un gjithmone e kam kuptuar . Madje kam dhene edhe idene qe ta hudhim parlamentin shqiptar ne ere. Por pastaj mu dhimbs jeta. LOL

ps; shife kur te me gjurmoje Shik-u IP tani.. ahaha

Faqja 9 prej 21 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rikthimi i themeluesve tė PD-sė
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 16:22
  2. Nicolas Gage: Nje person i padeshiruar viziton Tiranen
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 30-01-2003, 11:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •