Per shkak te Berishes me kane tepruar nja dy gjeneratore-I shes me cmim te lire!!
Per shka te Berishes makina po me rron me gjate pasi ruget jane ndertuar e po ndertohen perdite,
Per shkak te tij me kane tepru dhe ca pare qe do te me kishin marre me korrupsion.
Per shkak te tij femijet po me arsimohen nga liberalizimi i shkolles
Per shkak te tij ne lokal fitoj me shume pasi u rriten te ardhurat e klienteve,pensioniste dhe punonjesve te administrates.
Per shkat te tij do te kem me shume miq nga vellezrit kosovar,pasi distanca u shkurtua me arterien e ndertuar prej tij.
Per shkak te tij jam dikush ne gjendjen civile pasi arritem te regjistrohemi
Per merite te tij jam me i sigurte nga armiqte (NATO)
E per merite tetij jam me i besueshem tek fqinjet.
Per shkak te tij jam tashme faktor stabilizues ne ballkan.
Per shkak te tij do te kem nje dokument serioz, qe do te me perkase vetem mua (pasaportebiometrike)
Per shkak te tij motra nuk do te me rrembehet me skaf(sa fort u kundershtua ligji i skafeve!!!)
Per shkak te tij skafistet nuk do te kene kenaqesine ti mbysin pasagjeret e tyre ne mes te detit
Per shkak te tij nuk jemi ne krize te thelle ekonomike
Per shkak tetij bota po na jep kredi dhe kur vete jane ne hall.
Per shkak te tij ishoh ish diktatoret e kuq te dridhen nga ligji i lustracionit,nga ngushtimi i privilegjeve.
Per shkak te tij do te kemi me pak hajdute politik.
Per shkak te tij do te kemi investime per te luftuar terrin(pa cka se ju te kuqt po i kundershtoni se u prishet mejdisi)
Per shkak te tij sdo te kem me deshire te jem doganier,apo jurist,por mesues ku tu fal njerezve dije e dashuri.
Per shkak te tij me kane tepruar plot qiri, te cilat do ti ndez ne kishe per mekatet tuaja, me lutjen per te qene me pak te ligj me pak te dhunshem,me pak mizor.Do ti ndez per pak meshire nese ju fitoni.Do ti ndez per shpresen,endren qe dhe ne te jemi si te tjeret prane, me dashuri e lumturi ne mes tone
Te mbrosh Berishen do te thote te kete ik mendja e kokes. Shkurt Retard . Lol
Krijoni Kontakt