Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-09-2005
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Ka thene Jezusi

28 Po kėshtu edhe ju, nga jashtė dukeni vėrtet njerėz tė drejtė, por nga brenda jeni plot hipokrizi dhe paudhėsi.
    29 Mjerė ju, skribė e farizenj, ju hipokritė! Sepse ju ndėrtoni varret e profetėve dhe stolisni pėrmendoret e tė drejtėve(Mateu 23)
    Citim Postuar mė parė nga master2006 Lexo Postimin
    Rroni01, a vertet ka thene Jezusi keshtu??

Mund te na pergjigjesh??
    Jo se po te pergjiogjna une.

Jezusi vertet ashtu tha, ajo qej uve u mungon eshte se nuk dini se kujt i tha Jezusi ashtu? Atyre qe i besuan? Atyre qe e duan dhe e adhurojnė? Jo mik, pikerisht atyre qe nuk e besuan dhe kundershtuan Jezusin E ata jeni ju. Sot keto fjale ua drejton Jezusi atyre qe nuk e besojne te verteten e Tij sepse ju keni muhuar Jezusin dhe keni vra shume te drejte si psh Pjeter Bogdanin dhe sot ai "nderohet" ani pse u vra nga e njejta fryme antikrishte.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    labi vetem ne ate kohe kan ndodhur keto gjera sepse nuk kan pasur dituri njerzit te zbulonin identitetin e vertet te secilit, ne fakt jezusi ska qene kurr biri i zotit thjesht ka qene profet me disa cilesi supernaturore apo si quhet.

por kujt i vete mendja te kundershtoje thojne,sepse njerzit duan te besojne ne ate qe duan pa pytje dhe aresye.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Citim Postuar mė parė nga labi_nn Lexo Postimin
    ...Ateher sipas islamit tende..
    Nervoza po te deprimon miresjelljen ne debatim.
    Islami nuk eshte prone private e askujt, as edhe i imi.

...ajo perralla arabe..
    Nuk eshte peralle , por jane hadithet e Pejgamberit te All-llahut, Muhammedit a.s vula e gjith pejgambereve.

..Qenka e ndaluar dhe idhujtari te nderohet deshmoret..
    Kush tha se eshte e ndaluar ti nderojme deshmoret( mos shpif ).
    Ne deshmoret i nderojme duke i kujtuar ata ne lutjet tona qe bejme ne Namaz qe ata All-llahu xh.sh ti shperbleje si shehide me Xhennetul firdous.
    Kjo eshte afatgjate, kurse lapidaret mund te zhduken, thehen, etj jane materiale te vdekura, gurre te ftohet, s'ka dobi prej tyre.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-09-2005
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Nervoza po te deprimon miresjelljen ne debatim.
    Islami nuk eshte prone private e askujt, as edhe i imi.

Nuk eshte peralle , por jane hadithet e Pejgamberit te All-llahut, Muhammedit a.s vula e gjith pejgambereve.

.
    Por ka shumė deshmorė qe e kan te ngritur mbi varre ku u shkruan edhe emri dhe informacioni se kush eshte dhe rrethanat e vrasjes.

Por ka shumė deshmorė qe e kan te ngritur mbi varre ku u shkruan edhe emri dhe informacioni se kush eshte dhe rrethanat e vrasjes.
    Po mir le te kete.
    Por per nje besimdrejt, cila eshte mė me rendesi: Lapidari (gurri) ose lutje drejtur Zotit per ate deshmor?
    Kete une dua ta potencoj.
    Mos u mer me gjera sekondare.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    shqiptaret e bejne kete, pra ndertojne siper varreve ne shenje nderi ose kujtimi per te dashurit e tyre, Tezja ime ka ndertuar po thuajse nje ndertese te tere tek varri i vajzes se saj, eshte mrekulli ta shofesh......

eshte e ndaluar kjo , absolutisht jo, ti fusin si muslimanet direkt ne dhe lakuriq.

po me ve ne dyshim, shqiptar je ti apo......?
    Pershendetje.

Mendoj se kerkohet te korigjohesh ne shkrimin tendė sepse unė vetem pyta se si ka mundesi se tė jetė e ndaluar ajo pasi qe unė kurr nuk kam ndigjuar se ndalohet te ndrtohet siper varre. Unė plotė kam pa se ndertojnė siper varreve, kjo tek ne shqiptarėt bėhet nė shenjė nderi. Me kėtė kujtojmė per atė qe vdiq. Kjo ndodhė edhe tek muslimanėt si dhe te tė krishterėt. Andaj unė kerkova sqarime pasi qe kurr nuk kam ndegjuar se eshte e ndaluar. Korigjohu dhe kuptoje mirė shkrimin para se tė shkruajsh dikujtė.

Falėmnderit per mirkuptim

toni77
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-09-2005
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Po mir le te kete.
    Por per nje besimdrejt, cila eshte mė me rendesi: Lapidari (gurri) ose lutje drejtur Zotit per ate deshmor?
    Kete une dua ta potencoj.
    Mos u mer me gjera sekondare.
    Jo jo nuk po e le kete sepse ti me the se po "shpifė", lexoje:

Pasi unė te sjella argumente se shumė deshmorve u kan ndertoua siper varreve ne shenje nderi ose kujtim, dhe kjo sipas islamit tėndė qenka "idhujtari", me thua mua "Por mirė le te kete" sepse ka rendesi. Nuk eshte nderim nese thua e ndaluar dhe sipas besimit tende, dhe si[as propagandes tende, deshmoret nese nderohen na qenka veper kunder Zotit!!! Kėshtu po thua ti dhe islami yt, per ata te thash islami yt.

Lexoje se qka thotė islami yt te cilin ti e citon me krenari duke fy te gjithe ata qe kan ndertu siper varre per ti nderuar dhe te kujtuar te dashurit e vet njekohsisht edhe deshmoret!

Lexo:

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    Pershendetje.

Mendoj se kerkohet te korigjohesh ne shkrimin tendė sepse unė vetem pyta se si ka mundesi se tė jetė e ndaluar ajo pasi qe unė kurr nuk kam ndigjuar se ndalohet te ndrtohet siper varre. Unė plotė kam pa se ndertojnė siper varreve, kjo tek ne shqiptarėt bėhet nė shenjė nderi. Me kėtė kujtojmė per atė qe vdiq. Kjo ndodhė edhe tek muslimanėt si dhe te tė krishterėt. Andaj unė kerkova sqarime pasi qe kurr nuk kam ndegjuar se eshte e ndaluar. Korigjohu dhe kuptoje mirė shkrimin para se tė shkruajsh dikujtė.

Falėmnderit per mirkuptim

toni77
    cfare po kerkon ti,perse nuk jane penalizuar se ndertuari?

duke i ditur qellimet e fese ismale nuk do mend te dish se ku do me dal me kete zoteri, kuptoje vet sepse per mua nuk eshte aspak e pakuptueshme.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Po eshte e vertete si dita , se eshte Idhujtari. Aty nuk ka dilema dhe dyshime.

"Por mirė le te kete"
    Kete e kam thene per ti injoruar ata vepra qe ti po ne i sjell si "argumente" perēarese.
    ...deshmoret nese nderohen na qenka veper kunder Zotit!!!
    Une thash se ne Muslimanet, deshmoret i nderojme me Lutje.
    Ti thua qe shume deshmore siper tyre kane lapidare a s'di cfar hamamin jane, e une tu pergjigja: "Por mirė le te kete" , por kjo nuk do te thote se une pajtohem me lapidaret.
    Nuk vjen gurri para Lutjes OOOOO ... lab-iii

Si perfundim:

Lapidari nuk pranohet ne Islam.

Nderimi i deshmoreve ne Islam, behet me lutje drejtuar All-llahut xh.sh, qe ata ti shperbleje me Xhenet.
    A jem i kjaret tani.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 13-05-2009 mė 20:19

Jo reklama ne FSH. Maska e besmet123
    Anėtarėsuar
    20-05-2007
    Vendndodhja
    VLORE
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Rroni01 Lexo Postimin
    a duhet rrenuar varrezat me lapidare???

e pse?
    NE ASNJE MENYR NUK DUHEN RREZUAR,TE VDEKURIT DUHEN LEN ATJE KU JAN UN MENDOJ SE KEMI PLOT TE GJALL QE TE MERREMI,KUR TE MBAROJM ME TE GJALLET VAZHDOJM ME TE VDEKURIT,UN KAM PAR NE FIER ATY TEK SHINAT E TRENIT MBAJ MEND KA QEN VARREZ TANI KAN BER NJA CA SHTEPI,ESHTE SHUM GABIM I MATH

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Njė shtet paralel qė po kėrcėnon shoqėrinė shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-01-2010, 17:22
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Mėsime tė pėrgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  4. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •