Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Te perkrahi oli ne shum pika kam mendim te njejt dhe te njejten kisha me thene edhe une.

Dikush ndoshta mund ta kap ndryshe po qeveria e Kosoves duhet te behet e fort e jo te pres nga dikush tjeter,dhe as qe behet fjale qe Shqipria mos ti ndihmoj duhet ti ndihmoj ende po duhet edhe vet te con zerin ne menyr diplomatike sepse me pushk ne dore e kemi fituar gjithmon por ne tavolin e kemi humbur gjithmon,eshte e vertet historia ka treguar vet.

Mos e keckuptoni OLI se e ka per te mir dhe aspak per te keq.

Ndersa per temen qe flitet bashkohem edhe une me krejt ju duhet bojkot nga ana e Bamir Topit,skemi cka humbim neqoftese nuk do te jete prezent Presidenti yn Shqiptar Bamir Topi.

Ivanovi le te festoj me Tadiqin.
    black_mamba une po ju shpreh qe qeveria nuk po punon sa duhet keta po me turren mua sikur qenkam antishqiptar une kete nuk e kultoj.

topi akoma nuk e ka vendosur nese do marr pjese apo jo dhe une mendoj se nuk do marr pjese pasi ne nuk bejm gafa te tilla.

per mua ivanovi eshte antishqiptar i madh.
    vari leshte

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    me duket se ne ketu grijme sallat kot fare.......................
    -A ka ndonje qendrim zyrtar nga qeveria kosovare per ceshtjen se nuk po shoh gjekundi ne shtypin e sotem nje gje te tille.
    -Po nga politikanet shqiptar ne Maqedoni?
    -Zyra e shtypit te presidentit te shqiperise e konfirmon pjesmarjen?
    nese dikush ka ndonje informacion le te na e sjelle................
    perndryshe mos e diskutoni fare se presidenti jone do te mare pjese
    keta tanet jane servilat nr.1 ne bote.................................

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    cituar me par nga oliinter
    ather kam edhe nje shpjegim per kete qe po shprehesh ti me lart. Po flasimper anetaresimin e kosoves ne OKB dhe jo ate te shqiperise pasi shqiperia eshte anetare e OKB. E dyta nuk po flasim per patriotizem se kush eshte me patriot me fjale dhe kush me vepra.

Iden time nuk po e kutpon ose nuk te vjen mire per keto fjal qe po shpreh une.
    Kosova ka nje qeveri te veten ka nje president te sajin i cili ka rrogen me te majme ne rajon dhe pret qe punen e tij ta bej TOPI ose BERISHA ateher lind pyetja natyrshem Perse i paguaajm keta qeveritar dhe kete president? kur fare mire perdorim vetem diplomacin e tiranes zyrtare? pse paguaj taksa kosovaret e thjesht qe te fryhen xhepat e sejdiut dhe thacit??? jo vellezer ato taksa paguhen qe te punojn per kosoven dhe jo te rrij ulur dhe te bejn sehir.

Tani po nuk me ke kuptuar akoma ather nuk merrem me me ty.

Shiko Zotri edhe ti mue nuk je ka me kupton hiq. Sa jam ka shoh une tema eshte
    per pjesmarrjen ose jo te presidentit Topi pasiqe nuk eshte ftuar Sejdiu

Por ti lem menjeane te gjitha keto. Ti po thu se qeveria e Kosoves nuk po punon
    kjo be zotri nuk eshte diqka e re me kete qeveri njerzitt qe shohin pak nuk presin diqka te hajrit.
    Kjo eshte nje qeveri e korruptuar e e zhytur ne krim i ka gjitha te kqijat po nuk eshte kjo nje arsye qe Shqiperia mu distancu perkundrazi duhet edhe ma shume me ba duhet me ba per njerzit per popullin nuk them une se duhet ber per Thaqin ose Sejdiun ose Hysenin

Shpresoj qe e kupton qa po munohem me than
    Nashta je qu tash heheheh
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po nuk pritet gje me e mire prej sllaveve .

Duhet bojkotuar edhe presidenti Topi.

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga tani_26 Lexo Postimin
    Po ky Topi (ja) i jone pse duhet te marre pjese ne nje kohe qe sllavomaqedonet nuk respektojne Presidentin Sejdiu.

Bravo Bullgarise dhe Greqise qe nuk kane presidente (Topa) dhe jane shtete qe dine te bejne poltike te Jashtme. Nese ne vendin e Kosoves do ndodhej Qipro atehere Greqia nuk do dergonte kurre presidentin e saj, kurse presidenti i yne vrapon ne Maqedoni duke harruar se ku shtet hibrid vazhdon te shkele te drejtat e shqiptareve dhe i trajton si qytetare te dores se dyte.

Kemi politikane zhulsa dhe pike. Me vjen te plas me politiken e jashtme qe ndjek vendi yne.
    plotsisht ke te drejt edhe une i te njejtit mendim jam udheheqesit tan mbajn veshet ne krah se kush poj fton e dobija e fteses fare nuk shqyrtohet kjo eshte politik nenshtruse ndaje te tjerve mjer ne qe sdule nje udheheqes i tipit te skenderbeut mendje mprehte ne qdo aspekt ne lufte e paqe,sna ka mbet gje tjeter vetem te presim.

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga BESIIM Lexo Postimin
    Shiko Zotri edhe ti mue nuk je ka me kupton hiq. Sa jam ka shoh une tema eshte
    per pjesmarrjen ose jo te presidentit Topi pasiqe nuk eshte ftuar Sejdiu

Por ti lem menjeane te gjitha keto. Ti po thu se qeveria e Kosoves nuk po punon
    kjo be zotri nuk eshte diqka e re me kete qeveri njerzitt qe shohin pak nuk presin diqka te hajrit.
    Kjo eshte nje qeveri e korruptuar e e zhytur ne krim i ka gjitha te kqijat po nuk eshte kjo nje arsye qe Shqiperia mu distancu perkundrazi duhet edhe ma shume me ba duhet me ba per njerzit per popullin nuk them une se duhet ber per Thaqin ose Sejdiun ose Hysenin

Shpresoj qe e kupton qa po munohem me than
    Nashta je qu tash heheheh
    e paske fiksim kete punen e gjumit ti besiim. Une nuk jam cuar tani nga gjumi or cun. Shqiperia ka ber po ben dhe gjithmon do bej shume per kosoven pasi eshte krahine e shqiperise por bota deshiron qe te jet shtet me vete dhe tani politikanet kosovar duhet te bejn me shume dhe une nuk po them qe ne nuk do ju ndihmojm pasi ate po e bej perdite por jo te na i marr meritat duke ndejt dhe duke ber palle sejdiu me shoke.

meqe ishim tek gjumi shko futi nje gjume te mire dhe na e ler neve qe merremi me politike te bejm punen tone.
    vari leshte

Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    e paske fiksim kete punen e gjumit ti besiim. Une nuk jam cuar tani nga gjumi or cun. Shqiperia ka ber po ben dhe gjithmon do bej shume per kosoven pasi eshte krahine e shqiperise por bota deshiron qe te jet shtet me vete dhe tani politikanet kosovar duhet te bejn me shume dhe une nuk po them qe ne nuk do ju ndihmojm pasi ate po e bej perdite por jo te na i marr meritat duke ndejt dhe duke ber palle sejdiu me shoke.

meqe ishim tek gjumi shko futi nje gjume te mire dhe na e ler neve qe merremi me politike te bejm punen tone.

Mos ki frik aq shume qe po jau merr dikush meritat,(vetem nese eshte ajo arsye pse ndihmoni)
    Mos pritni me ju vlersue qeveria e Kosoves por populli dhe sa di une populli ju vlerson
    Me qe edhe vete e the se Kosova eshte krahin e Shqiperis ateher duhet punuar me ate gje ne mendje se qka dojn bota nuk eshte mire te ndegjohen gjith ti te koke politikan edhe e din ma mire besoj

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Ivanov nuk fton Sejdiun në ceremoninë e inaugurimit
    Kjo është paaftësi e Sejdiut (dhe kabinetit të tij),për shkak të moskoordinimit të veprimeve politike mes institucionit të presidencës me subjektet politike shqiptare në Maqedoni!
    Ky moskoordinim mes klasës politike shqiptare të Kosovës dhe të Maqedonisë shihet edhe tek vonesa e paarsyeshme e vendosjes së marrëdhënjeve diplomatike mes dy shteteve,sepse me vendosjen e marrëdhënjëve diplomatike më së shumti fitojnë shqiptarët!
    Kjo paaftësi e Sejdiut dhe kabinetit të tij,i qet në pozitë të pavolitshme edhe subjektet politike shqiptare në Maqedoni.
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga BESIIM Lexo Postimin
    Mos ki frik aq shume qe po jau merr dikush meritat,(vetem nese eshte ajo arsye pse ndihmoni)
    Mos pritni me ju vlersue qeveria e Kosoves por populli dhe sa di une populli ju vlerson
    Me qe edhe vete e the se Kosova eshte krahin e Shqiperis ateher duhet punuar me ate gje ne mendje se qka dojn bota nuk eshte mire te ndegjohen gjith ti te koke politikan edhe e din ma mire besoj
    une dhe gjithe shqiptaret e tjere nuk punojm per te marr meritat e shqiptareve. Eshte nje detyre qe na e ka kerkuar atdheu yne qe eshte ne rrezik. Por ajo cfare une nenvizoj eshte qe politikanet e kosoves te bejn me shume. te mos vetekenaqen me nje anetaresim ne FMN apo BB...

Nuk duhet ti zer gjumi naten ne kete moment. Mos harroni u deshen 100 vjet qe kosoves ti trokiste fati ne dere dhe tani qe na erdhi kjo e mire kjo pavaresi shume e kerkuar cfare bejn politikanet e kosoves??? zihen me njeri tjetrin kush e kush luftoi dhe kush nuk luftoi.

nje sqarim luften e bet ju por e fitoi NATO dhe mbas luftes harrohen percarjet politike sepse jemi nje komb nje gjak. Gjaku i Adem Jasharit nuk u derdh per te par se si zihen politikanet kafeneve.

DUhet me shume pune. Duhen akoma shume njohje. Duhen me shume $$$$ per lobizem dhe nese qeveria e kosoves nuk i ka do e ndihmojm ne me ato lek qe i fitojm me gjak vetem qe te fitojm nje vend ne OKB dhe me ne fund te jemi te lire.

Zoti president i kosoves ne sa vende ke lobuar dhe sa te kan dhen fjalen per njohje dhe nuk e kan ber kete gje????
    Nje keshille zoti president, IN THIS WORLD NOTHING COMES FOR FREE.

Zbrazi xhepat president per kete dite se neser do pasurohesh me pavaresine e vendit tend ku shqiptaret te ken nje vend nje kufi pa u perzier me sllavet.

Ps Besim nuk kam gje me ty por me qeverine e kosoves
    vari leshte

Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    Ps Besim nuk kam gje me ty por me qeverine e kosoves

O me ate dreq qeverie e kemi te gjith

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kongresi i LDK zgjedh Fatmir Sejdiun si kryetar të partisë
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 365
    Postimi i Fundit: 30-01-2010, 07:52
  2. Topi bojkoton Novi Sadin, mungon ftesa për Sejdiun
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 09:16
  3. Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu anullon vizitën në Maqedoni
    Nga Vicianum në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 17:01
  4. Maqedoni, Ivanov injoron Sejdiun
    Nga ILMGAP në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •