Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 60
    2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    ju mos beni si patriota te medhenj se e dim se sa keni ber per kosoven dhe se sa kam ber une per kosoven ne cdo takim nderkombetart qe eshte ber une e kam then fjalen time dhe ne cdo rast jam perplasur me delegacionet greke dhe ato serbe, po ju cfare keni ber per kosoven????

Me mire bejani nje pyetje vetes se cfare kam ber une per kosoven dhe jo te shkruani ne forum dhe te shprehni mendime si agallar te medhenj.

Ka ardhur koha qe te flisni me gojen tuaj ne cdo ambient dhe jo vetem ne ambiente me popullate shqiptare.

hajde djema akoma nuk keni filluar te punoni per vendin tuaj.
    vari leshte

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga tani_26 Lexo Postimin
    Je shume gabim pak kemi bere per Kosoven me teper duhet te bejme. Kosoves i duhet patjeter ndihma e SHqiperise pasi Kosova luftohet per dite nga Serbia, eshte nje shtet i i ri i brishte qe nuk eshte akoma antar i OKB dhe nuk eshte njohur akoma nga shumica e shteteve.
    Shqiperia nuk ka bere shume per Kosoven.
    Shqiperia e ka dhen voten e vet per njohjen e pavaresise dhe ajo qe mua me shqeteson eshte qe ministri juaj i jashtem me se merret? si e kalon kohen ai? pse pret ky minister qe tja bejn punen e tij BASHA DHE HILARI KLINTON??? apo per te marr meritat i pari ky HYSENI.

Anetar i OKB behesh me 2/3 e votve ne OKB qe ju akoma nuk i keni por me kete qeveri dhe me kete minister te jashtem besoj se nuk po ecni me ritmin e duhur.

Te mos vetkenaqemi me njohjet pasi jane vetem thjesht fale USA ndersa vet cfare kemi arritur??? Pse nuk i hipen avionit ky minister i jashtem dhe te shkoj ne afrike, lindjen e mesme? apo harrova tani hyseni pret qe tja bej punen e tij arabia saudite....

une jam shqiptar jam krenar dhe punen time po bej besoj mire por me vjen inat qe tani qe keni shansin ne dore nuk po jepni as minimumin tuaj dhe mos tju vij keq qe po ju a permend.
    vari leshte

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Lum e shyqyr qe janë te paket njerëzit qe mendojnë si ty.

Ps: Shpresojmë te mos shkoje as Bamir Topi.
    Uro te kunderten se njerezit si une po ju perfaqesojn akoma ne nivele nderkombetare.
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    Shqiperia e ka dhen voten e vet per njohjen e pavaresise dhe ajo qe mua me shqeteson eshte qe ministri juaj i jashtem me se merret? si e kalon kohen ai? pse pret ky minister qe tja bejn punen e tij BASHA DHE HILARI KLINTON??? apo per te marr meritat i pari ky HYSENI.

Anetar i OKB behesh me 2/3 e votve ne OKB qe ju akoma nuk i keni por me kete qeveri dhe me kete minister te jashtem besoj se nuk po ecni me ritmin e duhur.

Te mos vetkenaqemi me njohjet pasi jane vetem thjesht fale USA ndersa vet cfare kemi arritur??? Pse nuk i hipen avionit ky minister i jashtem dhe te shkoj ne afrike, lindjen e mesme? apo harrova tani hyseni pret qe tja bej punen e tij arabia saudite....

une jam shqiptar jam krenar dhe punen time po bej besoj mire por me vjen inat qe tani qe keni shansin ne dore nuk po jepni as minimumin tuaj dhe mos tju vij keq qe po ju a permend
    Bravo bre vetem nuk jam shume i sigurt qe je tu e dite qka po thu
    Nashta je que pergjumshum
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Veprimi i Ivanov eshte nje veprim i pritshem nga maqedonet dhe mua nuk me ben perstypje.......
    Ajo qe me prokupon eshte se cfare qendrimi mbajten forcat politike shqiptare te Maqedonise?
    Mendimi im eshte qe politikanet shqiptar menjehere te japin dorheqjen nga qeveria maqedone (nese nuk u dhimbset kolltuku kuptohet)
    Ps: Shpresojmë te mos shkoje as Bamir Topi.
    Shpresoj ne te njejten gje.................

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga BESIIM Lexo Postimin
    Bravo bre vetem nuk jam shume i sigurt qe je tu e dite qka po thu
    Nashta je que pergjumshum
    ketej nga une eshte mbremje mbase aty ku ndodheni ju eshte akoma nate!!!!

me se merresh ti? cfare ke ber ti personalisht per atdheun tend? sa her ke shkuar ne kosove? sa her ke mbledhur shoket e tu aty ne framce dhe keni organizuar nje protest per te drejtat e kosovareve ne be? per legalizim vizash per kosoven???

eshte shume e thjesht te gjykosh te tjeret por vete cfare ke ber per vendin tend?
    vari leshte

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin

une jam shqiptar jam krenar dhe punen time po bej besoj mire por me vjen inat qe tani qe keni shansin ne dore nuk po jepni as minimumin tuaj dhe mos tju vij keq qe po ju a permend.
    Te perkrahi oli ne shum pika kam mendim te njejt dhe te njejten kisha me thene edhe une.

Dikush ndoshta mund ta kap ndryshe po qeveria e Kosoves duhet te behet e fort e jo te pres nga dikush tjeter,dhe as qe behet fjale qe Shqipria mos ti ndihmoj duhet ti ndihmoj ende po duhet edhe vet te con zerin ne menyr diplomatike sepse me pushk ne dore e kemi fituar gjithmon por ne tavolin e kemi humbur gjithmon,eshte e vertet historia ka treguar vet.

Mos e keckuptoni OLI se e ka per te mir dhe aspak per te keq.

Ndersa per temen qe flitet bashkohem edhe une me krejt ju duhet bojkot nga ana e Bamir Topit,skemi cka humbim neqoftese nuk do te jete prezent Presidenti yn Shqiptar Bamir Topi.

Ivanovi le te festoj me Tadiqin.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Veprimi i Ivanov eshte nje veprim i pritshem nga maqedonet dhe mua nuk me ben perstypje.......
    Ajo qe me prokupon eshte se cfare qendrimi mbajten forcat politike shqiptare te Maqedonise?
    Mendimi im eshte qe politikanet shqiptar menjehere te japin dorheqjen nga qeveria maqedone (nese nuk u dhimbset kolltuku kuptohet)

Shpresoj ne te njejten gje.................

Forcat politike shqiptare ne Maqedoni shikojn te shkatrojn njera tjetren dhe tja cojn rejtingun partis maqedone Vmro-se ende me lart.

Politikanet e maqedonis kohen e fundit kane qen turpi i botes,turpi i shqiptareve ta them une kete sepse jetoj po ketu ne kete maqedoni.

Shpresojm ne nje shkatrim te ketij shteti sa me pare.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    ketej nga une eshte mbremje mbase aty ku ndodheni ju eshte akoma nate!!!!

me se merresh ti? cfare ke ber ti personalisht per atdheun tend? sa her ke shkuar ne kosove? sa her ke mbledhur shoket e tu aty ne framce dhe keni organizuar nje protest per te drejtat e kosovareve ne be? per legalizim vizash per kosoven???

eshte shume e thjesht te gjykosh te tjeret por vete cfare ke ber per vendin tend?

Nuk thash qe eshte mengjes te ju por ndodh qe njeriu qohet pergjumshem edhe
    tere dita i shkon ashtu

Une edhe ti dallojm shume se per mue atdheu im eshte Shqiperia
    dhe nuk mbjelli perqarje beni ju per veten tuaj e ne per veten ton
    Eshte turp te thuash ne kemi ber mjaft per ju
    Ju nuk keni ber per ne po per veten tuaj per kombin tuaj per njerzit tuaj

Une ketu ne Franc eshte e vertet qe nuk kam organizuar shoket e mia per te drejtat e "Kosovarve" se kisha frik se po me hidhrohen Shqipetart

A e sheh ket fjalin e fundit eshte kejt pa kuptim ja kshtu je duke folur ti sot ter diten
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!

Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga BESIIM Lexo Postimin
    Nuk thash qe eshte mengjes te ju por ndodh qe njeriu qohet pergjumshem edhe
    tere dita i shkon ashtu

Une edhe ti dallojm shume se per mue atdheu im eshte Shqiperia
    dhe nuk mbjelli perqarje beni ju per veten tuaj e ne per veten ton
    Eshte turp te thuash ne kemi ber mjaft per ju
    Ju nuk keni ber per ne po per veten tuaj per kombin tuaj per njerzit tuaj

Une ketu ne Franc eshte e vertet qe nuk kam organizuar shoket e mia per te drejtat e "Kosovarve" se kisha frik se po me hidhrohen Shqipetart

A e sheh ket fjalin e fundit eshte kejt pa kuptim ja kshtu je duke folur ti sot ter diten
    ather kam edhe nje shpjegim per kete qe po shprehesh ti me lart. Po flasimper anetaresimin e kosoves ne OKB dhe jo ate te shqiperise pasi shqiperia eshte anetare e OKB. E dyta nuk po flasim per patriotizem se kush eshte me patriot me fjale dhe kush me vepra.

Iden time nuk po e kutpon ose nuk te vjen mire per keto fjal qe po shpreh une.
    Kosova ka nje qeveri te veten ka nje president te sajin i cili ka rrogen me te majme ne rajon dhe pret qe punen e tij ta bej TOPI ose BERISHA ateher lind pyetja natyrshem Perse i paguaajm keta qeveritar dhe kete president? kur fare mire perdorim vetem diplomacin e tiranes zyrtare? pse paguaj taksa kosovaret e thjesht qe te fryhen xhepat e sejdiut dhe thacit??? jo vellezer ato taksa paguhen qe te punojn per kosoven dhe jo te rrij ulur dhe te bejn sehir.

Tani po nuk me ke kuptuar akoma ather nuk merrem me me ty.
    vari leshte

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kongresi i LDK zgjedh Fatmir Sejdiun si kryetar të partisë
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 365
    Postimi i Fundit: 30-01-2010, 07:52
  2. Topi bojkoton Novi Sadin, mungon ftesa për Sejdiun
    Nga strange në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-06-2009, 09:16
  3. Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu anullon vizitën në Maqedoni
    Nga Vicianum në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 30-05-2009, 17:01
  4. Maqedoni, Ivanov injoron Sejdiun
    Nga ILMGAP në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •