Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 51
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Nuk kemi asnje ndryshim nga Kolumbia. Vaj me det cna ka gjet.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    E pse po epyet o llapjan. Po ky kryeminstri vet ka kontabanduar nafte dhe vite me radhe ka furnizuar makinerine luftarake te Millosheviqit.
    Dhe pikerisht keta patriotet i lepijne ****** Psikopatit,sepse vetem shqipetare s'mund te jene!U mbushen me dinare,me kerra,koken ma kane si kale mushke,dhe na bejne moral,bythshkerdhymat.
    Keta Arabo jashteqitje,qe edhe arabishten do na e mesojne,pra patriote shqiptare.Me keta ruajtesit e identitetit nuk shkoj aspak ne biologji(hale).
    tung

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Po e pyes brarin
    kush eshte kryeminister i Shqiperis
    kush eshte minister ne ministrin e jashtme
    kush e Qeveris Shqiperin cila parti
    kush i zgjedh ambasadoret sekretaret e diplomatet shqiptar
    kush esht kryetar i shtetit Shqiptar
    kush esht kryetar i parlamentit shqiptar
    dhe nji koment te ti qka mendon per rastin konkret
    brari flm.shoku qysh tani nese pergjigjesh
    por edhe nese nuk pergjigjesh
    Brari nuk e ka sjelle krejt kot kete lajm! Djali i kujt eshte ky diplomati Haxhia?
    Berisha ende nuk ka qendrimin e duhur ndaj "patrioteve" si Ajet Haxhia & Co, gje qe e kemi permendur dhe ne nje teme te hapur po nga Brari.

Por eshte me te vertete e turpshme se cfare karakteresh kane zgjedhur per te perfaqesuar shtetin ne bote, mendo se cfare pune kryejne ata.
    Nuk eshte ketu ceshtje Berisha, Nano, Rame a Meta, por eshte ceshtje karakteri dhe morali!
    Dhe ketu vetem moral nuk ka, por para e vetem para dhe me cdo cmim!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 07-05-2009 më 13:01

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Brari nuk e ka sjelle krejt kot kete lajm! Djali i kujt eshte ky diplomati Haxhia?
    Berisha ende nuk ka qendrimin e duhur ndaj "patrioteve" si Ajet Haxhia & Co, gje qe e kemi permendur dhe ne nje teme te hapur po nga Brari.
    O DYDRINAS boll po mundohesh te mbulosh diellin me shosh, nuk ka rendesi i kujt eshte djali, ka rendesi se me c'fare etikash punojne e per ke punojne ata qe i dretjtojne, e lexo ate qe thashe une.

Kjo del tek ajo qe kam thene gjithmone, qe nga kjo qeveri jane te pakujdesshem.
    Hiqe verejtjen atje ku duhet qe te pakten kur i bejne keto gjera qe dihet, ti bejne pak me finese.

Kupton!
    Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 07-05-2009 më 13:03
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Citim Postuar më parë nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    O DYDRINAS boll po mundohesh te mbulosh diellin me shosh, nuk ka rendesi i kujt eshte djali, ka rendesi se me c'fare etikash punojne e per ke punojne ata qe i dretjtojne, e lexo ate qe thashe une.

Kjo del tek ajo qe kam thene gjithmone, qe nga kjo qeveri jane te pakujdesshem.
    Hiqe verejtjen atje ku duhet qe te pakten kur i bejne keto gjera qe dihet, ti bejne pak me finese.

Kupton!
    Quhet shkundje qershishe ose dardhash kjo pune!
    Jane te caktuar me kohe ata qe duhet ta bejne kete pune, pikerisht ne kete kohe.
    Skenaret vazhdojne!

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Quhet shkundje qershishe ose dardhash kjo pune!
    Jane te caktuar me kohe ata qe duhet ta bejne kete pune, pikerisht ne kete kohe.
    Skenaret vazhdojne!

Beni verejtjet atje ku duhet, ti bejne gjerat me me kujdes, lerini konsipracionet, se ato pa disktuim jane ne fushen e politikes.
    Nuk i heq dot verejtje te tjereve per neglizhencen e punes, e mire apo e keqe te jete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 07-05-2009 më 13:27

Citim Postuar më parë nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Beni verejtjet atje ku duhet, ti bejne gjerat me me kujdes, lerini konsipracionet, se ato pa disktuim jane ne fushen e politikes.
    Nuk i heq dot verejtje te tjereve per neglizhencen e punes, e mire apo e keqe te jete.
    Dardhashkundesit.

Kushedi sa dardhashkundje dhe dardhashkundesa do dalin ne zgjedhjet e 28 qershorit!?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    llap..

Ngo mire..

Ai personi per te cilin behet fjale..eshte djali i Ajet Haxhiut.. autorit te veprave letrare historike Azem e Shote Galica e Hasan Prishtina.. vepra keto qe jan lexuar me se shumti ne Kosove e diaspore..
    Ajet Haxhiu eshte teper i njohur ne radhet e enveristeve kosovare te diaspores.. prandaj besoj se atyre do tu vije si termet ky lajm..
    Ajeti ka punuar ne sigurimin e kohes se enverit dhe merrej pikerisht me juve..

Pra ju mesonte juve se si ju katundarhanja duke lexuar veprat e enverit me "qlirue" Kosoven.. sipas mesimeve te shokut enver nen modelin e azem galices e hasanit te Prishtines..

Me von Ajeti ka punuar ne ato grupet e ramiz alise qe merreshin me "futjen e xixave" enveroiste ne Kosove.. qe sa me shpejt Kosova qe po ja kalonte 100 here shqiperise se Enverit.. te vihej nen zinxhiret e tenkave serbe.. dhe ashtu ndodhi.. e me kte mbaroj dhe puna e ramizit me kto grupe..
    Athere Ajeti filloj me punue ne Gjykat te Larte te kohes se Enverit..e me von kur erdh demokracia mendoj se Sali Berisha ishte lideri me i mire qe do te mund te bente dicka per Kosoven dhe ju bashkangjit Sali Berishes.. e bile ca koh qe kryeredaktor i RD-se..

Pra me ceshtjen Haxhiu edvin Rama ka bere nje Gerdec tjeter sepse ceshtja haxhiu do perdoret nga edvini si nje shanc per te vazhduar persekutimin e rivalit te tij Lul Bashes..
    Pra me ceshtjen Haxhiun edvini.. i ka dhene nje goditje te rende saliut e Lulit.. e nga kjo un dal me hipotezen se krejt eshte nje kurth i mir organizuar i sigurimit enverist-edvinist.. .. dhe i sigurimit enverist LPK-ist kosovar me deget e tij ne Shkup e stamboll..

Me kte rast dhe nji hakmarrje mbas vdekjes..per Ajet Haxhiun qe nuk ndejti deri ne fund oficer besnik i sigurimit enverist..por kaloj ne pozita kombetariste..

flasim prap o llap..

jini gzu ju patjeter..
    Ajeti eshte drenicak dhe atje ka me ra si bomb ky lajm..

dhe hysamedin ferraj besoj do jet merzit shum nga ky lajm..

bile dhe hashimin pyete sonte e do kuptosh se nuk do ti ket ardh mire..
    mirpo me kte rast dijeni mire ju enveristet e kosoves..se edvini ju do vec si purteka asgje me shum.. me shkund rrush e dardha e dru per selin roz..

suksese atij grupit qe e futi ne kurth kte hajvan..

ju lumt llap..

punoni e nuk flini..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 07-05-2009 më 13:40

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Dardhashkundesit.

Kushedi sa dardhashkundje dhe dardhashkundesa do dalin ne zgjedhjet e 28 qershorit!?
    Bjeri qemones se i bije burkur. Te hujave nuk u kercet shume se kush qeveri eshte, por qe qeveritaret Shqiptare qe prezantojne Shqiperine merren me gjera te tilla.

Lere mos u pergjigj me te pakten, mos e nga me teper se vjen ere.

Doli edhe Brari me analizimet e tija...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Zotria ne fjale, ka qene sekretar ambasade, kshu qe praktikishte varej nga SHISH,

kshu qe ska te beje fare Ministria e Jashtme, besoj.

Kto gjera i bejne plot njerez te rangut te tij, ne ambasadeat e botes. se ate miellin per petulla, e transportojne pa pasur frike kontrolli, prej petkut qe kane te veshur.

Kapja e tij do te jete nji terheqje veshi nga "miqte" turq per Marrveshjen e fundit te Saliut me Karamanlisin, per punen e Shelfit bregdetar, ose ose barazim rezultate per kapjen ne Kakavije.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Skandali i ambasadorit shqiptar në SHBA, Fatos Tarifa
    Nga Pride në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 30-11-2007, 18:18
  2. Spiunë të Sigurimit, punonjës të Ambasadës Amerikane
    Nga CEZARND në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 18:41
  3. Mbresa nga “Koha e Plumbit”
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-03-2007, 04:16
  4. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 19-06-2005, 10:06
  5. Fier- Vlorë, kapen 32 kg heroinë
    Nga Genti^Itali në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-09-2004, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •