Eliza me duket se i ka kembet me te shkurtra se trupi. Ska ndonje gje te bukur per tu pare edhe si trup.
Kurse un do shtoja edhe nja 2 foto tjera.
Valbona Selimllari
Valbona Coba
![]()
Eliza me duket se i ka kembet me te shkurtra se trupi. Ska ndonje gje te bukur per tu pare edhe si trup.
Kurse un do shtoja edhe nja 2 foto tjera.
Valbona Selimllari
Valbona Coba
![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Pa e ditur fare se kush ka qene Eliza Dushku, qe kur kam pare per here te pare filmin "Bring it on" kam thene qe kjo vajza DUHET te jete shqiptare -ndoshta nga Mallakastra, Ballshi ose Rogozhina - aq e shemtuar ka qene !
Ne flasim ketu per bukuri apo per fame ?
Sa per Valbona Coba, fotografia paska bere mekatin me te madh - Eshte nje HYJNI E VERTETE . E kam pare live dhe pa make-up fare ne fytyre. Mollezat e faqeve dhe forma e vetulles se saj jane nje mrekulli e vertete - pa marre parasysh ngjyren e syve, qe i ka si kristal blu.
Eshte nje bukuri e rralle qe asnje nuk i afrohet nga keto air-brush foto qe kane sjelle. E cuditshme - cdo femre te bukur nuk i shkoka fare make-up !!!
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Adelina me pelqen dhe pse sjam e sigurt qe disa tipare i ka natyrale dhe ska bere njecike pune plastike .. psh buzet , syte etc
http://www.mastcelebs.net/upload/AdelinaIsmajli1.jpg
Diellza Kolgeci.
Njera nder bukuroshet e rralla shqiptare,
MIS Kosova,modele,po ashtu edhe aktore e shkelqyer ne filmin: Dashuria e bjeshkeve te nemura.
![]()
te bukura i thoni ju ketyre more ?????
RROFTE SHQIPERIA
Grida Duma....dhe jo vetem e bukur
![]()
Krijoni Kontakt