Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 32
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

A jane keta muslimanet qe ne duhet ti ndjekim!!!

NO COMMENT !!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    mos ndjek askend ti po ndjeke sunetin dhe kuranin

se ashtu ashtu je tip qe sje ne ndekje te askujt ashtu je perseritur shum here

qoft mir apo keq ti sduhet te ndjekesh askend se ke zgjedhur veten

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Njoni-ch Lexo Postimin
    mos ndjek askend ti po ndjeke sunetin dhe kuranin

se ashtu ashtu je tip qe sje ne ndekje te askujt ashtu je perseritur shum here

qoft mir apo keq ti sduhet te ndjekesh askend se ke zgjedhur veten
    Ore Njoni_ch po keta duke u bazuar ne sunet e kane transformuar veten e tyre ne zotra ne viset ku sundojne!!!
    Dyzet e pese minuta torture nga nje person qe duhet te jete shembull per muslimanet. Sheik, me sa di une eshte nje njeri qe udheheq, pra lider, por jo vetem lider politik por edhe lider fetar. Jane keta "sheik" qe sjellin cfar do lloj fetvash qe u shkojne atyre per qefi.
    Majmuni ka mbi 1000 makina nder me te mirat ne bote, dhe per 5000 dollare torturon nje njeri ne ate menyre!!!
    Une jam musliman dhe kurre fene nuk e ndroj, por ama nese dikush pret nga une qe ti degjoj mesimet e tyre, kjo nuk do te ndodhi kurre!!!
    Zoti eshte i madh , dhe andaj i denon keto shtete ne kete menyre.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    posa e shikova at video mu renqeth trupi,un keta i quaj te pafe e pashpirt e njollosin fen muslimane keta katila,qfar tmerri bejn.

A jane keta muslimane....?

Hmmm, nuk e di se ke e quan ti Musliman.
    Definicioni i Muslimanit dihet se kush eshte, e ke ne Kur'an dhe Hadith.
    Mendoj se e ke te kjaret se Musliman nuk do te thote se je arab, shqiptar, hollandez, amerikan, i zi, i bardhe, i veteshpallur sheik e s'di cka.
    Askujt nuk i shkruan ne ball se kush eshte e kush nuk eshte Muslimane. Por Musliman te ben vepra e bazuar ne Islam.

Sa per videon, kjo eshte propagande e kulluar ku rrolet kryesore i luajne, nje i veteshpallur sheik dhe gazetaret AntiIslam dhe Islamofobe.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    i quaj vetem ata qe iu permbahen ligjeve te kuranit,dhe kan allahun me veti kado qe shkojn e qfar vepra bejn,se keshtu nuk shkruhet ne kuran ta maltretojn njeriun ashtu duke e mbyt ne menyr mizore,per ate arsye i quaj te pafe ,do me tha nuk kan frig nga allahu .

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar mė parė nga Midja Lexo Postimin
    i quaj vetem ata qe iu permbahen ligjeve te kuranit,dhe kan allahun me veti kado qe shkojn e qfar vepra bejn,se keshtu nuk shkruhet ne kuran ta maltretojn njeriun ashtu duke e mbyt ne menyr mizore,per ate arsye i quaj te pafe ,do me tha nuk kan frig nga allahu .
    ne teori pothuajse te gjith i permbahen ligjeve te kuranit por problemi eshte praktika..........

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Edhe pse nuk jam musliman nuk me pelqen fakti qe sillen ne ekran vetem veprimet extremiste. NJE GJE TE MIRE NUK BEKAN KETA RROB TE ALL_LLAHUT? Nuk kam lexuar ndonje gje te prokopise ketu. Ka shume gjera bota arabe qe vijne nga lashtesia qe flasin per shkencat e ndryshme. Psh spitali i pare ne kete bote kam lexuar diku se ishte hapur diku ne ato vise. Matematika, astrologjia, mjeksia e shume te tjera jane fusha ku fillimet (zhvillimet) ne mesjete u bene ne ato vende . Arabet sollen gjithashtu te paret keto shkenca ne Europe. Ti themi dhe te keqijat por edhe te mirat, te jemi realiste dmth.
    Pyll pa derra nuk ka. Besoj se eshte nje rast i rendomte qe nuk ka vend ne natyren njerezore te sjelljes.
    Gezuar!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ARKIA : 07-05-2009 mė 10:36
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Kjo eshte e tmerrshme! Nese keta banoret dhe njekohesisht lideret e vendit me te shenjte ne Toke bejne kso gjera, ateher qfar!? Tmerr!!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2006
    Vendndodhja
    Nė zemėr tė Tiranės (pėr disa kohė)
    Postime
    256
    Respekte Arkia!
    Arabet (por jo vetem arabet) - muslimanet ne pergjithesi i dhane me qindra te mira botes mbare, duke nisur nga India dhe Kina e larget deri ne Afriken Veriore e Europe, nje qyteterim te vertete. Me te vertete, nuk ka anje baze qe nje qyteterim i vertete qe ka zgjatur vetem 8 shekuj ne Europe (Andaluzia), dhe 5 shekuj perandoria osmane, te quhet qyteterim koti.
    Pervec kesaj, jane bazat e shkences islame ato qe hodhen bazat e diturise ne Europen e krishtere mesjetare.
    Ne kete qyteterim dhe ne kete besim (Islam) nuk ka pasur dhe nuk ka dallime ne nacionalitete, vende, raca e popuj, por ka pasur dallime vetem ne individin si musliman. Prandaj, eshte e kote qe te thuhet se nje sheik arab paska rrahur nje tjeter. Eshte normale nga ana fetare, sepse secili do te pergjigjet para Zotit per veten e tij, por nuk eshte normale qe ai e ul vleren e tij personale si princ dhe si pjesetar i kombit dhe popullit arab.
    Gjithe te mirat!

Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Edhe pse nuk jam musliman nuk me pelqen fakti qe sillen ne ekran vetem veprimet extremiste. NJE GJE TE MIRE NUK BEKAN KETA RROB TE ALL_LLAHUT? Nuk kam lexuar ndonje gje te prokopise ketu. Ka shume gjera bota arabe qe vijne nga lashtesia qe flasin per shkencat e ndryshme. Psh spitali i pare ne kete bote kam lexuar diku se ishte hapur diku ne ato vise. Matematika, astrologjia, mjeksia e shume te tjera jane fusha ku fillimet (zhvillimet) ne mesjete u bene ne ato vende . Arabet sollen gjithashtu te paret keto shkenca ne Europe. Ti themi dhe te keqijat por edhe te mirat, te jemi realiste dmth.
    Pyll pa derra nuk ka. Besoj se eshte nje rast i rendomte qe nuk ka vend ne natyren njerezore te sjelljes.
    Gezuar!

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. Gjendja jonė e dhimbshme?
    Nga LOGIC nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-05-2009, 05:14
  3. Menyra se si duhet ne ta kuptojme fene tone
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  4. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58
  5. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •