Ndeshje ku nuk kishte mbrojtje?
Po flasim për erën moderne dhe formatin e ri të Uefa Champions League jo për kohën e qepës dhe të domates.
Ne fakt do bëhet Europa League.
Të paktën ti je pak më realist se këta të tjerët që fluturojnë me presh.
Po ok nese Mancester ne nje finale te shume pritur sic eshte kjo BArcelone-Mancester , mbyllet ne porte me mesfushe dhe mbrojtje sic beri Celski me mire mos te paraqitet ne fushe, nese luan loje te hapur Ju shkatron Messi.
ps.Tek Real nuk ishte se spati mbrotje por mesfusha ehste dobet, humben gjithcka aty, Edhe celski mire mire por kur Barca ofrohet 1 here tek porta te shenon sic beri Iniesta.
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
Ketij Muahh ja qesin syt se Mancha eshte me e forte se Barca por realiteti ehste krejt i kunderte .
Barcelona jo qe vetem do te fitoj por do tja beje me zi se Real Madritit![]()
Mundohu të kuptosh cfarë kam thënë unë. Ndryshe është të luash pa mbrojtje, ndryshe është të luash me mbrojtje dhe ndryshe të luash i mbyllur në mbrojtje.
Ndeshja Real Madrid - Barcelona ishte një ndeshje ku mbrojtja nuk egzistonte. 10 lojtarët e secilit ekip luanin në mesfushë dhe sulm!
Une di qe sipas statistikave asnje ekip deri me tani nuk e ka mare Champions Leage dy vjet vazhdimisht dhe deshiroj ta realizoj kete gje Manchester , sado qe sjam tifoz me kete ekip . Besoj se Roney dhe C. Ronaldo nga krahet do bejne ''feste'' pasi Dani Alves dhe Abidal nuk do ndodhen ne finale . Ne te kunderten Messi do kete kundershtar nje lojtar shume te mire ( Evra ) Eto' dhe Henry gjithashtu do kete kundershtar shume te forte , si Vidic dhe Ferdinand !
Festa ka filluar me 27 te gjith per Manchester
Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!
Ne ket ndeshje dot takoht Sulmi me i mire me mbrojtjen me te mire te evropes..
“La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”
Krijoni Kontakt