Aldi me shkaterron me keto postime qe jan kaq tipike![]()
Tja ve 300€ neser une apo jo ?
Them ti ve edhe 100€ kush e mer i jep 1.80.
Aldi me shkaterron me keto postime qe jan kaq tipike![]()
Tja ve 300€ neser une apo jo ?
Them ti ve edhe 100€ kush e mer i jep 1.80.
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Hahaha, ja bëj durim edhe kaq kohë:dhe pastaj do e shohim kush do të 'zhduket' prej forumi. :D
P.S
Nesërmbrëma bëhu më i fortë për ta përballuar 'dhimbjen' e disfatës që do pësosh. :P (Ashta, KUSi me Ruzhën da e mbajn zorën e ujtit ma ngat se mos na bojsh doni dam hahahaha) :D
Vëndoja Barcës pa merak, po nuk doli ti jap unë lekët që do ti humbasësh. :D
Forcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Barcelonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
#VamosArgentina
Jo un skam pse largohem, un do jem ketu edhe nese fiton Manchester edhe nese humb do e pranoj humbjen.
Hahaha u be champion Barcelona u pa punaa u fut ne histori :P
Sui generis
Mirë, bëhu burrë e mbaje vetën nesërmbrëma kur do ta shohim ndeshjen.![]()
P.S
Nuk më vjen keq për vetën po humbi Barca, aman kam frikë se mos më sëmuhet Donati haha. (Taj ene Donatit do ua mbajm ujtin ma ngat)![]()
#VamosArgentina
Un them qe do fitoje Barca (megjithse sjam tifoz i Barces)
Forca Barcelona.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Une them qe je gabim (mgjs jam edhe tifoz i Barces)
Do fitoje United, sepse e meriton ne rradhe te pare, meqe ka pasur nje vit te shkelqyer, ne nje Premierleague me te forte se kurre. Sepse ka nje ekip te kompletuar dhe eshte perballe nje Barcelone te ciles i mungojne lojtare decizive ne departamente ku United mund te shfrytezoje cdo pellembe te fushes. Ekipi eshte ne forme, pa mungesa (pervec Fletcher) dhe ne rruge drejte thyerjes se rrekordeve te tjera. Forca United!
Ne finale faktikisht, gjithcka mund te beje vaki, por kam pershtypjen qe kesaj here nuk me gabon gjykimi dhe mendoj se vertet do jete nje finale e magjishme, ku do kete lufte, gola dhe spektakel. Mos harroni qe United nuk eshte si Chelskie, qe mbrohet si italianet dhe mundohet te vjedhe gola, duke prishur ndeshjen. Neser ka sulm nga te dyja anet..
Hajde Urime Katalonas Fitorja , qysh tash ju them :
BARCELONA - UEFA Champions League 2008/09 Winner
www.juventus-fans.net - Bashkohu edhe ti !
Barcelona Kampion.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Fiton Manchester United .
Krijoni Kontakt