Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Ligën e Kampionëve?

Votues
105. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester Utd.

38 36.19%
  • FC Barcelona

67 63.81%
Faqja 31 prej 32 FillimFillim ... 2129303132 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 318
    Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Urime tifozeve katalunas per kete fitore,gjegjesisht fitimin e UCHL kete vit.Duhet te theme me plot goje se e merituan.
    Kane shkuar qysh kane shkuar ne finale,por e merituan ta fitojne.Ne,nuk treguam asgje nga loja jone.Po ta zhvillonim lojen si me Arsenalin,ndryse do te flisnim.

Forca Manchester!

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anëtarësuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    ahahhah moshën time mund ta shikosh edhe tek profili im. por nejse

I ri ne debate rreth futbollit sjam, edhe ne kofsha, me i vjeter se ty jam. Amo ajo qe me ben te qeshi me ju eshte se 1 vite fitoni, thot njeri qe 10 vjet te paret jeni. Dhe ketë e fituat me ndihmen e Arbitrit dhe atyre gomareve qe jan ne krye te UEFA qe ju bën te kualifikoheni me Chelsea.

Po vrisja mendjen cfare mund te ndodhte me ekipe si Barcelona nëse do te vihej një rregull si ne FIA (Formula 1) qe mos te shpenzohen shume para për te blere lojtare, ose te vihej një rregull tjetër qe mos te ketë me shume se 3 lojtaret te huaj një secilin ekip, cfare do kishit bere?
    Nejse,ndoshta ajo rregull me lojtar te huaj do te ndikonte gati ne te gjitha ekipet evropiane(kuptohet,keto 'top').

E per kete fitore te Barces,nuk mund ta kundershtojme.kane fituar,edhe pse ne gjysemfinale ka pasur keqkuptime!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Po vrisja mendjen cfare mund te ndodhte me ekipe si Barcelona nëse do te vihej një rregull si ne FIA (Formula 1) qe mos te shpenzohen shume para për te blere lojtare, ose te vihej një rregull tjetër qe mos te ketë me shume se 3 lojtaret te huaj një secilin ekip, cfare do kishit bere?
    barcelona do t'ishte ekipi qe do kishte me pak probleme ne ket rast, se po te shofim, ne finalen e kupes, nga 11 lojtare 7 ishin te ardhur nga ekipet e te rinjve te barcelones.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Pikerisht. Barcelona do te kishte Iniesta , Messi , Puyol , Xavi , Pique , Valdes , Bojan dhe Sergio Busquets te ardhur nga ekipet zinxhir te saj
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Finalja mbaroi dhe nqs e shikoni te arsyeshme besoj se kjo teme duhet te mbyllet kjo teme.
    Urime te gjithe tifozeve se fillon nje sezon i ri shume shpejt, urime tifozeve te Shqiperise.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    ahahhah moshën time mund ta shikosh edhe tek profili im. por nejse

I ri ne debate rreth futbollit sjam, edhe ne kofsha, me i vjeter se ty jam. Amo ajo qe me ben te qeshi me ju eshte se 1 vite fitoni, thot njeri qe 10 vjet te paret jeni. Dhe ketë e fituat me ndihmen e Arbitrit dhe atyre gomareve qe jan ne krye te UEFA qe ju bën te kualifikoheni me Chelsea.

Ti vrit mendjen sa te duash, por realiteti flet ndryshe.
    Ju ne cdo shkrim futni gjysmefinale, por cuditerisht shumica nuk beheni fer e ta pranoni se ne ndeshjen e pare te asaj perballje Hiddinki kishte ushtruar lojtaret te luanin ragbi, jo futboll. Nga ajo loje e gjithe bota e futbollit mbeti e deshperuar, duke injoruar blut e londres me gjith trajnerin e tyre qe 2 jav para perballjes gjumin gjum se ka bere duke u munduar te gjej menyra si ta ndal sulmin katalanas. Dhe ia arriti qellimit, e ndali ne ndeshjen e pare, mirpo ky u gzua heret, e qe si pasoj u deshprua vone, mu ne momentin kur se priste, ne sekondat e fundit te ndeshjes se dyte.
    Pa lojtar te huaj premier liga duhet te ndrrohet me premiership, ndersa ekipet nga bundesliga do te prisnin spaku nje shekull per ndonje trofe ne europe (intertototo ose uefa), e spanjolet prap do te behesin kampion sepse kan mesfushen me te mire te kontinentit me 2 futbollist nder me te miret e planetit, e qe te dy mbajn fanelen e Barcelones (Xavi, Iniesta)

Citim Postuar më parë nga estudio Lexo Postimin
    Urime tifozeve katalunas per kete fitore,gjegjesisht fitimin e UCHL kete vit.Duhet te theme me plot goje se e merituan.
    Kane shkuar qysh kane shkuar ne finale,por e merituan ta fitojne.Ne,nuk treguam asgje nga loja jone.Po ta zhvillonim lojen si me Arsenalin,ndryse do te flisnim.

Forca Manchester!
    Arsenali dhe Barcelona jan dy pole te kunderta, megjithat nuk eshte ktu problemi. Gabimi me i madh e qe mund te konsiderohet trashanik eshte ideja e trajnerit tuaj qe kishte menduar se me taktiken e sezonit kaluar do ta mposht Barcelonen.
    Ska perdit bajram..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-05-2009
    Postime
    21
    O anti_Barcelonas kur te folni per Barcelonen shperlane gojen mire bile lani edhe dhembet e masandej folni.
    Metshi mire

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    I ruanit lesht kupes ju Po ca ti besh atij legenit albitrit qe e kuliafikoi barcelonen ne finale dhe platini qe sdonte te linte dy skuadra angleze ne finale se ishte e sigurt qe do vinte ne angli kupa e kampionve po te pakten shkriuni me platinin se ju lesht e meritonit chempion ligen se do kishit ikur ne shtepi me gisht ne goi nga chelsi po thuaj ju ber resk juve ajde shendet tani kalofshit mir
    Urte kur flet per KAMPIONET E EUROPES.

Aq me teper te ndihesh i privilegjuar.... Sepse ishte Barcelona qe palloi Bayernin tende.

Ju te gjithe flisni me urrejtje per kete Barcelone, pasi e keni zili kete ekip.... Per te vetmin fakt qe ekipi juaj nuk mund te beje dote lojen magjike te Barcelones.

BARCELONA = KAMPIONE E FUTBOLLIT.

MESSI & INIESTA Jane lojtaret PERFEKT.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Shttttttttttt kur flet AIRON^BOY se di dicka me teper ai Barcelona ka qene dhe do te jet ekipi me i papare ne bote.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Thekthiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii URIME YLL SE VERTET E MERITONIT.

Kot ju luta zotit qe te humbnit, po si s'me degjoi hic fare mer zot. :d :P

Kalofsh nje fundjave te bukur hon dhe suksese vitin tjeter!
    Hahaha, epo të thoja unë që do fitojmë ç'do trofe të mundshëm këtë vit ti nuk më besoje lol.

Faleminderit për urimin hon.

Me këtë përshëndes gjithë 'inatçorët' lol
    #VamosArgentina

Faqja 31 prej 32 FillimFillim ... 2129303132 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. El Clásico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  3. Real vs Barça
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. FC Barcelona, kampione në Primera Division
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 07:42
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •