Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Ligën e Kampionëve?

Votues
105. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester Utd.

38 36.19%
  • FC Barcelona

67 63.81%
Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 318
    -
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081

Talking

Me keqardhje më duhet të them që fajin për humbjen e Mançesterit e kam unë.
    Unë e zbulova sekretin e suksesit të Mançesterit, që ishte inati i Interistave (sidomos i nja dy tipikëve) dhe bëra gabimin trashanik që ua thashë.
    E kuptuan,dhe u bënë "tifozë" të Mançesterit. Që kur Oliinteri tha që "Fiton Mançesteri", m'u fikën shpresat.

Mora më qafë kot së koti alamet skuadre. Do ishim kampionë tani.

Megjithatë siç thoshte edhe Koço Devole:
    Ai vdiq, po lokali i tij te rruga e Kavajës, vazhdon të jetë i hapur nga ora 7 deri në orën 12 të darkës.

Kjo kupë "vdiq", po ne vazhdojmë të jemi skuadra më e mirë e rruzullit.
    Hajde mbushuni me gjithë atë Kupë. Neve nuk na duhen teneqet e UEFA-s për të vërtetuar që jemi më të mirët.
    Të rrojë Fergi!
    -

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    U mundëm nga skuadra më e mirë në fushë mbrëmë që e prishi ndeshjen duke vonuar lojën që në minutën e 50. Aq të frikësuar ishin

Barcelona fitoi tre tituj këtë vit por si gjithmonë është e vonuar si në Champions si në rekorde. Sic është edhe Messi ne fitimin e titujve individualë

Urime për këtë sezon sepse nuk do ta përsërisni më

P.S. 25 ndeshje pa pësuar humbje.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Urime, Urime, Urime....

Eh mbrem dominuam me cdo aspekt, teknikisht ishim te pa kapshem per "djajt" taktikisht gjithashtu, nuk i lam asgje fergit mbrem, veq se ti pertyp 5 orbit menjeher......

Perjashtuar Maska e mancha
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Urime Barces e meritoi

Nuk ishte nje ndeshje siq e kam pritur,nuk i ngjante nje finale sikur te ishte nje ndeshje miqesore me teper me dukej,Xavi dhe Iniesta jan lojtaret me te mire ne bote per mua ata jane gjenit e futbollit modern.

Mancha nuk eshte keq arriti per te dyten finale me rradhe,Championsi eshte nje gare e mallkuar qe nga 1992 nuk mundi askush qe ta mbroj kete titull,dhe mendoj se edhe shum koh nuk do ta mbroj askush.
    Per 3 vite Mancha ka arritur mjaft qe shum ekipe nuk kan mundur te kene sukses d.m.th 3 here rradhazi kapmpion i Anglis,1 here i Evropes i botes dhe mbreme finalist qe do te thote se Mancha e ka pervojen e duhur per te qene njeri nder favoritet edhe ne 3 apo me teper sezone te ardhshme ne garen me presitigjioze te Championsit.
    ]
    Ndeshja ishte e lodhur ishte nje ndeshje taktike me teper dhe nuk i ngjante finales,urime Barces.

Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    U mundëm nga skuadra më e mirë në fushë mbrëmë që e prishi ndeshjen duke vonuar lojën që në minutën e 50. Aq të frikësuar ishin

Barcelona fitoi tre tituj këtë vit por si gjithmonë është e vonuar si në Champions si në rekorde. Sic është edhe Messi ne fitimin e titujve individualë

je totalist i pa fetyr

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Citim Postuar më parë nga mancha Lexo Postimin
    ]
    Ndeshja ishte e lodhur ishte nje ndeshje taktike me teper dhe nuk i ngjante finales,urime Barces.
    Ndeshta ishte e lodhur per ekipin qe vinte nga Anglia, ndersa katalanasit edhe njeher, bile per se fundi her ne ket sezone vertetuan se dermojne e shkatrrojne edhe masakrojne gjithqka qe u del perpara.
    Neve kemi ate grup te futbollisteve qe çdo kundershtar e turperojme, dhe çdo futbollist qe ndiet superior ndaj te tjerve si Frank Ribery, D.Drogba e C.Ronaldo i bejme te besojne e ta vertetojne se kan nje zemer shume te vogel kur perballen me shpirtin e madhe te atyre qe mbrojne fanelen e Barcelones
    Jo me kot thuhet se ne futboll ka dy lloj ekipe:

1. F.C. Barcelona
    2. Te gjitha te tjerat

Para Siempre Barca !!!

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin

HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa HaHaHaHaHaHaHa

Ti je thjesht : ESTRADA E BALLSHIT.

I pe ata plehrat e ty si u palluan. E pe kush eshte Barça ? Eshte ai ekip qe te perdhunon, te degjeneron....te shkurorrezon.

Barcelona u pa puna duhet te luaj dhe ne premier - league, s'e vetem ky trofe i ngeli pa fituar kete vite

MESSI te pallon, dhe duhet t'i thuash FALEMINDERIT, pasi eshte njeriu BALLON D'OR & CHAMPIONS - LEAGUE WINNERS.

MESSI, INIESTA, ETO`, XAVI, HENRY : Vlejne shume me teper s'e dhe vete premier league.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Nuk shaj me..........
    Ndryshuar për herë të fundit nga DoLpHiN : 28-05-2009 më 10:48 Arsyeja: Kujdes fjalorin ;)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    Mos harroni se para se te bente Barcelona golin e pare po e dominonte lojen Manchester-i. Qe kur shenoi Eto, sikur u "paralizuan" te gjithe lojtaret e Manchesterit. Ishin shume te shperqendruar. Fiks si ne ndeshjen qe u munden nga Milani 3-0 ne San Siro 2 vjet me pare....

Megjithate urime Barcelones. E meritoi fitore megjithese shpresoja qe ta fitonte Manchester.
    Ndonje finale e bukur nuk ishte, sidomos pjesa e pare e ndeshjes dhe kjo per mendimin tim per faj te Man Und, qe nuk reagoi fare si duhet.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga floreentin : 28-05-2009 më 10:19

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Urime Manchester United! Jo per fitoren , sepse nuk fituan dot, por urime qe nuk e lane Ronaldon me qa si femi!!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 22 prej 32 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. El Clásico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  3. Real vs Barça
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. FC Barcelona, kampione në Primera Division
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 07:42
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •