Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33
    Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221

Windows 7 RC i gatshëm për secilin

Sot është ditë e martë, 5 maj, dhe kjo do të thotë se prej tani edhe zyrtarisht ju mund të shkarkoni sistemin operativ Windows 7, në versionin RC (Release Candidate). Microsoft më herët e ofruar këtë OS për abonuesit Technet dhe MSDN, dhe nuk ka kaluar shumë kohë që versioni më i ri të ecën drejt faqeve të Torrenta-ve.

Microsoft thekson se RC-së do t’i skadojë afati me 1 korrik të këtij viti dhe duke filluar nga 1 marsi i vitit 2010, kompjuteri juaj do të fillojë të fiket çdo dy orë (paraprakisht do të merrni një paralajmërim, përkatësisht dy javë para skadimit të afatit).
    RC që do të jetë i gatshëm në edicionin me veçori të plota, është shumë i ngjashëm me Windows Vista Ultimate. Ata që tani punojnë me Windows 7 Beta mund të vazhdojnë punën deri më 1 gusht, 2009, kohë në të cilën ju duhet të instaloni një version të pastër të RC-së – një opsion për azhurnim nuk është ofruar.
    Windows 7 RC do të jetë i gatshëm në treg së paku deri në korrik të vitit 2009, dhe kjo do të thotë se nuk keni nevojë të nguteni për të marrë kopjen tani pasi që ende nuk është lajmëruar ndonjë raport mbi mbingarkesën e serverit, qysh pati ndodhur me lëshimin e versionit Beta.

Windows 7 RC mund ta shkarkoni këtu
    http://www.microsoft.com/windows/win.../download.aspx

Ndryshuar për herë të fundit nga YlliRiaN : 06-05-2009 më 11:37

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    Do të thotë te mos blejmë para 1 Korrikut Kompjuter ?????? nëse blejmë çka duhet të kerkojmë;çfarë sistemi ???????
    Pershendetje F.SH

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Eshte shume heret,ska drajvera per windows 7-en.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Dell makina testuese nuk pati ndonje problem me drivera, pervec karteles wireless per te cilen drejtuesit e krijuar per XP kryejten pune. Windows 7 si po duket eshte ajo cka eshte dashur te jet Vista
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uke Topalli : 07-05-2009 më 00:01

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ka akoma pajisje hardware qe nuk punojme me Visten,kompanite qe i kane prodhuar pjeset nuk kane krijuar drajver,as mos e permend fare windows 7-en.
    Drajvera qe ka vete windowsi eshte dicka tjeter,drajver per miun,tastjeren dvd drajvin,flopy drajvin dhe zerin ok ne rregull drajvera xhenerik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 07-05-2009 më 17:38
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-04-2004
    Postime
    674
    Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Ka akoma pajisje hardware qe nuk punojme me Visten,kompanite qe i kane prodhuar pjeset nuk kane krijuar drajver,as mos e permend fare windows 7-en.
    Drajvera qe ka vete windowsi eshte dicka tjeter,drajver per miun,tastjeren dvd drajvin,flopy drajvin dhe zerin ok ne rregull drajvera xhenerik.
    Dakord qe mund te ket problem me drejtues, por eksperienca ime eshte me pozitive me windows 7 se me Vista edhe ne kete fushe. Permenda me larte kartelen wireless (e cila nuk eshte gjenerike po after market, nuk eshte fjala per notebook po per desktop ) per te cilen me eshte dashur te perdori drejtuesit per Windows XP dhe tani funksionon pa problem.

i/e regjistruar Maska e gt2xf
    Anëtarësuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    ...ashtu eshte! e kam instaluar WIN7 RC, nuk ka drivera per karten e zerit (megjithese creative i ka leshuar per disa tipe per WIN7 jane akoma beta e nuk punojne ne rregull), videocard po ashtu, etj etj,

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    perdor driverat e vista
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Pershendetje
    Pas nje instalimi shum problematik me drivera per hdd me ne fund instalova w7 x64 dhe gjithqka shkoi ne regull vetem qe nuk mund ta instaloj AISuite program per menagjimin e Mobos, me jep nje error ACPI, ndonje ide se si mund ta instaloj kete.
    Motherboard Asus P5Q.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Minimumi qe duhet ti ketë nje PC per ta perballuar Windows 7 jan:

- 1 GHz 32 ose 64-bit Procerssor

- 1GB - Sistem Memorje

- 16 GB Disk Space

- Suport for DirectX 9graphics 128 MB memory (to enable the aero theme)

- DVD-R/W Drive

- Internet Access (to download the Beta and get update)

Ka gati qe nje Muaj e kam te instaluar,mirpo eshte mjaft i perdorshem dhe ka disa opsione te perkryera, qe e bene nje Windows mese te kompletuar .
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Windows Vista në shqip
    Nga PcCrack3r në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •