Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16

Tema: Detyr

Ore ju, do e ndihmoni cunin ju po lereni Ilian & Eqeremin.

Per kete me ardhka keq se ky te pakten po e thote troc qe s'di ta bej. Ca t'u besh atyre zogezave qe thone me bej cik esen se jam shume e zene duke lyer gishtat e kembeve.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ore ju, do e ndihmoni cunin ju po lereni Ilian & Eqeremin.

Per kete me ardhka keq se ky te pakten po e thote troc qe s'di ta bej. Ca t'u besh atyre zogezave qe thone me bej cik esen se jam shume e zene duke lyer gishtat e kembeve.
    Po djali eshte kujtuar nje cik si vone, se ka gati nje muaj qe e ka marr detyren dhe eshte kujtuar ne momentet e fundit per ndihme. Te gjente kohen dhe te ishte frekuentues i rregullt ne leksione dhe ne praktika dhe do e bente shum thjeshte detyren. Ne nje muaj kohe qe e kishte per ta realizuar, prandaj kur te gjej kohen te shlyej leksionet dhe seminaret do ta ket te lehte per ta bere detyren.

P.s Do e ndihmoja me qejf, po jam ne kompjuter te punes, dhe nuk mund te instaloj asgje.

Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    Po djali eshte kujtuar nje cik si vone, se ka gati nje muaj qe e ka marr detyren dhe eshte kujtuar ne momentet e fundit per ndihme. Te gjente kohen dhe te ishte frekuentues i rregullt ne leksione dhe ne praktika dhe do e bente shum thjeshte detyren. Ne nje muaj kohe qe e kishte per ta realizuar, prandaj kur te gjej kohen te shlyej leksionet dhe seminaret do ta ket te lehte per ta bere detyren.

P.s Do e ndihmoja me qejf, po jam ne kompjuter te punes, dhe nuk mund te instaloj asgje.
    Qe kur qenke bere pedagog kaq i rrepte ti?!

Jam e sigurte qe ai nuk do i tregoj Ilias apo Eqeremit qe ja beri detyren kolegu i tyre po he, mos u bej kaq zemergur.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga PĘON Lexo Postimin
    EdiR dhe e ve ne diskutim a japin me? Ato e kan monopolizuar, nje mandat Ilia nje mandat Eqeremi, nuk ka shance te fusi me kembet njeri ne mesin e tyre, se del nga dritarja e jo me nga dera

Jep akoma jep, Gjuhe programimi C++ dhe Java, Inteligjenc artificiale dhe UML. Si bie shpirti ne qetesi dreqit. Strukture dhe baze te dhenash.
    Une fillova ne 1998 dhe pas dy muajsh u largova per ne U.S keshtu qe deri tani mendova se kishin dale ne pension.

Infinityc!
    Une nuk jam programues i mire per te bere kete detyre prandaj nuk munda ta ndihmoj. Nqs dikush mundet edhe une ju lutem ne emer te tij.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    32
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Qe kur qenke bere pedagog kaq i rrepte ti?!

Jam e sigurte qe ai nuk do i tregoj Ilias apo Eqeremit qe ja beri detyren kolegu i tyre po he, mos u bej kaq zemergur.
    Ju falemnderit shum per perkrahje, nuk kam te bej asgje me keta profesor as nuk i njof fare une jam nga Kosova....dhe studioj atje...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    32
    a sdo me ndihmoj askush nga ju vllezer dhe motra?

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •