si ka ardh koha sot, grate i bejne kalamajte duke pare tv. I swear. No need per ulerima, as burrat nuku tremben. Femija kur vjen ne kete bote vjen duke qeshur. Ka ndryshuar tani. Nuk qajne me.![]()
si ka ardh koha sot, grate i bejne kalamajte duke pare tv. I swear. No need per ulerima, as burrat nuku tremben. Femija kur vjen ne kete bote vjen duke qeshur. Ka ndryshuar tani. Nuk qajne me.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Interesate ne itali te mos jete injeksioni i perhapur.
Ketu ne Frankfurt i ofronin cdo gruaje qe kishte deshire injeksionin. Bile ne rast se mjeket e shihnin se do te kishte probleme ngulnin kembe.
Anesteziste kishte aty mjaft dhe siq thane ne spital, Asnje rast ska ndodhur te kete probleme ne kete spital nga mijera raste qe e kane aplikuar.
e pranoj ....![]()
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
un ne surrat nuk u zverdha. ku t'a gjeja zverdhjen. me iku cdo lloj ngjyre nga surrati si te isha uje. ne sallen e lindjes nuk shkova. me tha doku se nuk kishte kohe te pinte me mua ne orar te punes. e bera si bera ia futa vete pastaj ne leng karrote e mualebi te pijetorja "shtytka e njome". perkujdesja ime ndaj saj eshte shtuar njeqintenjezetperqint qe kur me beri babush. gjumin vete e bej me pengesa tani ndersa mualebine duhet t'a ndaj me te tjere. experience tjeter per te ndare nuk kam. pampersat e mi i ndrroj vete, se perkujdesja e saj ndaj meje ka rene me njeqintenjezetperqint. eshte veshtirsu jeta. krize gjithanej.
E di qe ska pasur probleme po lexova kontroindikazione. Ku jam une ka vetem ne klinike private injeksion. Turp ne fakt qe nje gruaje ti jepet mundesia te linde vetem ne klinike private pa dhimbje. Kam nje shoqen time qe lindi ne klinike private pasi u informua mire qe ne spital nuk ish e mundur injeksioni.
Gjithe te mirat
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
un mendoj se ne mom qe nje grua i thot burrit qe kam ngel shtatzene ai thot me vete''ku eshte lumi me i afrt qe te shkoj te mbytem''hahahahahahahahhahahhahahahah
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
varet ne jan bere gjerat me paramendim...nqs po atehere ska se si te nxihem as te zverdhem fytyres sic thot hapsja e temes...
me na ra kshu papritur eshte dicka e madhe, cdokush e mendon dhe vepron ndryshe...po me ra ne provim nje pytje qe sjam pergatit per te une dal menc, jo me nje gje kaq madheshtore sic eshte puna e te berit prind.
Krijoni Kontakt