Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 70
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    si ka ardh koha sot, grate i bejne kalamajte duke pare tv. I swear. No need per ulerima, as burrat nuku tremben. Femija kur vjen ne kete bote vjen duke qeshur. Ka ndryshuar tani. Nuk qajne me.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Citim Postuar mė parė nga suadabolzano Lexo Postimin
    Thone se lindja me injeksion i lehteson gjerat, gruaja eshte me e qete edhe pa dhimbje.
    Ketu ku jetoj une (kufi itali-austri) ky lloj injeksioni nuk eshte i perhapur pervec klinikave private. Ne spital thone qe nuk kane anestesiste apostafat per kete lloj anestesie. Thone se nje gabim i anestesistit mund te jete fatale per gruan. Dmth eshte injeksion qe behet midis rruzave te kolones vertebrale (te me falni sdi si i thone ne shqip po shkruajta rruazat e kolones). PO KETO RASTE JANE SHUMEEEEEEEEEE E SHUMEEEEEEEEEEEEEEEEEE TE RRALLA mos merni frike
    Per lindjet ne shtepi ke te drejte. Kam para dokumentare ku gruaja vendosi te linde ne shtepi... Eshte e rrezikshme. Dmth : nese dicka nuk shkon mire, gruaja ka nevoje per operazion etc etc vuajtjet i heq femija (nena sigurisht). Nese spitali eshte larg... ose femija ka te lidhur per qafe kordonin eshte shume e shume e rrezikshme dhe sic thashe me siper sa te shkosh ne spital demet i heq femija. Ke te drejte kur thua ne shtepi jo.
    Sdua te hy me thelle ne teme se dal jashte temes
    Interesate ne itali te mos jete injeksioni i perhapur.
    Ketu ne Frankfurt i ofronin cdo gruaje qe kishte deshire injeksionin. Bile ne rast se mjeket e shihnin se do te kishte probleme ngulnin kembe.
    Anesteziste kishte aty mjaft dhe siq thane ne spital, Asnje rast ska ndodhur te kete probleme ne kete spital nga mijera raste qe e kane aplikuar.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anėtarėsuar
    21-06-2006
    Postime
    865

Une kam dhi nga Frika per vete

e pranoj ....
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga baby_bł Lexo Postimin
    Pa na llafosni njehere, si e kane perjetuar burrat lajmin e shtatzanise, sidomos asaj te pares ? Jane zverdhur ne surrat besoj

Kane qene te pranishem me ju ne sallen e lindjes?

Pres pergjigje edhe nga meshkujt pse jo, mos u beni te turpshem

A ka ndryshuar perkujdesia e tij ndaj jush, pasi eshte vene ne dijeni ?

Ju ftojme te diskutojme e te ndajme experienca

un ne surrat nuk u zverdha. ku t'a gjeja zverdhjen. me iku cdo lloj ngjyre nga surrati si te isha uje. ne sallen e lindjes nuk shkova. me tha doku se nuk kishte kohe te pinte me mua ne orar te punes. e bera si bera ia futa vete pastaj ne leng karrote e mualebi te pijetorja "shtytka e njome". perkujdesja ime ndaj saj eshte shtuar njeqintenjezetperqint qe kur me beri babush. gjumin vete e bej me pengesa tani ndersa mualebine duhet t'a ndaj me te tjere. experience tjeter per te ndare nuk kam. pampersat e mi i ndrroj vete, se perkujdesja e saj ndaj meje ka rene me njeqintenjezetperqint. eshte veshtirsu jeta. krize gjithanej.

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Masi nuk jam ende i martum , besoj qe do ti kisha qendruar pran
    SA PRAN 100KM LARG EEEEEE
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    un ne surrat nuk u zverdha. ku t'a gjeja zverdhjen. me iku cdo lloj ngjyre nga surrati si te isha uje. ne sallen e lindjes nuk shkova. me tha doku se nuk kishte kohe te pinte me mua ne orar te punes. e bera si bera ia futa vete pastaj ne leng karrote e mualebi te pijetorja "shtytka e njome". perkujdesja ime ndaj saj eshte shtuar njeqintenjezetperqint qe kur me beri babush. gjumin vete e bej me pengesa tani ndersa mualebine duhet t'a ndaj me te tjere. experience tjeter per te ndare nuk kam. pampersat e mi i ndrroj vete, se perkujdesja e saj ndaj meje ka rene me njeqintenjezetperqint. eshte veshtirsu jeta. krize gjithanej.
    Ky ka qene postimi me realist hahahahaha

komplimenta

i/e larguar Maska e baby_bł
    Anėtarėsuar
    19-10-2007
    Vendndodhja
    A la isla bonita
    Postime
    278
    Citim Postuar mė parė nga medaur Lexo Postimin
    e pranoj ....
    Hallall, te pakten ja di gruas mundimin e lindjes

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar mė parė nga mendimi Lexo Postimin
    Interesate ne itali te mos jete injeksioni i perhapur.
    Ketu ne Frankfurt i ofronin cdo gruaje qe kishte deshire injeksionin. Bile ne rast se mjeket e shihnin se do te kishte probleme ngulnin kembe.
    Anesteziste kishte aty mjaft dhe siq thane ne spital, Asnje rast ska ndodhur te kete probleme ne kete spital nga mijera raste qe e kane aplikuar.
    E di qe ska pasur probleme po lexova kontroindikazione. Ku jam une ka vetem ne klinike private injeksion. Turp ne fakt qe nje gruaje ti jepet mundesia te linde vetem ne klinike private pa dhimbje. Kam nje shoqen time qe lindi ne klinike private pasi u informua mire qe ne spital nuk ish e mundur injeksioni.
    Gjithe te mirat

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    un mendoj se ne mom qe nje grua i thot burrit qe kam ngel shtatzene ai thot me vete''ku eshte lumi me i afrt qe te shkoj te mbytem''hahahahahahahahhahahhahahahah
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    varet ne jan bere gjerat me paramendim...nqs po atehere ska se si te nxihem as te zverdhem fytyres sic thot hapsja e temes...

me na ra kshu papritur eshte dicka e madhe, cdokush e mendon dhe vepron ndryshe...po me ra ne provim nje pytje qe sjam pergatit per te une dal menc, jo me nje gje kaq madheshtore sic eshte puna e te berit prind.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tė drejtat e gruas nė njė kėndvėshtrim global
    Nga Lioness nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 171
    Postimi i Fundit: 25-03-2013, 09:30
  2. Burrat tradhtojnė gratė me faturisten e KESH-it
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2009, 09:25
  3. Burrat nė gjyq: Si na rrahin gratė
    Nga Humdinger nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 06-01-2007, 10:51
  4. ca mendime per burrat e grate
    Nga FLOWER nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-10-2004, 13:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •