pajtohem me ate qe thot mendimi ,po ku ti marresh nuk jan te gjith te njejt ,disa nuk munden te qendrojn aty prezent,i imi ka qendruar jasht por per qdo gje ka qen ne kontakt me mjeket.
pajtohem me ate qe thot mendimi ,po ku ti marresh nuk jan te gjith te njejt ,disa nuk munden te qendrojn aty prezent,i imi ka qendruar jasht por per qdo gje ka qen ne kontakt me mjeket.
Te dy shtatzenit ii pritime fjal te mira kur linda fmin e par me erdh ne dhom haha nga dhimbjet e medha me dukej se ai ishte fajtor i thash ik mos te shof me dil jasht se te vrava ....
if love is the answer, could you rephrase the question?
Mbase ne castin e pare jam kapur si i pa pergatitur pasi nuk ishim ne dijeni dhe e kishim lene per me vone. Por me kalimin e oreve dhe diteve kam mendur thelle dhe normalisht arsyeja te ben te veprosh mire.
Kujdesi: Po normal qe do jesh me i gjindshem sepse flitet per femijen tend jo per ndonje macok, mgjth edhe dy macoket qe kam i du fort.
Dito.
besoj se teper te stresuar do jemi qe te dy kur do vije momenti, i cili besoj se nuk do vonoje.
Kam nje kushuri gruaja e te cilit eshte ne shqiperi me barre , i shkreti eshte aq ne merak , se cdo muaj i ndryshohet gjinija e femise ne echografi, 4 mjeke ka ndryshuar deri tani , 2 i kane thene se e ka vajze e 2 i kane thene se e ka djale, ndersa ai deshiron aq shume nje djale.
Tant Qu'il y a La Vie, y a De L'espoir!
Po ne kohen e babit tat mi Tironce nuk u lejojshin qe burrat te hynin mren ,ne sallen ku beheshin lindjet ...pastaj kohet kan ndryshu tani ...qe kshtu dhe babi jot do ket ndryshu besoj?????
Sa per temen ......Kur mori vesh qe isha me barr me femijen e par u gezua pa mas ,esht normale ...por ne kohen e xhaxhit ,burrat donin qe femija i pare te ishte djal,se mos ju ikte mbiemri...por kur themi ēdo mbjellesh do korresh
,qe kshtu femija i par doli vajze ..u gezua nuk diskutohet...po kshtu edhe me te dyten ...por prap vajze,edhe me te dyten u gezua...por prap donte djal ...se mbiemri ....kur bem femin e tret (ishim jasht shqiperise),si i thojn e treta e verteta doli djal ...dhe un kur i thash qe esht djal nuk ju besonte ...qe kshtu mbiemri ngeli ne rac
...por per mu nuk kishte rendesi djal ,apo vajz ,rendesi ishte te lindshin femij te shendetshem ..besoj se ēdo mashkull kur mer vesh qe gruaja e tij pret nje femij ,esht njeriu me i lumtur
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 12-05-2009 mė 19:35
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Thone se lindja me injeksion i lehteson gjerat, gruaja eshte me e qete edhe pa dhimbje.
Ketu ku jetoj une (kufi itali-austri) ky lloj injeksioni nuk eshte i perhapur pervec klinikave private. Ne spital thone qe nuk kane anestesiste apostafat per kete lloj anestesie. Thone se nje gabim i anestesistit mund te jete fatale per gruan. Dmth eshte injeksion qe behet midis rruzave te kolones vertebrale (te me falni sdi si i thone ne shqip po shkruajta rruazat e kolones). PO KETO RASTE JANE SHUMEEEEEEEEEE E SHUMEEEEEEEEEEEEEEEEEE TE RRALLA mos merni frike
Per lindjet ne shtepi ke te drejte. Kam para dokumentare ku gruaja vendosi te linde ne shtepi... Eshte e rrezikshme. Dmth : nese dicka nuk shkon mire, gruaja ka nevoje per operazion etc etc vuajtjet i heq femija (nena sigurisht). Nese spitali eshte larg... ose femija ka te lidhur per qafe kordonin eshte shume e shume e rrezikshme dhe sic thashe me siper sa te shkosh ne spital demet i heq femija. Ke te drejte kur thua ne shtepi jo.
Sdua te hy me thelle ne teme se dal jashte temes![]()
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Krijoni Kontakt