Close
Faqja 0 prej 17 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 170
    i/e regjistruar Maska e GiSHteZa
    Anėtarėsuar
    11-02-2005
    Postime
    39

Angry Hakmarrja, vritet nėna e emigrantit

Armando Zanaj, 16 vjeē, ėshtė arrestuar nga policia. Viktima u qėllua 5 herė nė sy tė vajzės 16-vjeēare

Hakmarrja, vritet nėna e emigrantit

Vrasja e Leonora Ramajt nė Vlorė ėshtė kryer nga vėllai i njė emigranti tė vrarė nė Barcelonė nga djali i viktimės

Njė 16-vjeēar nga Vlora ėshtė hakmarrė pėr ekzekutimin e vėllait tė tij nė Spanjė duke vrarė nėnėn e autorit tė dyshuar tė vrasjes, nė mes tė qytetit tė Vlorės. Policia tha se ėshtė arrestuar Armando Zanaj, 16-vjeēar, i cili ka pranuar autorėsinė e vrasjes sė 47-vjeēares Leonora Ramaj. Drejtori i Policisė sė Vlorės, Astrit Mehja tha se adoleshenti dyshohet se e ka kryer vrasjen pėr motive hakmarrjeje
    me thuaj me ke rri te te them kush je

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Paska hakmarrje dhe nė Toskėri, kam mendur se kėto ndodhin vetėm kėtej nė veri.

Femme Fatale Maska e Poison_Ivy
    Anėtarėsuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    Po pse nuk vrau ate qe i ka vrare vellain ai?
    Nuk e kuptoj cfare ka pasur me ate te zezen...
    So the **** whaaaat??!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Poison_Ivy
    Po pse nuk vrau ate qe i ka vrare vellain ai?
    Nuk e kuptoj cfare ka pasur me ate te zezen...
    ajo ja ka ba kryet atij qe i vrau vllane

Femme Fatale Maska e Poison_Ivy
    Anėtarėsuar
    01-07-2006
    Postime
    121
    Kshu arsyeton prapaniku.
    Ca pune kishte ajo? Ai ishte mbrapa bote, ky vjen e ta keput pas qafe ketej. Me pat frike edhe me pas kushurinj jashte shtetit tani...
    So the **** whaaaat??!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Poison_Ivy
    Kshu arsyeton prapaniku.
    Ca pune kishte ajo? Ai ishte mbrapa bote, ky vjen e ta keput pas qafe ketej. Me pat frike edhe me pas kushurinj jashte shtetit tani...
    YLLO VRASJEN SE BANA VETE
    ishalla ste bie rasti kurre te te vrasin vellane se pastaj do flasesh ndryshe
    te pershendes

goldian,

a nuk e shef (nuk po them a e kupton) se kemi disa gjana qe na ēojne ne primitivitet?

a nuk po mbajme ende ate atmosferen e nje vendi me gjak-marrje, vrasje te pabese, nga shpina, e kunder nje te pa armatosuri, viktima te pafajshme.

ai akt shkon edhe me tutje: kalon edhe te femrat ... per me la gjakun a marre hak.

erresimi i ndergjegjes deri ne kete shkalle tregon nivelin e ulet te civilizimit.

Ne duhet ti lejme keto praktika vete-asgjesuese. Nuk e kthen ne jete vellain duke vrare nenen e vrasesit. Edhe ndergjegjen nuk ta qeteson, pasi e ngarkon me vrasje, nuk merr parasysh aspak shenjterine e jetes!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    dakord jam me ty vllai jem
    se as une nuk e mbeshtes kete akt ne asnje menyre.ndoshta bana gabim tek ato dy postimet me perpara po perderisa si shkodran me ka qellu mi pas keto raste kur te vrasin nirin tend nuk merresh parasysh asigje.po kur nuk ka shtet qe demek i arreston dhe pas 1 viti e leshon keshtu do shkoje kjo pune
    kjo qe ndodh ne shqiperi te krijon frike dhe per ne ketej jashte shteti sepse spo merret vesht me se cbehet vrasin atje e hame ne jashte ose anasjelltas.
    keto ngjarje jane tejet te shemtuara dhe se di une jam i mendimit duhet ligj denimi me vdekje.sepse nese ky shoku eshte 16 vjec aj mund te rri 4 vjet ne burg maksimumi te jemi te sigurte dhe kur te dale do jete 20 vjec dhe do i duket vetja shtet me vehte.

Falemdnerit per mirekuptimin, goldian.

Jane te drejta ato qe thua, por jo pa zgjidhje.

Eshte jo fort ngushellues fakti se gjak marrjet u kufizuan ne maksimum ne kohen e diktatures, sepse kishte shtet dikatature. Nuk ka nevoje per komente te metejshme ne kete drejtim.

Por problemi eshte se nuk po kemi shtet demokratik, qe te funksionoje, e kjo na shqeteson - ky shtet nuk eshte ne gjendje te adresoje kete gje, sepse mjerisht jo vetem eshte ende krejt i korruptuar, por edhe nuk ka ndermend te merret me gjakmarrjen.

Jane mare disa nisma, me paqtime e bese, por qe nuk kane dhene rezultatin e duhur.

Ndersa heqja e denimit me vdekje ishte nje mase e parakohshme. Ne nje situate te tille ku marrja e jetes se tjetrit behet pa teklif, kur lloj krimesh te tjera monstruoze kryhen si brenda ashtu dhe jashte vendit prej Shqiptaresh, per trafiqe, pislliqe e te tjera si keto sikur ia kane zvogeluar vleren edhe me tej veprimit te ligjit, i cili deri tani tregon se vepron sipas oreksit te Maliqit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    nuk e di nese je shkodran apo jo????
    ne shkoder kush i drejton keto te pajtimeve te gjaqeve?????????
    i njohuri im qe njihen me gisht per me hsume se 12 gjaqe ne shkoder e cka pret prej ti vllai jem.plus zv eshte nje tjeter plak ku te birt e ketyre para nje viti u bene pshesh ne shkoder tu gjujt me automatik.
    se di une se kam jetu kohen e xhaxhit dikush e shan ok uune sdu te bej politike por sbesoj se ne kohe te tij te linte ai tjetri keshtu te te hiqte qafe per nje fjale goje.
    e the shume bukur jetojme ne demokraci ME DEMEK sepse ky shtet ka vec korrupsion e asgje me shume.nuk jam i poliitizuar e as me intereson po te vjen keq se cpo ndodh e pastaj keto politikane ps pd pr pk pm pl pt e sa e sa jan hapen b..... neper europe pse jo duke bere qejf neper lokale nate te gjithe europes.
    jam deshmitar vete per shume prej tyre.na e moren ftyren skemi te drejte te ngreme koken se na tone ju jeni hajduter trafikant vrases etjjjj.
    te betohem para dy diteve takova nje shoqe timen qe erdhei ketu ne austri nga italia kisha kohe pa e pare dhe ajo ja filloi me bemat alla shqiptarce ne itali se cbenin trimat tane.turp eshte dhe jo trimeri.
    kemi frike te kthehemi ne vendlindje se sguxon te dalesh te gjitha lagjet jane mbushur me gjakes e demek policia ben arrestime.SA PER SY E FAQE.
    kapot jane neper europe kurse kapen kusherijte e tyre qe svrasin dot nje mize.
    une djale i ri jam dhe jetoj ne europe por po su kthy denimi me vdekje me keq do behet.keshtu mendoj une.

Faqja 0 prej 17 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kush ishte Hakmarrja per Drejtesi
    Nga King_Arthur nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 70
    Postimi i Fundit: 20-01-2012, 11:37
  2. Londėr: Burg pėrjetė vrasėsit shkodran
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 21:34
  3. Te perndjekurit politike dhe hakmarrja e tyre
    Nga Redi nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 22-02-2005, 03:53
  4. A ben te vritet njeriu ne Ramazan ???
    Nga Shėn Albani nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 69
    Postimi i Fundit: 21-01-2003, 20:23
  5. Mungesa e Kerkimit te Faljes dhe Falja e Munguar
    Nga alumni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 08-05-2002, 18:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •