Une mendoj qe kur dikush tradheton nuk ndjen me asgje per personin qe ka dashur me pare keshtu qe duhet hequr dore nga lidhja e pare per te miren e te gjitheve!1
Une mendoj qe kur dikush tradheton nuk ndjen me asgje per personin qe ka dashur me pare keshtu qe duhet hequr dore nga lidhja e pare per te miren e te gjitheve!1
[QUOTE=uneeeee;2251584]Degjojme shpesh per lidhje jashte martese,por kto lidhje ne shumicen e rasteve skane lidhje me dashurine...
Problemi qendron tek lidhjet sekrete ne nje lidhje serioze dhe jo martese!
Ndodh shpesh qe njeri nga pertneret e nje lidhje serioze,anashkalojne pak nga rruga e ksaj lidhjeje,dhe ne te njejten kohe kerkojne edhe ngrohtesine e dikujt tjeter. Mund te filloje si loje,por nje loje qe vazhdon... Kalon sa me shume kohe dhe nuk mund te shkeputet,e mban dicka te lidhur dhe as ai\ajo vete smund ta shpjegoje...
Si mendoni ju,sa rrezik ka ky partner te dashurohet me ate qe ka fillu nje lidhje sekrete?[/QUOTE]
Duke nxjerre perqindjen me makine llogaritese jam ne keto momente. Ta them pak me vone sa rrezik ka, qe nje partner qe ka nje lidhe sekrete te bjeri brenda me ate qe e pallon ne fshehtesi te publikut. Duhet te jete numer i rrumbullaket lol
![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Lexoje ēfarė ke shkruar se fjalitė nėnrenditėse tė pėrdorura prej teje s'kanė lidhje me njėra tjetrėn.
Si e bėjnė haptas? Mos do tė thuash nė natyrė, apo nėn praninė e partnerit respektiv? Ēfarė ėshtė tek ne nė njė masė tė madhe duke u bėrė modė? ( Kėtu jam kurioze tė di, sa mirė e njeh realitetin shqiptar dikush qė nuk e jeton ēdo ditė? ) Ēfarė bėhet nė mėnyrė tinzare, tė pamoralshme?
Mė qartėso tė lutem, sepse nuk mundem tė tė kundėrargumentoj ndryshe.
Pėr njė gjė tė jesh e qartė: Hapur mbyllur, masė e madhe apo e vogėl, mėnyre e moralshme apo e pamoralshme, kush ka lidhje jashtė martese, ėshtė njė kandėrr e vėshtirė. Sepse edhe sikur ai/ajo me tė cilin/cilėn ka vėnė kurorė, tė jetė bėrė i/e padurueshme/padurueshėm, dredhja e bishtit ėshtė e pajustifikuar. Shko ndaje e jo dridhe, por ushkur bėje. Kėshtu!
Imagjino...ti shkon ne pune,ke nje kolege qe vishet me funde te shkurter qe i ndrron ēdo dite.Ka dy kembe balerinash,nje buzqeshje prej spoti publicitar dhe nje ze perkedheles:"Te te bie nje kafe?"
I thua dot jo?
Fillimisht mendimi te kalon tangjent,dhe ndersa nuk eviton dot disa kryqezime shikimesh,nje mix kurioziteti dhe shqetesimi fillon te zere vend ne inkoshiencen tende.
Aty eshte ēasti!A e bllokon dot tundimin e atij mendimi te zbehte qe te sorollatet ne mendje?PO-thua me bindje dhe e heq menjehere mendjen per tu fokusuar tek puna qe ke ne duar.Po ndersa ngre syte,sheh veten te pasqyruar ne ekranin e kompjuterit dhe ēuditerisht cepi i buzes se majte ka nisur te zgjatohet paksa duke i dhene fytyres mimiken djallezore te atij qe e di se mund ti genjeje te gjithe por jo veten.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Kerkoj ndjese e nderuar. Aq di une, dhe ashtu shkruaj... Ata qe duan t'a kuptojne ate cfare kam shkruar, ata edhe e kuptojne. Nese je duke kerkuar nje viktime per t'iu hedhur ne qafe, kerkoje diku tjeter. Une e thashe mendimin tim, dhe nuk e kam ndermend te zgjase me teper...
Thank God I'm a woman!!!
Xingaro, po te jesh i dashuruar nuk i shikon fare keto qe thua ti sepse e ke mendjen tek personi qe do.Tradhetia sido qe te jete e ne ēdo rrethane qe ndodh tregon se nuk ka dashuri !!!
epo nese nje lidhje sekrete apo jo jashte martese nese takohen ( ne shtrat)
me shume se dy here d.m.th. nuk ka mo relacion te thjeshte por ndjenje e sigurt dashurie
problemi qendron hidhet poshte dashuria e vjeter nga dashuria e re
shumica e fakteve thone se po.
DON'T WORRY BE HAPPY
Krijoni Kontakt