Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 63
    me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ky forum eshte vetem i serbeve apo si?
    a ka ndonje teeme ne gjuhen serbe?
    Secili komb europian e ka njė nėnforum. por ėshtė edhe forumi i pėrgjithshėm. Ia vlen qė t'i shmangemi nėnforumit tė serbėve, se vetėm hajmė ban kot sė koti.

Une e percjell forimin eks YU www.diskusije.net dhe aty ka tema per kosove dhe shqiptar.
    Mė shumė ia vlen tė shkruajmė nėpėr tema me gjuhė angleze. Se serbisht kush do na lexojė, pėrveē jugosllavėve?

Megjithėse ia vlen tė shkruajmė kur kemi ndonjė ngjerje me rėndėsi sa pėr t'i plasur.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shumė flm Sturmgewehr. Janė foto tė mrekullueshme.

Me tė vėrtetė serbėt janė raca mė e bukur nė botė, hahahahahahah

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin

http://lh3.ggpht.com/_YxILpm5orNw/SC...BES%201812.jpg

Karagjorgji tip mongolian ;;;;;
    Chef des Serviens !

Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315

e bukur shum mund te gjej edhe plot foto kan edhe kengetar edhe kengetare qe duken si magjupa po desha te them cka ishte me e CUditshmja reth kesaj Races Serbe.

Veren e Kaluar isha ne SHBA dhe punoja ne bregun lindor ne VIrginia Beach aty ne ishim reth 500 Studenta prej mbar botes Kishte Rus, Poljak, Bullgar, NMaqedonas edhe poashtu Serb poashtu edhe ishim nja 20 Shqiptar, cka ishte me e Cuditshma qe Serbet dallonin nga pamja fizike prej te gjithj Sllaveve te tjere jo vetem nga Ruset edhe Poljaket po edhe nga Bullgaret dhe Maqedonet une kisha pritur qe Serbet te dukeshin me te bardh te pakten prej Bugareve po ishin nja 10 Serb te gjith kishin TIpare Turkike me vetulla te Dendura dhe Ftyra monglole a ne qe Ishim shqiptaret pervecse njerit qe dukeshte si Shqiptar si Italian me te drejt te gjith ne te tjerit na perzjenin me Ruset a ati njerit Serb ku punonte bashk me mu njer nji supervizor ja beri ku eshte ai Turku un kam qesh em lot pershkak se ato na bejne en Turq hehehehehe te Gjith Serbet qe ishin aty ke kjo puna une ku punoja i ngjanin tipit te fotos qe i kam postuar em lart te Pedja Stojakovic nga Denver Nuggets dhe Vlade Divac ish lojtari i Sacramento Kings edhe LA Lakers.

Pershendetje

Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin

Karagjorgji tip mongolian ;;;;;
    Chef des Serviens !

Kete qe e ke postuar ti Kreksi duket si udheqsi i fisit indian Navajo-Dine ne Amerik heheheheheh

Nuk di sa Keni ndegjuar po ka ne Kanad ne Veri te Kanades me saktesisht nji fis Indian i quajtur Slavey
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sturmgewehr : 10-05-2009 mė 05:57
    Mia San Mia

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Stormfronti (qe kryesish serbet jane) nuk jane vetem kundra shqiptarve-boshnjakeve por edhe kundra polakeve (qe i qujan jo te bardhe) por edhe kunder gjermaneve...aty shihet se sa qesharak jane

Fatkeqsisht nje ish supermoderator eshte larguar i cili ka qene teper pro-shqiptar dhe si shkak qe disa personazhe (serb, grek, armen) qe ishin kundra shqiptarve ky i perjashtonte pergjithmon dhe ne cdo teme i mbronte shqiptaret dhe i kundersulmonte serbet.

Me largimin e tij tani kane filluar me marr veten keta shkijet, perndryshe mua me kane bllokuar me IP se boll jam tall me ta ku nuk mundeshin me kunderpergjigj dhe me ofendoshin ne vend qe ata me i perjashtua me perjashtuan mua me ip, po nejse nuk kane cfare te bejne se askush nuk e merr seriozisht ate forum se krejt plehrat e botes jane te mbledhur aty.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2008
    Postime
    171
    Citim Postuar mė parė nga v3t0n Lexo Postimin
    Ky forum eshte vetem i serbeve apo si?
    a ka ndonje teeme ne gjuhen serbe?
    Jo, nuk eshte vetem i serbeve, por eshte i te gjithe atyre qe me pare kane jetuar ne ish Jugosllavine, pra eshte i serbeve, kroateve, slloveneve, maqedoneve, shqiptareve, boshnjakeve, malaziasve, hungarezeve e te tjere. kusht eshte qe te flitet- shkruhet gjuha serbe, kroate, malaziase, boshnjake, serbokroate, ne menyre qe te percjellin te gjithe. maqedonishtja, sllovenishtja , shqipja dhe hungarishtja nuk mund te perdoren, veten ne raste te posacme dhe ate me perkthime. me shume aktiv jane vetem serbet. Nga shqiptaret nje, kroatet-nje, boshnjaket-nje (sipas pershtypjeve te mija se cfare qendrima keta mbajne) dhe i paraqesin mendimet e tyre ne sherbim te qeshtjes se madhe serbe.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    Nese Pjeserisht nuk je Race e bardhe ( i perzier me Turk ose Arab ose kinez ) ateren nuk pjeserisht nuk je as Shqiptar, perndryshe Shqiptaret jane Race e bardhe edhe nuk mund shqiptari i paster i pa perzier me Turk edhe kinez ose magjup mos jete Race e bardhe Shqiptari eshte Race e bardhe me 70% Dinarik 20% Nordik dhe 10% Mesdhetar ne jemi rac e bardh ate e tregona Gjenetika jone aty nuk ka dyshim edhe te thuash qe nje shqiptar eshte pjeserisht i bardh eshte cmenduri.
    Mėso tė lutem tė lexosh atė ēka ėshtė shkruar, e jo atė qė tė thotė fantazia jote qė shkruan. Se unė fola SHPREHIMISHT pėr racėn e bardhė NĖ KUPTIM TĖ TYRE! As nuk desha tė them, e as nuk kam aso njohuri (tė paskrupullta) pėr tė pėrgjegjur pyetjen, se cka ėshtė racė e bardhė e cka jo, e a janė shqiptarėt tėrėsisht racė e bardhė apo jo. Ti qė ke keso njohurishė, mirė pėr ty, mirėpo mbaj pėr vete.

Gabim shume nuk kerkon askush Nenshtrim une edhe shume antare te tjere gjith kohen i kunderviemi Serbve edhe Grekve dhe jo vetem qe i kundershtojme po edhe ne bejme Propaganden tone te vogel ( pershkak te numrit te vogel te shqiptave ne forum ) kunder Serbve edhe une te siguroj se Serbet nuk jane me te bardhe se Shqiptaret, Melanini ke Serebt eshte me i larter uen edeh vet njoh Serb po edhe jo pak shume serb qe kam menduar se jan Turq.
    Sigurisht se ėshtė nėnshtrim. Sepse tė duhet tė dalėsh para tyre e tė thuash se tė gjithė ata shqiptarė qė nuk i pėrmbushin kriteriet (e tyre!!) racore, nuk janė shqiptarė. Pra ata thonė se race e bardhė ėshtė vetėm kjo e kjo, dhe i definojnė kriteriet nė atė mėnyrė sa qė ėshtė e pamundshme tė pėrfshihet ēdo shqiptar si racė e bardhė. E ēfarė tė mbetet ty tjetėr, pos tė distancohesh nga ata shqiptarė, tė cilėt nuk i pėrmbushin kriteriet e tyre? Jo vetėm shqiptarėt, por asnjė popull nė botė nuk i plotėson kriteriet e tyre racore. Prandaj patjetėr duhet tė jesh kundėr (njė pjese tė) popullit tėnd. E pėrse tė bėhet kjo gjė? Pėr tė arritur simpatinė e dėshtakėve mė tė mėdhenjė nė botė? Unė nuk shoh propagandė konstruktive kėtu.

Ska nevoj ti ti nenshtrohesh askujt se ka shume antare qe i permbajn shqiptaret, problemi i vetem eshte se propaganda serbe kalon cdo kufi ato me mish e me shpirt bejne cdo gje qe ne te dukemi Aziati kedhe Arabe perpara syve te antareve Gjerman ose Amerikan ose Suedez por kjo nuk funksoonon ke te gjith se shum evta kan pa shqiptar edhe vete antaret jo shqiptar i kundervihen Serbve dhe thuan se shqiptaret jan te bardh ( normalisht qe jemi mos keqkupto ) ashjtuqe do jete mire 40 postet e para mos hysh ne konflikte me antare te vjeter te ofrumit ose me antare me me shume poste, mbasi e kalon fazen e monitorimit ateren mund te shprehesh lirisht po vetem pa sharje ose fjale fyese por lirisht me fakte mund ti kunderviesh Serbve edhe te thuash qe Serbet jan mongol ose Tatar mbasi e kalon fazen e monitorimit
    Kontrollo fantazinė, se s'kam arsye pėr keqkuptim nė atė ēfarė thua, i bardhė si fantazma gasperi jam. Por prap se prap dyshoj qė i plotėsoj kriteriet patologjike tė tyre. Nėse unė i plotėsoj, dyshoj qė i plotėson ēdo shqiptar, apo ēdo italian, spanjoll, gjerman, e tjera. Kėtė e them! Vetėm kėtė!!

*

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    ...

Ti nuk ke nevojė tė pėrqafosh vlerat e tyre. Thjesht shtiresh kinse je me ato vlera, dhe as qė vėrehesh se je duke u shtirur.

Shikoji pak serbėt: Hapin faqe gjithkund dhe marrin anėn e pozitės, i paraqesin shqiptarėt si opozitė.

Kjo ėshtė thjesht politikė.
    Po edhe nėse nuk i pėrqafoj, duhet tė i pėrdori pėrderisa shkruaj aty, duhet tė gjykoj mbrapshtė mbi ata shqiptarė qė nuk qenkan tė bardhė apo nė atė mėnyrė siē e kėrkojnė kėta si tė i quaj: askushėt e askushėve. Nėse dikush do nacionalizėm apo racizėm nga unė, ai definohet nėpėrmjet tė kufinjėve qė i pėrmenda. Nacionalizmi e racizmi im, po desha tė jem i tillė, fillon direkt kundėr kėtyre morrave tė stromfrontit. Nuk e definon nacinalizmin e racizmin tim stormfronti. Ai qėndron mbi ta. Jo qė shitem nacionalist e racist, por thjesht dua tė tregoj se ėshtė e jo-logjikshme tė shkruaj si shqiptar nė kutpim tė stormfrontit pėr nacionalizmin e racizmin. Sepse racizmi im pėrfshin edhe vet stormfrontin.

E po serbė mė. Ju ka mbetur nėntoka, morrat e stromfrontit. Sikur Milloshevici qė mendonte tė i imponohej botės se krishterė e popujve ish nacionalistė si gjermanėve duke deklaruar haptazi nė takime se muslimanėt e Ballkanit duhet zhdukur. Sėmundja e humbjes sö realitetit apo aktualitetit ėshtė kjo. Dua tė them: Tė gjitha kėto "ngadhnjime" qė i arrisin serbėt nė stormfront, janė tė papėrdorshme, janė tė dėmshme pėr ta nė jetėn politike e reale. E drejta ndėrkombtare ėshtė ajo ku ata nuk duhet tė ngadhnjejnė. Se sa pėr principet e njė klase qė ėshtė edhe ndaj vetvetės ilegale (stromfrontit), tėrė simpatinė e tyre e fitofshin.

*

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Mėso tė lutem tė lexosh atė ēka ėshtė shkruar, e jo atė qė tė thotė fantazia jote qė shkruan. Se unė fola SHPREHIMISHT pėr racėn e bardhė NĖ KUPTIM TĖ TYRE! As nuk desha tė them, e as nuk kam aso njohuri (tė paskrupullta) pėr tė pėrgjegjur pyetjen, se cka ėshtė racė e bardhė e cka jo, e a janė shqiptarėt tėrėsisht racė e bardhė apo jo. Ti qė ke keso njohurishė, mirė pėr ty, mirėpo mbaj pėr vete.

OK edhe une fola shprehimihst ne Kuptim te Plote te asaj cka do te thtoe Raca e bardhe e jo ne ate qe ti e kupton si ofendim edhe shum gjera me radhe, edhe NUK egziston Race e bardhe NE KUPTIM TWE ATYRE por egziston Race e bardhe ne kuptim te Gjenetikes ashtuqe ato mund te thuane cka te duan edhe ate qe thosha une isshte se SERBET thuan edhe klasifikojn gjera qe as nuk egzistojn ke Shqiptaret ti tash se je kaq i prekshem skam cka te te ebj une.

Sigurisht se ėshtė nėnshtrim. Sepse tė duhet tė dalėsh para tyre e tė thuash se tė gjithė ata shqiptarė qė nuk i pėrmbushin kriteriet (e tyre!!) racore, nuk janė shqiptarė. Pra ata thonė se race e bardhė ėshtė vetėm kjo e kjo, dhe i definojnė kriteriet nė atė mėnyrė sa qė ėshtė e pamundshme tė pėrfshihet ēdo shqiptar si racė e bardhė. E ēfarė tė mbetet ty tjetėr, pos tė distancohesh nga ata shqiptarė, tė cilėt nuk i pėrmbushin kriteriet e tyre? Jo vetėm shqiptarėt, por asnjė popull nė botė nuk i plotėson kriteriet e tyre racore. Prandaj patjetėr duhet tė jesh kundėr (njė pjese tė) popullit tėnd. E pėrse tė bėhet kjo gjė? Pėr tė arritur simpatinė e dėshtakėve mė tė mėdhenjė nė botė? Unė nuk shoh propagandė konstruktive kėtu.

o vllai im Shqiptar nuk Egziston nje gje e tille qe e thua ti SHQIPTARE QE NUK I PERMBUSHIN KRITERET E RACES SE BARDHE gje e atille nuk egziston SHQIPTARET PERMBUSHIN KRITERE TE BARABARTE TE RACES SE BARDHE NJESOJ SI GJERMANET, lere ti cka thuane ato edhe nuk ka asnjilloj nenshtrimi se une Serbeve i drejtohem me fjale me fyese te tipi TURKO SERBE edhe SUB HUMAN ose Kafsh OSE I DREJTOHEM EDHE SI KANIBAL ashtuqe nuk ka asnjilloj nenshtrimi edhe para se te postosh edhe nji post tjeter te lutem antarsohu edhe mos fol kot ose shkurtimisht mos trokit ne ajer ose ere se nuk e ke iden cka je tu fol fare

Kontrollo fantazinė, se s'kam arsye pėr keqkuptim nė atė ēfarė thua, i bardhė si fantazma gasperi jam. Por prap se prap dyshoj qė i plotėsoj kriteriet patologjike tė tyre. Nėse unė i plotėsoj, dyshoj qė i plotėson ēdo shqiptar, apo ēdo italian, spanjoll, gjerman, e tjera. Kėtė e them! Vetėm kėtė!!

*

Ndegjo ti Kasper Shqiptar mos ja fut kot e kot saqe te thuash qe ke bere postim une isha duke te sqaruar se si shkon rendi ne forum edhe asgje tjeter ate qe te thash MOS KEQKUPTO e kisha per ate qe mos mendosh se Shqiptaret jan Kineza jo se ti do me keqkuptosh ashtuqe ki kujdes edhe eshte ehra e pare qe shofi Fantazmen ne internet.

TI nese Dyshon se cdo shqiptar i ploteson keto kushte ateren ti je vetem nje viktim e Propagandes serbe ose jeton ne bote te iluzioneve dhe i beson propagandave te ndryshme serbe une te garantoj se 95% te Shqiptareve i plotesojne kushtet e Kombit te bardhe ( white Nation) nuk e di per ty ama Gjenetiak Shqiptare tregon se shqiptaret jane TE BARDH edhe nuk e di un se ku e ke mae ti kete pershtypje qe ka shqiptare pervecse atyre te perzier me magjupa qe nuk i plotsojn keto kushte.

Kaq kisah per ty un
    Mia San Mia

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Ēfarė mendoni pėr Ahmet Zogun?
    Nga honzik nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •