Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 63
    Sturmgewehr

Un te kupetoj tye. E kam te njejtin problem edhe un neper disa forume sllovene ketu dhe mundohem pak a shum me mbrojt indetitetin Shqiptar.

Keta qe folin kunder Shqiptareve (Kosoves, Shqiperis...) jan Serb te cillet e kan trurin e lar nga Milosheviqi e tjer ultra-nationalist Serb.

Ata me se shumti vin nga Republika Srpska dhe jetojn jasht ati vendi (sepse kushtet ne RP jan ma keq se ne Kosove...).

Atynve ju vjen inati qe na e morrem Kosoven dhe ju vjen inati qe jena ma inteligjent. Ata KURR nuk do ta pranojn realitetin deri kur te vdesin sepse keshtu jan rrit.

Ti Sturmgewehr vetem mos e lodh veten shum duke qa drrasa me ata sepse ta lodhin kryen qka folin...

Kalofsh sa ma mir!

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga alibaba Lexo Postimin
    Gjithashtu kushdo qė jeni andej mos u ngutni. Kur ka ndonjė teori tė tyre qė nuk dini t'a kundėrshtoni, futuni nė kėtė temė e kėrkoni ndihmė, bėhemi nja 10-20 vetė shpėrndahemi nėpėr google derisa tė gjejmė ndonjė pėrgjigje efikase.

Mė mirė t'a lėmė njė pyetje tė serbėve "pezull" pėr disa ditė, sesa tė japim pėrgjigje tė ngutshme qė veē sa na humb.
    po e di jo un nuk ngutem se nuk ka cka ngutem ne dicka qe jam i sigurt ateren komentoj ne dicka qe nuk jam ateren nuk diskutoj por eshte mire qe sa me shume shqiptare te antarsohen ne kete Forum dhe ka tema interesante ne te njejten kohe

Citim Postuar mė parė nga Val9 Lexo Postimin
    Sturmgewehr

Un te kupetoj tye. E kam te njejtin problem edhe un neper disa forume sllovene ketu dhe mundohem pak a shum me mbrojt indetitetin Shqiptar.

Keta qe folin kunder Shqiptareve (Kosoves, Shqiperis...) jan Serb te cillet e kan trurin e lar nga Milosheviqi e tjer ultra-nationalist Serb.

Ata me se shumti vin nga Republika Srpska dhe jetojn jasht ati vendi (sepse kushtet ne RP jan ma keq se ne Kosove...).

Atynve ju vjen inati qe na e morrem Kosoven dhe ju vjen inati qe jena ma inteligjent. Ata KURR nuk do ta pranojn realitetin deri kur te vdesin sepse keshtu jan rrit.

Ti Sturmgewehr vetem mos e lodh veten shum duke qa drrasa me ata sepse ta lodhin kryen qka folin...

Kalofsh sa ma mir!
    po bash ashtu eshte nga inati per humjen e Kosoves nuk din nga tja mbajn
    Mia San Mia

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Postuar mė parė nga J.P. Slovjanski
    If there is one thing that all Former Yugoslav groups can agree on, it's that by and large Albanians(more specifically the Gheg tribe) trully suck. Its not just Serbs or Macedonians that have a problem with them.

However, I have met individual Albanians who are proud white people and I tend to judge them on a case by case basis. I was surprised to find that many Albanians do not consider Ghegs(the ones in Kosovo and Macedonia and most of Europe) to be actual Albanians- they refer to them as ignorant Turks.
    Po ma merr mendja se cfare "shqiptare te bardhe e krenar" paska takuar ky shkau i shpellave te siberise, qe paska kaq informacion "te sakte". Garant "shqiptare" si disa qe jane ketu ne forum. Nuk kam nevoje ti permend me emra, se e din ata/o se kush jane.

Cudi qe po na shan vetem ne gegeve. Prej cileve "shqiptare" te jete frymezuar valle?

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    te tipit Arab dhe shume terme ofenduse.
    Sdiskutohet qe na quajn arabe, si sheh qe edhe ne foruminshqiptar ka sa te duash qe e mohojne shqiperine, edhe vdesin per arabine? Ne i kemi fajet vete, si kan fajet ato.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    asht e kote te rregjistrohesh ne at forum

un kam ba me dhejtra postime kundershtuse po postimet e mija asni her nuk dalin sepse moderatoret serbe, greke, bullgare,romune (qe jan me shumic) nuk i lejojn. sepse ato kan si rregull qe ti kontrrollojn postimet ather i shfaqin ne froum
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    asht e kote te rregjistrohesh ne at forum

un kam ba me dhejtra postime kundershtuse po postimet e mija asni her nuk dalin sepse moderatoret serbe, greke, bullgare,romune (qe jan me shumic) nuk i lejojn. sepse ato kan si rregull qe ti kontrrollojn postimet ather i shfaqin ne froum
    jo bash nuk eshte e kote une ne fillim kur u regjistrova ne forumt nuk mi postonin comentet e mija sepse shum her do drejtohesha me ofendime por duhet te durosh pak deri ne 40 poste edhe mas 40 poste ateren te lirojn mund te postosh cka te duash dhe postet dalin ne forum un tash lirisht mund te postoj, ato e kan at regull pershkak se ka shum antare forumi dhe nuk e din kush me crar qellim ryb po kur antarsohesh ne fillim eshte mire mos marish pjese ne diskutime ku do te cojn te perdorish ironi kurse pasi te lirojn mund te inkuadrohesh.

Citim Postuar mė parė nga Rina_87 Lexo Postimin
    Po ma merr mendja se cfare "shqiptare te bardhe e krenar" paska takuar ky shkau i shpellave te siberise, qe paska kaq informacion "te sakte". Garant "shqiptare" si disa qe jane ketu ne forum. Nuk kam nevoje ti permend me emra, se e din ata/o se kush jane.

Cudi qe po na shan vetem ne gegeve. Prej cileve "shqiptare" te jete frymezuar valle?

Cka don te thuash me kete???
    Mia San Mia

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Une nuk befasohem qe shkiet shajne dhe propagandojne ne menyrat me te keqija, se urrejtjen e tyre ndaj shqiptareve e kane deshmuar ne format me cnjerezore. Me shqetesuese eshte kjo qe e thote ky shkau ketu

I was surprised to find that many Albanians do not consider Ghegs(the ones in Kosovo and Macedonia and most of Europe) to be actual Albanians- they refer to them as ignorant Turks.
    dhe fatkeqesisht besoj se ka dicka te vertete ne te. Ishalla jam gabim.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin

Cka don te thuash me kete???

Po du me thone qe shume shqiptare ne perendim kane krijuar miqesira me serbe dhe ne menyre qe mos ta humbin shoqerine me ta flasin keq per shqiptaret e tjere. Keshtu!

Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Une nuk befasohem qe shkiet shajne dhe propagandojne ne menyrat me te keqija, se urrejtjen e tyre ndaj shqiptareve e kane deshmuar ne format me cnjerezore. Me shqetesuese eshte kjo qe e thote ky shkau ketu

dhe fatkeqesisht besoj se ka dicka te vertete ne te. Ishalla jam gabim.

je shum gabim se derisa ne jemi ketu dhe diskutojm ne e ndjenm veten shqiptar ato qe quhen turq lirisht le te shkojn ne turqi

Po du me thone qe shume shqiptare ne perendim kane krijuar miqesira me serbe dhe ne menyre qe mos ta humbin shoqerine me ta flasin keq per shqiptaret e tjere. Keshtu!
    ato qe e thuan ate nuk jane shqiptar ato jan tradhtar
    Mia San Mia

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga Sturmgewehr Lexo Postimin
    je shum gabim se derisa ne jemi ketu dhe diskutojm ne e ndjenm veten shqiptar ato qe quhen turq lirisht le te shkojn ne turqi

ato qe e thuan ate nuk jane shqiptar ato jan tradhtar

Harrova ta fus ne thonjeza se ata/o nuk jane shqiptare hic. Nejse hajt tung tash.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Ēfarė mendoni pėr Ahmet Zogun?
    Nga honzik nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  5. Letėrsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •