Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-11-2008
    Postime
    176

Probleme në sallën e Internetit!

Pershendetje te gjithve. Kam nevoj per nje program.PO ju pershkruj me pak fjal e sakt.Ne qendra interneti kuh hap nje kom nuk ke shum te drejta si psh me hap task manager ,particioni C dhe D nuk i ke po ashtu edhe te drejte me hap New Folder nuk ke te drejte edhe me kliku me te djathten e mausit nuk mundesh ka edhe shum opsione te tjera po qe kjo arrihet me ane te programit qe qendra perdor ndersa un du nje program qe kur te krijoj ne user te ri ti ket keto te bllokuara po administratori jo ndersa useri tjeter mos te ket te drejta pervec se me hap nje winap ose me pa ne intrenet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga E=mc² : 05-05-2009 më 13:27

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Me cfare programi punon ne sallen e Internetit? Sepse po te shikosh te gjithe programet e kafeve e kane mundesin e limitizimit te kompjuterave. Po ashtu ti shum mire mund ta limitizosh edhe vet, duke i bere me limited account. I le cfare do ti te hapur, dhe ai te punoj ato hapesira qe ke vendosur ti. Nese te duhet ndonje program kafeje, me thuaj te te ndihmoj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    jo jo nuk du program cafeje po program per nje kompjuter qe po hyre ne moden e administratorit te kesh te gjitha opsionet qe esht normale po hape userin tjeter qe un kam krijuar ta kesh te limituar.pra per nje pc shtepije jo salle interneti.

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  3. Java - gjuhë programuese e shërbimeve të Internetit.
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-01-2004, 00:07
  4. Java - gjuhë programuese e shërbimeve të Internetit
    Nga ILovePejaa në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-10-2002, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •