Postuar mė parė nga
beta85
Mos u merakos, kėta qe perpiqen tė ulin vlerat e njerėzve tė mėdhenjė sikurse ėshtė Nėna Tereza, nuk janė shqiptar, diku tjeter frymohen kėta, andej nga devet dhe gomarėt, andej nga robėria dhe diskriminimi i femres dhe i fėmive. Andej nga sheiket me 30 gra! Andej nga vjen erresira e njerėzimit.
Unė jam muslimane, kėtė fe e kam trashiguar nga prinderit, i lutėna dhe i besoj Zotit por jo Zotit sikurse mendojnė kėta zhugana. I lutna Zotit ne shqip dhe besoj se Ai me kupton edhe nėse nuk flas por veq e them me zemer. Jezusin dhe jeten e tij jam duke e lexuar dhe vertetė ėshtė diēka shumė e mirė dhe interesantė por kam problem per ta kuptuar shumė dhe per dit jam duke kerkuar te verteten. Prinderit dhe vellezirit i kam musliman, sikurse jam edhe unė, normal se familja e jonė ėshtė muslimane dhe e duam Nėnen e dashur, kėtė Gonxhe tė madhe, ashtu e donė edhe shqiptarėt tjerė edhe pse i perkasin besimit te tjeter. Jane disa qelbesira (e vetem quhem) "islame" qe janė tė prirė tė urrejnė gjithēka nuk u perketė atyre, mirpor keta nuk perfaqsojnė muslimanėt shqiptar. Kėta mė urrejnė edhe mua sepse mendojnė tė izolohna dhe tė ėhna arabe duke urryer te krishterėt dhe muslimanėt se nuk mendojnė ashtu sikurse ata, ky ėshtė problem serioz me te cilin askush nuk mirret. Kėta janė helmi i satanit. Kėta janė armiqt e Kombit. Kėta nuk ja donė tė mire shqiptarėve, kjo edhe vertetohet se si sjellen me Nėne Teteze duke ofenduar dhe fjalė pa lidhje per njė njeri e cila ka vlera mė shumė se krejtė arabia.
Nėna Tereze ėshtė nder i kombit tonė dhe person i rrallė nė histori.
Krijoni Kontakt