Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Shum ka inatqorr ne ket mes po shum prej tyne lupin zhdukje te menjehershme,hade pra Gimi3 qe mjep mu vrejtje meru me ta! po shihet qe pi perkkrah...Krejt e din qe Nena Tereze eshte figure e madhe shqiptare edhe kombetare ku secili duhet te krenohet me te

Po e madhe eshte,

Met mira

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Postime
    50

Marre

Mos harroni se me Nenen Tereza duhet me u krenu se ska ba dallim te feve po ka ndihmu , per islamin ka qene islame , per te krishterin e krishtere,.

Mos merrni pare per me e poshteru kombin tuaj sepse edhe skenderbeun e keni ba Sllav more shqiptart e mjer qe shiteni me pare me poshtersu kombin e juaj .

MARRE PER JU asht met mee ju than me vjal shqiptar se me zemer kurr se nuk jeni Marre Turp. Mos u mundo me u shendru ne nje person qe nuk je, POR BEHU VETVETJA.

i/e regjistruar Maska e beta85
    Anėtarėsuar
    20-03-2009
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga engjellgjugja Lexo Postimin
    Mos harroni se me Nenen Tereza duhet me u krenu se ska ba dallim te feve po ka ndihmu , per islamin ka qene islame , per te krishterin e krishtere,.

Mos merrni pare per me e poshteru kombin tuaj sepse edhe skenderbeun e keni ba Sllav more shqiptart e mjer qe shiteni me pare me poshtersu kombin e juaj .

MARRE PER JU asht met mee ju than me vjal shqiptar se me zemer kurr se nuk jeni Marre Turp. Mos u mundo me u shendru ne nje person qe nuk je, POR BEHU VETVETJA.
    Mos u merakos, kėta qe perpiqen tė ulin vlerat e njerėzve tė mėdhenjė sikurse ėshtė Nėna Tereza, nuk janė shqiptar, diku tjeter frymohen kėta, andej nga devet dhe gomarėt, andej nga robėria dhe diskriminimi i femres dhe i fėmive. Andej nga sheiket me 30 gra! Andej nga vjen erresira e njerėzimit.
    Unė jam muslimane, kėtė fe e kam trashiguar nga prinderit, i lutėna dhe i besoj Zotit por jo Zotit sikurse mendojnė kėta zhugana. I lutna Zotit ne shqip dhe besoj se Ai me kupton edhe nėse nuk flas por veq e them me zemer. Jezusin dhe jeten e tij jam duke e lexuar dhe vertetė ėshtė diēka shumė e mirė dhe interesantė por kam problem per ta kuptuar shumė dhe per dit jam duke kerkuar te verteten. Prinderit dhe vellezirit i kam musliman, sikurse jam edhe unė, normal se familja e jonė ėshtė muslimane dhe e duam Nėnen e dashur, kėtė Gonxhe tė madhe, ashtu e donė edhe shqiptarėt tjerė edhe pse i perkasin besimit te tjeter. Jane disa qelbesira (e vetem quhem) "islame" qe janė tė prirė tė urrejnė gjithēka nuk u perketė atyre, mirpor keta nuk perfaqsojnė muslimanėt shqiptar. Kėta mė urrejnė edhe mua sepse mendojnė tė izolohna dhe tė ėhna arabe duke urryer te krishterėt dhe muslimanėt se nuk mendojnė ashtu sikurse ata, ky ėshtė problem serioz me te cilin askush nuk mirret. Kėta janė helmi i satanit. Kėta janė armiqt e Kombit. Kėta nuk ja donė tė mire shqiptarėve, kjo edhe vertetohet se si sjellen me Nėne Teteze duke ofenduar dhe fjalė pa lidhje per njė njeri e cila ka vlera mė shumė se krejtė arabia.

Nėna Tereze ėshtė nder i kombit tonė dhe person i rrallė nė histori.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga beta85 : 18-05-2009 mė 08:05

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga beta85 Lexo Postimin
    Mos u merakos, kėta qe perpiqen tė ulin vlerat e njerėzve tė mėdhenjė sikurse ėshtė Nėna Tereza, nuk janė shqiptar, diku tjeter frymohen kėta, andej nga devet dhe gomarėt, andej nga robėria dhe diskriminimi i femres dhe i fėmive. Andej nga sheiket me 30 gra! Andej nga vjen erresira e njerėzimit.
    Unė jam muslimane, kėtė fe e kam trashiguar nga prinderit, i lutėna dhe i besoj Zotit por jo Zotit sikurse mendojnė kėta zhugana. I lutna Zotit ne shqip dhe besoj se Ai me kupton edhe nėse nuk flas por veq e them me zemer. Jezusin dhe jeten e tij jam duke e lexuar dhe vertetė ėshtė diēka shumė e mirė dhe interesantė por kam problem per ta kuptuar shumė dhe per dit jam duke kerkuar te verteten. Prinderit dhe vellezirit i kam musliman, sikurse jam edhe unė, normal se familja e jonė ėshtė muslimane dhe e duam Nėnen e dashur, kėtė Gonxhe tė madhe, ashtu e donė edhe shqiptarėt tjerė edhe pse i perkasin besimit te tjeter. Jane disa qelbesira (e vetem quhem) "islame" qe janė tė prirė tė urrejnė gjithēka nuk u perketė atyre, mirpor keta nuk perfaqsojnė muslimanėt shqiptar. Kėta mė urrejnė edhe mua sepse mendojnė tė izolohna dhe tė ėhna arabe duke urryer te krishterėt dhe muslimanėt se nuk mendojnė ashtu sikurse ata, ky ėshtė problem serioz me te cilin askush nuk mirret. Kėta janė helmi i satanit. Kėta janė armiqt e Kombit. Kėta nuk ja donė tė mire shqiptarėve, kjo edhe vertetohet se si sjellen me Nėne Teteze duke ofenduar dhe fjalė pa lidhje per njė njeri e cila ka vlera mė shumė se krejtė arabia.

Faleminderit shum per perkrahjen e mendimit se kshtu duhet te jet islami

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Te lumte!!!Beta 85
    Jezusi u gezua shume per gjetjen e deles se humbur dhe e festoi me te gjithe fshatin!!
    Dhe une jam ortodoks e ndonese ndryshimet jane te pa perfilleshme, per te marre pjese ne procesin e rikonvertimit, me pelqen te jem Katolik.kjy eshte nje detyrim per secilin qe deshiron qe kombi i tji, te zhvillohet e ti bashkengjitet plotesisht bashkesive Perendimore.Te integrohesh nuk do te thote vetem te maresh nje vize dhe te gjesh nje pune ne dhe te huaj, por kudo qe te jetosh dhe ne vendin tend duke hyre ne nje proces ndryshimi ,ne te gjitha specifikat ,ne te gjithe gamen shpirterore ,ekonomike ,politike,e shoqerore,qe harta e bashkesise te jete e lemuar dhe te mos e gervishte doren ne asnje cep te saj.-Boll mire kena shkue tuj respektue te tria fete por ma mire kishim me shkue tuj pase vetem nje-At Zef Pllumi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 18-05-2009 mė 09:43

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anėtarėsuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    beta85- ---Nėna Tereze ėshtė nder i kombit tonė ------skam nevojė tė citojė mė teper
    Nė vitin 1993--ne njė Qytezė tė Kosovės (isha prezentė) gjatė drekės ne njė Qebaptore hyri Policia (speciallcat qetnik)ishin 5 apo 6 te armatosur dhe mė kaska dhe ju drejtuan Pronarit duke e pyetur se ēfar muzike ishte ajo qė degjohej nė atė moment nė Radio ;ai u pergjigjė (Pronari ishte Goranė,Terbesh MYSLIMAN)ėshtė SHQIPĖ ėshtė popullore e JONA ;ata e hudhen pėr toke Radion dhe tė gjitha orendit pėr rreth filluan ta shajnė muzikėn dhe gjithēka kishte tė gjallė apo tė vdekur,filluan ta rrahin dhe e hudhen pėr toke te pergjakur (neve ishim te mbeshtetur pėr muri dhe i kishim te drejtuara tytat e tyre te automatikut) filluan tė thejnė te gjitha nė lokal aty ishte edhe Portreti i NENĖ TEREZĖS e thyen dhe e shajten ;Pronari i shtrirė per toke e mbrojti Foton e N.T duke ju thėnė;kjo ju ushqen edhe juve ,kjo ėshtė Nėna e gjithė Botės Haram ju koftė juve se e shani ;ju tha , e morren ashtu tė pergjakur dhe e futen ne veturen e tyre dhe iken (kishte per ēdo ditė ngjarje tė tilla ne Kosovė)e burgosėn Pronarin dhe e mbyllėn Lokalin e tijė--pėr mua ai ishte Hero dhe mbeti Heroi i Popullitė Shqiptar ne mendjen time .
    Nė vitin 1997-Paris--nė njė Qender banimi pėr franqez dhe studentė tė huaj -Drejtoresha e Qendres kishte organizuar njė mbremje ku mundė te flitej pėr Tema te ndryshme nga tė gjitha vendet nga ishin studentet --unė kerkova nga disa Shqiptarė tė mė ndihmonin se nuk e flisja mirė frengjishtėn por nuk hasa nė mirėkuptim dhe vendosa ta bėjė vetė nga njė liber tė NĖNĖ TEREZĖS (A Simple Path) dhe isha shumė krenar se do te flas per nje Shqiptare tė cilėn e njėhė gjithė Bota-- pėrveē disave kėtu nė F.SH--po e vazhdojė ;filluan tė dalin para publikut njė nga njė studentet me Tema tė ndryshme por ndodhi njė befasi tė cilėn nuk e kisha menduar ;3 studentė nga India(informatikė) dualen se bashku dhe filluan tė flasin pikėrishtė pėr Nėnė Terezen per sakrificat e sajė qe kishte bėrė atje (Indi)dhe filluan t'ju rrjedhin Lotet se bashku me mua dhe shumė te tjerė tė cilėt ishin prezent dhe te gjithė u ngriten nė kėmbė duke duar -trokitur -unė shkova tė Drejtoresha dhe i tregova se kisha pregaditur te njejten temė dhe se nuk isha nė dijeni per ata 3 studentė Indian -e morri drejtoresha dhe e lexojė ēfarė kisha pregaditur unė- dhe menjėhere doli te mikrofoni dhe mė prezentoj duke thenė se prap do te qajmė nga Tema te cilėn e kisha pregaditur une (kishte edhe stu.boshnjake kroat te cilėt kishin pregaditur per ngjarjet tragjikt te luftės)dhe e perfundova Temėn mė njė fjali tė bukur dhe te madhe Dashuria per Nėnė Terezen per mua si Shqiptarė ėshtė e dyfishtė kur dihet se ajo ėshtė SHQIPTARE . Nuk e di sa arrita tė kontriboj mė kėtė shkrim nė F.SH por e dijė se nė krahasim mė veprat dhe humanizmin e Nėnė Terezes ėshtė vetem njė pikė e vogel uji ne Oqeanė
    Pėrshėndetje F.SH

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga K.i EPERM Lexo Postimin
    beta85- ---Nėna Tereze ėshtė nder i kombit tonė ------skam nevojė tė citojė mė teper
    Nė vitin 1993--ne njė Qytezė tė Kosovės (isha prezentė) gjatė drekės ne njė Qebaptore hyri Policia (speciallcat qetnik)ishin 5 apo 6 te armatosur dhe mė kaska dhe ju drejtuan Pronarit duke e pyetur se ēfar muzike ishte ajo qė degjohej nė atė moment nė Radio ;ai u pergjigjė (Pronari ishte Goranė,Terbesh MYSLIMAN)ėshtė SHQIPĖ ėshtė popullore e JONA ;ata e hudhen pėr toke Radion dhe tė gjitha orendit pėr rreth filluan ta shajnė muzikėn dhe gjithēka kishte tė gjallė apo tė vdekur,filluan ta rrahin dhe e hudhen pėr toke te pergjakur (neve ishim te mbeshtetur pėr muri dhe i kishim te drejtuara tytat e tyre te automatikut) filluan tė thejnė te gjitha nė lokal aty ishte edhe Portreti i NENĖ TEREZĖS e thyen dhe e shajten ;Pronari i shtrirė per toke e mbrojti Foton e N.T duke ju thėnė;kjo ju ushqen edhe juve ,kjo ėshtė Nėna e gjithė Botės Haram ju koftė juve se e shani ;ju tha , e morren ashtu tė pergjakur dhe e futen ne veturen e tyre dhe iken (kishte per ēdo ditė ngjarje tė tilla ne Kosovė)e burgosėn Pronarin dhe e mbyllėn Lokalin e tijė--pėr mua ai ishte Hero dhe mbeti Heroi i Popullitė Shqiptar ne mendjen time .
    Nė vitin 1997-Paris--nė njė Qender banimi pėr franqez dhe studentė tė huaj -Drejtoresha e Qendres kishte organizuar njė mbremje ku mundė te flitej pėr Tema te ndryshme nga tė gjitha vendet nga ishin studentet --unė kerkova nga disa Shqiptarė tė mė ndihmonin se nuk e flisja mirė frengjishtėn por nuk hasa nė mirėkuptim dhe vendosa ta bėjė vetė nga njė liber tė NĖNĖ TEREZĖS (A Simple Path) dhe isha shumė krenar se do te flas per nje Shqiptare tė cilėn e njėhė gjithė Bota-- pėrveē disave kėtu nė F.SH--po e vazhdojė ;filluan tė dalin para publikut njė nga njė studentet me Tema tė ndryshme por ndodhi njė befasi tė cilėn nuk e kisha menduar ;3 studentė nga India(informatikė) dualen se bashku dhe filluan tė flasin pikėrishtė pėr Nėnė Terezen per sakrificat e sajė qe kishte bėrė atje (Indi)dhe filluan t'ju rrjedhin Lotet se bashku me mua dhe shumė te tjerė tė cilėt ishin prezent dhe te gjithė u ngriten nė kėmbė duke duar -trokitur -unė shkova tė Drejtoresha dhe i tregova se kisha pregaditur te njejten temė dhe se nuk isha nė dijeni per ata 3 studentė Indian -e morri drejtoresha dhe e lexojė ēfarė kisha pregaditur unė- dhe menjėhere doli te mikrofoni dhe mė prezentoj duke thenė se prap do te qajmė nga Tema te cilėn e kisha pregaditur une (kishte edhe stu.boshnjake kroat te cilėt kishin pregaditur per ngjarjet tragjikt te luftės)dhe e perfundova Temėn mė njė fjali tė bukur dhe te madhe Dashuria per Nėnė Terezen per mua si Shqiptarė ėshtė e dyfishtė kur dihet se ajo ėshtė SHQIPTARE . Nuk e di sa arrita tė kontriboj mė kėtė shkrim nė F.SH por e dijė se nė krahasim mė veprat dhe humanizmin e Nėnė Terezes ėshtė vetem njė pikė e vogel uji ne Oqeanė
    Pėrshėndetje F.SH
    Te lumte !Une kam besim se te gjithe shqipetaret do ti bashkengjiten Nene Terezes,Shenjtores se Koheve Moderne.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Postime
    50
    Kush ishin ata njerz fetar te cilin u burgosen per kombin Shqiptar?

Ishin Priftat Katolik po te mos kishin qen ata, tash ne Shqiperi ish fol Turqisht e jo Shqip, po edhe ne Kosov ish Serbisht e jo Shqip.

Priftat katolik si Gjergj Fishta, Marin Barleti etj etj duhet me i rrespektu si martir te kombit shqiptar. Keta ishin patriot te vendit te vet.

Gjat luftes ne Kosove ne qytetin e Gjakove ishte nje prift franqeskan At. Marjan Lorenci per momentin asht misionar ne gjermani. Ky eshte prifti i cili ka dal para serbeve me dhe i ka than me se pari me mytni mua pastaj popullin. iky prift asht i cili eshte rrahur per popullin sshqiptar.

Mos e perzieni fene me kombin, jane dy gjana shum shum ndryshe njera me tjetren. Une krenohem qe jam shqiptar po edhe katolik ne te njejten kohe sepse katoliket jan fliju per kombin shqiptar.

Me rrespekt te madh engjell Gjugja

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Kam nje respekt te madh per veprat bemirese te Nenes Terez .
    Respekti rritet edhe me shume per faktin qe kjo figure boterore ka qene shqiptare.
    Ne si shqiptare duhet te tregojme nje respekt me te madhe per kete bemirese me permasa boterore.

i/e regjistruar Maska e TEKNIKU
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Postime
    35

te lumte,ne rralle te pare je shqiptare,jam plotsisht dakort me ty.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  2. Nena Tereze vleresohet per shpirtin e saj apo per famen e saj?
    Nga fisniku-student nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 19-03-2009, 20:47
  3. Nėnė Tereza e Kalkutės, bija e mohuar e Shqipėrisė
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-02-2005, 09:30
  4. Janullatos: Nuk ka pėrparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •