Postuar mė parė nga
Orientalist
hahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahaha
E pate more temen e fundit te hapur nga katoliket ne forumin e tyre kunder muslimaneve, kunder nesh???!!!
Nuk eshte asgje tjeter me shume sesa nje nga historite e shumta te te krishtereve per te ofenduar muslimanet, kot fare, me pallavra historike te krishtera.
Te shqiptaret dhe te forume te tilla shqip me vjen shume keq vetem per nje gje...
Te nderuar vellezer dhe motra ne Islam.
Cifutet (hebrenjte) me te krishteret jane armiq shume te medhenj me njeri-tjetrin. Nuk e dini kete, mesojeni tani.
Ne muslimanet e dime shume mire se jane cifutet qe i kane vrare shumicen e profeteve (Allahu i mallkofte per kete veprim, qe e dine dhe te krishteret), dhe i ruajte Profetet.
Po te kishte shume cifute te shqiptaret, te jeni te sigurte se ata do ta hanin njeri-tjetrin duke thene: "Une e kam mire" - "Jo, une tjetri e kam mire", nderkohe qe asnjeri nuk e ka mire.
Eshte njesoj si protestantet me katoliket dhe ortodokset. Protestantet jane me afer Islamit sepse nuk pranojne idhujtari por hyjni. Nuk e pranojne kryqin, nuk i pranojne kishat si objekte etj.
Po te afert, ne disa pika, jane dhe Deshmitaret e Jehovait, qe nuk e besojne Isain si Zot, por si profet (sic e pranojme dhe ne muslimanet), nuk kane kisha, dhe Jehova sipas tyre ka nje lidhje me fjalen Allah.
Por, fatkeqesisht, disa te krishtereve u verbohen syte nga e verteta dhe faktet, dhe nuk jane te afte as te mbrojne ate qe besojne. Keshtu ka ndodhur dhe me fshirjen e disa mesazheve tona, si mesazhi im i fundit per kryqin, ku une vetem sa kerkova te mesoja mbi kryqin, por ata u zine (u perlane) me njeri-tjetrin dhe pervec Gregut protestant asnje tjeter nuk diti ta mbronte besimin e tyre ne kryq dhe as ta argumentonin. Sot e pashe qe e kishte fshire shoku Albo mesazhin tim, pa asnje pergjigje ose sqarim, por thjesht pse jemi armiq ne besim. Ketu nuk ka asnje tolerance fetare, por vetem kerkohet armiqesia, qe eshte kulmi i injoranes dhe zilise.
Ne fakt, qellimi ishte te mesoja mbi kryqin, ne muslimanet e kemi baze diturine, jo si te krishteret qe i dogjen librat e "djallit" dhe i vrane ata qe donin diturine, rasti i Xhiordano Brunos, qe u dogj nga inkuizicionistet famekeq te krishtere evropiane.
Prandaj, si perfundim, kerkoj nga muslimanet, qe nese kane mundesi te mos flasin dhe te mos nderhyjne aspak ne forumet e katolikeve dhe ortodokseve, te flasin dhe te shkruajne cfare te duan, bile as te mos i shikojme fare forumet e tyre, nuk na duhen.
Ata te flasin cfare te duan kunder nesh... te deshtuar jane...
Ata nuk jane as besimtare te sinqerte te fese se tyre, sepse perharin urrejtje dhe armiqesi mes njerezve ne pergjithesi dhe muslimaneve ne vecanti.
Ata gjithashtu nuk e kane ate dashurine qe u predikon Jezusi-Zot i tyre, dhe profeti yne Isa i nderuar. Si ka mundesi qe Zoti te jete armik i njerezve???!!!
Gjithashtu, i lus dhe moderatoret e forumit musliman qe te mos lejojne mesazhe anti/islame dhe anti/islame ne forumin musliman.
Zaten, ky forum eshte krijuar nga te krishteret ne emer te kryqit dhe kristianizmit, dhe jane armiqte tane, dhe nuk ka fjale e as mendim te lire ketu, por te pakten me sa kemi mundesi te tregojme Islamin tone ne forumin tone, sic na meson Kur'ani dhe Hadithi.
Esselamu aleikum ve rahmetullahi ve berekatuhu, per te gjithe muslimanet.
Allahu na ruajte!
Krijoni Kontakt