Kjo eshte nje krize aktuale me shtimin popullsise ne bote. Nje studim me fakte.
Kjo eshte ne gjuhen Angleze, ndonjeri nga forumistat, nese do t'kishte mundesine t'a perkthente, se nuk kam njohuri te mjaftushme ne gjuhen angleze.
Flm.
Kjo eshte nje krize aktuale me shtimin popullsise ne bote. Nje studim me fakte.
Kjo eshte ne gjuhen Angleze, ndonjeri nga forumistat, nese do t'kishte mundesine t'a perkthente, se nuk kam njohuri te mjaftushme ne gjuhen angleze.
Flm.
Esselamu Alejkum
Nuk koka keq . Hahaha
ATDHEU MBI TE GJITHA
Per mua video eshte nga nje tjeter aspekt interesante. Tregon se rritja e numrit te muslimaneve ne Europe ka te beje me imigracionin e muslimaneve, jo (sic e komentojne disa imame) me konvertimet e europianeve ne Islam.
*
Un nga nje her,udhetoj zyrtarisht,ne europ,dhe me ka ra te takohem me njerz qe kan pas vullnet te konvertohen ne fen muslimane dhe me kan pyet ,por un nuk jam njeri qe shty njerz per te konvertue ne fen time,dhe i thash lexoje kurani dhe vendos ,e zotrja me von pas disa muaj,kishte shkua ne xhami dhe kishte deklaruar se ,ALLAHU esht nje ,se Muhameti esht i derguar i ALLAHUT .KJO ME GEZOJ PA MAS
Shqiptar me fe islame .
do kete qene ndonje i semure se nuk ka mundesi kjo ose thjeshte eshte ndonje enderr e jotja.
ketu ne evrope te pakten ne shtetet ku kam kaluar dhe jetuar nuk duan tia dine per fene fare ne pergjithesi jo me te kthehen ne muslima.shumica e njerezve muslimant nuk duan ti shofin me sy jo me te perqafojne ate fe.
luli2009 ēfare pune ben ti qe viziton evropen zyrtarisht?
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
veq per informat nuk eshte krejt sic duket ne Klip plus kjo video eshte bere nga ana e nje kishe amerikane si pune propagande e kam pare edhe ne qeb faqe te tjera nuk e ka bere musliman po amerikan edhe nuk eshte cdo gje e sakt se aty shkojne me para supozime.
Mia San Mia
Zoti plotefuqishem nje eshte dhe une ne te besoj.
sa per hamendesime mbaji per vete mos i shpreh ne teme.
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
Krijoni Kontakt