Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2009
    Postime
    414

Femrat në xhungllat e afrikes të zhveshura jan të prapambetura apojo?

Femrat në xhungllat e afrikes të zhveshura jan të prapambetura apojo? e të zhveshurat tona Art ?

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Dallendyshi mirë ke bë që e ke hap këtë temë aspak ofenduese për antarET .

Së pari doja të thosha se vajzat e sotme nuk kanë të drejtë ti quajnë vajzat e afrikës,gjungllës të prapambetura dhe të thonë se si nuk ju vie marre si dalin . . . sepse edhe vetë këto kosovare dalin në të njejten mënyrë , të zhveshura me funda,me pantolona të shkurtëra etj etj. Pra vetëm se vajzat tona vishen me funda dhe ato me gjethe .

Do vie dita mendoj ku do të dalë moda të dalim në të njejtën mënyrë si vishen ato që jetojnë në xhungëll . . . me një farë mënyre edhe ne jetojmë në Xhungëll por kjo nuk quhet xhungëll por quhet xhungëll e modernizuar ose e përparuar.

Me Rrespekt : ILMGAP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2009
    Postime
    414
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Dallendyshi mirë ke bë që e ke hap këtë temë aspak ofenduese për antarET .

Së pari doja të thosha se vajzat e sotme nuk kanë të drejtë ti quajnë vajzat e afrikës,gjungllës të prapambetura dhe të thonë se si nuk ju vie marre si dalin . . . sepse edhe vetë këto kosovare dalin në të njejten mënyrë , të zhveshura me funda,me pantolona të shkurtëra etj etj. Pra vetëm se vajzat tona vishen me funda dhe ato me gjethe .

Do vie dita mendoj ku do të dalë moda të dalim në të njejtën mënyrë si vishen ato që jetojnë në xhungëll . . . me një farë mënyre edhe ne jetojmë në Xhungëll por kjo nuk quhet xhungëll por quhet xhungëll e modernizuar ose e përparuar.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Mu per kete erdh islami...Ne fakt kur Allahu dergoi pejgamberin saws Arabet i gjeti ne nje gjendje shum te keqe pereth qabes jetoshinvasha 90 perqind te zhveshura Krejt i shikonin me syrin e prapambeturise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    shih cfar thote,po si mund te jen te prapambetura pse jan te zhveshura,a nuk edijn ata te xhunglles se ne boten reale sot me lakuriqesi arihet gjithcka

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2009
    Postime
    414
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    shih cfar thote,po si mund te jen te prapambetura pse jan te zhveshura,a nuk edijn ata te xhunglles se ne boten reale sot me lakuriqesi arihet gjithcka
    po ashtu asht per fat tkeq

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar më parë nga engjellgjugja Lexo Postimin
    Por sipas juve femra ne Kurane dhe ne fejen islame cfare roli ka?
    Sic e dim femra tek populli arab eshte vetem nje vegel e cila din te gatuaj dhe te bej femij dhe ti bindet burrit. Ket kulture e ka marre edhe populli shqiptare me ardhjen e perandoris osmane e cila ka lere kulturen dhe gjurmen te cilen edhe sot populli shqiptare- fejes islame e konsideron po thuaje se te njejten mnyre.
    un nuk e di òfare historije ti din ,por ajo qe un kam mesu ne shkoll(ne itali)eshte qe ne pernedim deri afer viteve 50 femra nuk mund te blinte nje autovetur ,apo te bleinte nje shtepi madje as me dal nga shteti nuk mundte nese burri apo babai nuk i firmoste lejen.ndersa dim qe ne shtetet arabe femra mund te bente tregti qe para me shum se 1500 vitesh .por ju keni ngatarruar prostitucionin me rrespektin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2009
    Postime
    414
    Citim Postuar më parë nga paridi26 Lexo Postimin
    un nuk e di òfare historije ti din ,por ajo qe un kam mesu ne shkoll(ne itali)eshte qe ne pernedim deri afer viteve 50 femra nuk mund te blinte nje autovetur ,apo te bleinte nje shtepi madje as me dal nga shteti nuk mundte nese burri apo babai nuk i firmoste lejen.ndersa dim qe ne shtetet arabe femra mund te bente tregti qe para me shum se 1500 vitesh .por ju keni ngatarruar prostitucionin me rrespektin.
    ashtu eshte mir e ke

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    hajde video hajde
    jan moderne femrat andej nderkohe qe kendej nga western world ju deshan 2 mije vjet te behen si afrikanet nudiste ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2009
    Postime
    414
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    hajde video hajde
    jan moderne femrat andej nderkohe qe kendej nga western world ju deshan 2 mije vjet te behen si afrikanet nudiste ...
    po a

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnë parajsën
    Nga Xhuxhumaku në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53
  4. Femrat dhe ekonomia - Nga Kotelja!
    Nga Dita në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •