Ėshtė mė mirė muslimanėt tė diskutojnė dhe tė korigjojnė vetveten. Krishti ėshtė i pa diskutueshem - Ai ėshtė shpetimtari i njeriut.
I lum ai i lum qe e beson dhe e pranon per Zot dhe Shpetimtar te jetes sė vet.
Ndersa per musliman nuk kam koment. Jam i sigurtė se e kan gabim.
"..ju do tė vdisni nė mėkatet tuaja, po tė mos besoni se UNĖ JAM".
xhamia,
ncncncncncncncncncnc,
eshte fjale qe nuk njihen ne gramatiken e letersise shqipe, por ok.
nuk eshte akuze,
pse te rrnojne shqipetaret e besimit katolik, nuk eshte akuze, por eshte URIM, i perjeteshem.
ti mos u brengos fort.
mire se vjen jo vetem ne forum ne komunitetin katolik e rrnofsh edhe ti.
rrnofshin shqipetaret mysliman, nuk eshte akuze per mua, por eshte deshire ok.
rri i qete dhe gezohu lajmit te mire.
Rrofsha une
Mos valle po te akuzoj ty tani mos valle e mer se ta dua te keqen vetem se lavderoj veten ?
Te jesh krenar per dicka apo dike nuk do te thote se urren te tjeret apo jo.
Sa here une kam dale ne mbrojtje dhe dal ne mbrojtje te gjdo shqiptari pa dallim feje.
I mbroj ne veqanti Shqiptaret e fese Katolike se ato gjitmone sulmohen nga turkoarabet mysliman apo te krishteret, ne nje kohe kur Shqiptaret e besimit katolik jane nder me patriotat, fanatiket ndaj qeshtjesh pro Shqiptare dhe bashkimit te trojeve tona.
Sa shqetesime qe shihen ... nga ana e disa besimtareve (jo shumica) mysliman... te cilet kane per te diskutuar ne forume te ndryshme!!!
PO HIDHJANI NJE SY FORUMEVE ISLAME... SHIHNE SHIHNE , pash besen shiqoni me vemendje....
i URREJNE BESIMTARET KATOLI.
PO PSE PSE JU PENGOJNE KATOLIKET, MYSLIMANEVE?
PSE ?
Asgje askush nuk ju bane asgje.
Por, i pengojne shume.
cdo argoment, cdo lajm, cdo dezinformacion, cdo manipullim, cdo trillim .... perdoret kunder Kishes Katolike, kunder Papes, kunder Prifterinjeve, kunder kunder kunder......
oooooo pse pse pse pse keshtu?
prej cka kane frike?
cka i mundon?
ketu dosha ta dije une dhe shume te tjere.
besimtaret mysliman (jo shumica), kan fobi? kane frike? kane jo tolerance!
pse ushqehen me kete frymezim?
kush i shpie?
PYETJET E VERTETA DUHET TE JENE KETO:
- sa apo cfare kontributi ka dhene Kisha Katolike per ceshtjen Kombetare Shqipetare ne Trojet tona? - le te studjojne me shume! (shih shkolla shqipe - Stubla);
- Meshari i Gjon Buzukut; e jo diqka tjeter....
- Frang Bardhi;
- Pjeter Bogdani:
- Gjergj Fishta;
- sa prifta e murgesha jane vrare e masakruar nga ....;
- etj etj etj etj etj......
apo,
- sa ndihma jane shperndare, shperndahen dhe do te shperndahen nga KISHA KATOLIKE, NGA SHOQATAT: CARITASI, NENE TEREZA, e shume shume te tjera....
- sa shtepi jane ndertuar nga shume shoqata Kishtare....
- sa sa sa sa..... Kisha bene per te gjithe.....
(e ata qohen me akuza kunder VAtikanit.... po qa po ju pengon VAtikani????)
- sa femi jane sheraur jasht shtetit te Kosoves nga Kisha??????
HAJT PYETENI PAK VETEN,
HAPNI SYTE
HAPNI VESHET... HAJT.
Mos u merrni me akuza o vellezer mysliman po ju APELOJ!
mos u merrni me gjera te kota.
por bashkohuni e se bashku te bejme mire.
SHOQATA "BEREQETI" - SA KATOLIKEVE U NDIHMONE??????
CARITASI - U NDIHMON MYSLIMANEVE TE PANUMERT..... pra, ndihmon, nderton, sheron, shkollon.... gjithmone edhe myslimaneve.
QERDHET E FEMIJEVE, FOSHNJORET E FEMIJEVE - Islamik, sa femi ketolik kane???????
QERDHET E FEMIJEVE, FOSHNJORET E FEMIJEVE - katolik kane me shume femi mysliman se sa te tjere.
APEL: MOS U MERRNI VELLEZER MYSLIMAN ME URREJTJE E ME NENQMIME.
PSE, PSE, PSE KESHTU??????
JAM I ZHGENJYER NGA DISA MYSLIMAN TE TILLE.......
JO JO NUK JANE KATOLIKET "QAFIRA" - NUK JANE TE "PA FE" JOJO JOJO KUJDES!!!
DOJNE TE NA GRINDIN.
KOJNE TE MBJELLIN URREJTJE.
JINI VETVETJA,
JINI TE ZOTIT.
JINI VELLEZER ME NE.
JU PERSHENDES....
E NE QOFTE SE KA NEVOJ, MUND TE ARGOMENTOJ!!!! KETE QE E THASHE.
ju falenderoj.
Tung
Njeherit dua t'ju tregoj dhe t'ju keshilloj se njeriu eshte i lir dhe mundet te shpreh ate qe do pa asnje ndales duke mos ofenduar te tjeret , mirepo duke u munduar t'ia tregon rrugen e vertet dhe rrugen e shpetimit te tjereve e ajo qfar shkruan ne komunitetin musliman eshte qe ka te bej me realitetin dhe nje gje duhet ditur se te gjith shkenctaret qe dojne me zbuluar diqka njeherit keshillohen dhe marrin udhezimin nga kurani mirepo ne syt e botes e mohojn e ajo sfar thoni ju se kurani dhe besimi i muslimaneve eshte genjeshter ajo eshte genjeshter e juaja dhe kta e shprehni nga gjelozia nga mos dituria juaj dhe nga mos aftesia juaj me u perballuar me realitetin dhe qdo here diskutimi dhe debati si ne mediat televizive dhe ato te shkruarat sjellin pozitivitetin e tyre dhe tregojn realitetin ,por ju me u perballuar me te verteten nuk doni sepse e dini se smund t'ia dilni edhe ajo qe thoni se kurani e lufton Jezisin (Isain) ajo nuk ka te bej aspak me ate qe eshte reale sepse vet Allahu ne Kuranin e madherishem e permend edhe Isa a.s. dhe ne e besojmi si pejngamer dhe e respektojmi si te gjith pejngameret e tjer sepse ne muslimanet nuk guxojmi qe nje pejngamer ta besojmi dhe nje tjeter ta mohojmi ne i besojmi te gjith ashtu si na ka obliguar Allahu i Plotfuqishem krijuesi i kesaj gjithesie dhe i te gjitha botrave.
e juve ju kisha keshilluar qe te mos akuzoni pa fakte dhe te keni parasysh se qdo gje qe shkruhet te jet e argumentuar e jo vetem te shkruhet histori e rreme e pastaj te gjykohet ne baz te saj por te jet e argumentuar me fakte dhe agumente te verteta
Krijoni Kontakt