Qef e ka!![]()
![]()
Kam humb aq shum shanca, Sa qe tani Jam imunizu.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Nga pikpamja gjuhesore i perket gjinise femerore100%
Nga pikpamja sociale, nuk arin te behet vetem nga njeri sex
Duhen dy per ta kryer 50% + 50%
si perfundim i bie qe te jete 150% femerore dhe 50% mashkullore![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Matematika eshte e dobet tek doktorat....
E ka emrin Tradhti-pa gjini eshte![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Me falni per banalitetin, por mendoj se ketu jemi te gjithe te vaksinuar...
Tradhetia eshte kurve, zanati i pare i nje femre.
Tradhetia mbaron me shkronjen "a" qe dmth gjini femerore.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Gruaja qe rrit syt,
burri qe i flet....
tradhetia e ka emrin tradheti njelloj si per burrat edhe per grate. ne shqiperi mendoj se femrat tradhetoj me pak se meshkujt por kjo per shkak te mentaliteti shqiptar. femra qe tradheton ne shqiperi gjykohet shume keq nga opinioni dhe kjo e kushtezon shume. ndersa ne vende perendimore femra tradheton jelloj me burrin per te mos then se edhe ja kalon. kjo pasi nuk kushtezohet nga opinioni nese e ndjen e ben dhe se vret mendjen fare biles shpesh ja hedhin fajin burrit me justifikime te ndryshme se faji ishte i tij.
per mua natyra na ka ber njelloj ne kete aspekt eshte e kote qe mundohen femrat te thone se tradhetojn me shume meshkujt apo anasjelltas.
Ata burra me te cilat kane tradhetuar keto gra nuk quhen automatikisht kurvare ?!
Grave ju vinin kyca , ndersa per vete filluan gay-shmerine . E verteta eshte se nqs kjo grua tradheton atehere raporti eshte 1 me 1 . Nuk ka as burra tradhetare , as gra tradhetare . Nqs fillojne i bie te dyjave paleve te jene tradhetare . As me pak as me shume .
$ ₭ $ „ ... ♥♫ - ♥♫
Krijoni Kontakt